Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 6 aydır dota oynamıodum kurayım oynayayım yine dedim ama her oyunda fatal yiyorum şaşmıyor. format attım yine aynı. yaw bişeyler mi değişti noldu:S (wepla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bende sorun yok. Bence sil tekrar temiz bir kurulum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 leaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ramlerinden olabilir benim eski makinemde ramler uyumsuzdu 3 te 1 fatal yiyiodum fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aynen bende sürekli fatal yiyordum çaresını bulamadım format fılan olmadı sonunda ramlerı degıstırdım sorun çözüldü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yaw ben bu ramleri bayadır kullanıyorum ama sanırım ekran kartını değiştirdikten sonra ilk kez dota oynuyorum. onla ilgili galba:( of resmen zehir oldu dota hayatım kesin banlanacam wepladan. inatla oynuyorum hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 mesela renkler gidio böle bazen. komple parıl parıl oluo bütün oyun. ctrl esc yapıorum düzelio ama renkler gidince windowsa dönmek saatler sürüo bi de adamlar kasılıo res attım sanıyolar fln. of çok fena:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ekran kartının driverını update et. Birde oyun seslerini kapatmayı dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Black-ice said: mesela renkler gidio böle bazen. komple parıl parıl oluo bütün oyun. ctrl esc yapıorum düzelio ama renkler gidince windowsa dönmek saatler sürüo bi de adamlar kasılıo res attım sanıyolar fln. of çok fena:D Black-ice, weplada ki nick nedir ? Banliste alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 mh'i kis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mavi said: Black-ice said: mesela renkler gidio böle bazen. komple parıl parıl oluo bütün oyun. ctrl esc yapıorum düzelio ama renkler gidince windowsa dönmek saatler sürüo bi de adamlar kasılıo res attım sanıyolar fln. of çok fena:D Black-ice, weplada ki nick nedir ? Banliste alayım :P al abi nick uhur herkes alsın. hiçbir oyuna almayın beni yemin ederim nefret ediyorum kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Hala fatallar devam mı ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 valla ediyor. geçmedi. yahu bi önlemi yok mu bunun. dota oynamak istiyorum techies dışında hero almak istiyorum artık:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Black-ice, Ramdan kaynaklı olabilir bir kaç soru sorucam. Firefox yada internet explorer de çökmeler oluyor mu ? (özellikle firefox'ta) Ramlerinizi çıkartın. Normal kurşun kalem silgisi ile uçlarını hafifçe silin. Sonra tekrar takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 valla oluyor. firefox da çöküyor ama çok seyrek yani. haftada 1-2 bi de paso mavi ekran çıkıp restart atma durumu var. hiçbişey yapmasam mesela dl'ye bırakıyorum uyuyorum hop mavi ekran res. kesin ramler yaw:( (mavi ekran geçsin diye herşeyi yaptım çünkü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 şöle dene birden fazla slot ramin varsa birini cıkar biraz öyle takıl hata tekrar ederse takılı rami cıakrıp bi diğerini tak hata tekrar ederse ne yaparsın bilmiyorum ama etmesse yeni ram alana kadar öyle idare edersin dota cokşey istyeyen bir oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar