Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 akepe rull4z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Tayyip siyaseti bırakınca arabuluculuk yapacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 TERLEDİM HAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Turkish Soldiers Rescued 3/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Aket-Atum said: Tayyip siyaseti bırakınca arabuluculuk yapacakmış yonjayi alicakmis ogluna beraber daha iyi yerlere getiricez copcatanligi diyolar. -bak o askerler serbest kalicak +sapik misin nesin yerini belirleyin sunun!! -simdi kapatiyo olabilirim ama racon geregidir o askerleri birakin (arkadan ses abi naptin yer soyledin ya) -Abdullah bi dur allaseven (Tayyip abi isim kullanmasana) -O askerler... +cat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 siyaseti birakicna demek arabulucuk yapicakmis lan bide bunu BM genel sekreteri secseler AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA iste o zaman turkiye dunya capinda ataturk den daha cok taninicak birini cikarmsi olur yurticinde kalmasin dunyaya acilsin artik yavas yavas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar