Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bende 2001 model 206 Roland Garros vardı. Bazen motorda sorun çıkarıodu değiştik. Değişirken çok düşündüm bu ikisi arasında ama benim gönlüm başından beri 206'da olduğu için roland garros'un 2004 modelini aldım. Ama aklım palio sporting de kaldı. Şimdi yolun karşısındaki siyah palio sporting e bakıorum. Sizce hatamı yaptım yoksa peugeot iyimidir ? Palio 120 beygir, 206 110 beygir. Gerçi panoramik cam tavanın keyfide bir başka.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Performans takıntın yoksa (ki RG nin motoru iyi) bence güzel bir seçim. Hayırlı günlerde kullan... :)
Loramis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 +1 ayrıca palio sporting denecek kadar bi ozelligi yok roland daha iyi seçim bence hadi onu geçtim performans takıntın olan biri olsan zaten 2 siniide almaz başka bişi alırdın:D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Saolun. Performansta önemli bi yerde ama ben RG nin konfora alıştığım için palio'ya sıcak bakamadım. Panoramik cam tavanın açılmasada zevki başka oluo :D Gerçi koltukların rengini değiştirmeselerde olurdu. Vites geçişleri daha kemiksiz olmuş ama debriyaj çok uzun bea. 2001 versiyon daha seriydi. Bi de gazı yumuşatmışlar. Anlaşılan arabanın spor tarzını biraz yumuşatmışlar. 14 inch çelik jant var ama en kısa zamanda gti jant ve lastik alacam. Hiç kaçmaz. Bi de egsozu değiştimmi (en azından gti egsozu) arabanın görünüş züper olcaks.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Şimdi önceliği egsoza vermekte fayda var. Malum 4 lastik 4 jant aşırı pahalı olur. Bu egsozların markası varmıdır? Peugeot servisine gidip, kardeşim ben gti egsozlarından istiom takınız desem takarlarmı ?[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Eğer olay görüntüdeyse sırf ucunu değiştirirler yeter. Tabi komple GTI egsozu istemiyorsan...
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Catscratch, 07 Nisan 2004 23:07 tarihinde demiş ki: Şimdi önceliği egsoza vermekte fayda var. Malum 4 lastik 4 jant aşırı pahalı olur. Bu egsozların markası varmıdır? Peugeot servisine gidip, kardeşim ben gti egsozlarından istiom takınız desem takarlarmı ? Eksosz ucuzmu olur :) kardesim nerden baksan bi komple sistem 1000 Euro (hks)[signature][hline]Dragger.Org
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Valla ben egzosun ucunu aldım :-) Bende de 2004 RG var ve deli gibi memnunum. Hele o panaromik tavanı yok mu, hastasıyım :) Son kademe egzosu'da 110 milyona aldım ki benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor, hem az bir miktar çıkardığı sesi güzelleştirdi (öyle deli böğürmüyor) hemde görünüşünü çok ama çok güzelleştirdi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 neticede sadece görüntü degilde aynı zamanda performansada etkiyecek modifiye yapmayı düşünüyorsan birkere pahalı olucak yaklaşımından sıyrılman lazım deli gibi para gerekiyo bu işlemlere :) sırf görüntü ye bakıyosan egsoz (efendim yanlış yazmayalım ehem) ucunu değiştir.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 110 bişi deilmiş yaw. Şimdi egsoz ucu tam olarak nasıl bişi. Egsozun ağzına takılan ufak bi ek mi. Önce kestirmek lazm herhalde. Fedaykin bilir bu rg'lerde her moku düşünürler bi egsoz kalır. Egsozun ucu yere bakıo süper kötü duruo paslı paslı. Şimdi servise desem bana gti komple egsoz'un fiyatını çıkarın diye, kabul etsem takarlarmı ? O zaman bi sorayım ben fiyatını. Olmazsa ucunu takarıs :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Fedaykin bu arada benim eski 2001 RG ye taktığım bir hava filtresi vardı. Deli gibi bişiydi ya. Nasıl bir ses çıkarıo gaza abanınca var ya. Yani kaydedip dinletmek lazm. Arabanın içi olmasada kaputun akustiği süper hehahaha.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Esas olarak sadece uca taktırabilirsinki bu sırf görüntüyü değiştirir. En uca bir karış uzunluğunda krom kaplama ufak bir ekdir ve o 20-30 milyon filandı galiba. Birde son hazne ile birlikte (benimki gibi) bir sistem taktırabilirsin. Bu performansı çok az arttırır (gaz içinde elli kilometre dönüp durmaz düz çıkar), sesini arttırır vede en önemlisi görüntüyü güzelleştirir. Cidden 206'da adamlar baştan geniş yer bırakmış egzos değişsin diye, ne o koca delikten zik gibi ufacık borucuk çıkıyo çok kötü bir görüntü :-) Bu arada bir ehemde benden bilip bilmeden düzeltmeye kalkışmayınız yazdıklarımı :-P exhaust = egzos (ingilizce okunuşundan gelir, xh'dan dolayı z başta s'den dolayı s sonda) Nereden biliyorsun dersen dersini bile gördüm bunun ki okulda tartıştık doğrusu nedir diye, doğrusu da egzosdur yani makine mühendisiyimde :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Birde ben havafiltresi konusunda hala karar verebilmiş değilim zira aşırı ses çıkartmasından endişeliyim. Özellikle uzun yolda sürekli bir baş ağrısı kaynağı olmasın. Esas olarak takılı bir tane bulup dinlemem lazım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 T harfi biraz muallakta. Kimi kaynaklarda t harfi kullanılıyor, kimilerinde kullanılmıyor. Mesela biz spray dryerlar için egzost üretiyoruz ki bizde egzost olarak geçiyor. Araba sanayii ile ilgili bir çok yerde ise t kullanılmıyor sadece egzos. Kısaca Egzos da doğru, egzost da.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ama kesin olan bir şey varsa o da eksoz, eksozt, ekzos, ekzost, ekzoz, egzoz, egsoz ve egsozt'un yanlış olduğudur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Fedaykin nerde oturuon ? İstanbuldaysan bi yerde buluşalım dinletiim sana filtreyi. Ben kullanmayabilirim çünkü, veriim sen kullan bari :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bu cumartesi için ben 9:30'a servise randevu aldım 6 ay bakımı için. Saat 11 gibi bitecek, sonrasında ben RazorJimmy ile buluşup arabayı cilalamayı planlıyordum ( hehe bu plandan henüz razor'ın haberi yok ama okuyunca olur herhalde :-P ). Bu işlem sonrası seninle buluşup arabalara bakıp sonra sana egzos bakmaya bostancıya gidebiliriz veya öncesinde sende benimkine bakmış olursun. Pışşt Özgün sen ne dersin bu fikre :-) Not: Yazmayı unutmuşum ben Kadıköy'de oturuyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 08 Nisan 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bende yol acemisi olarak Kavacıkta oturuorum hehehe. Cila olayını nerde yapcanız. Tarif edersen gelebilirim. Zaten cumartesi günü arabanın kullanım klavuzunu almaya gidecem bağlarbaşındaki Açı Otomotiv'e. Ondan sonra gelirim.[signature] Arabanın koltuklarının rengini garipsedim ya. Öncekiler daha güzeldi ühühüh. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 08 Nisan 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Saat 12 gibi Bostancı civarında Razorların garajında yapacağız. Şayet geleceksen pm'den mesaj atta telefonları filan verelim birbirimize daha iyi konuşuruz :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Yeterli cila varmı hehehe. Yoksa bakkaldan alırız zaten. Sanki çok biliorum ya cila atmayı arabaya. Herneyse, ben yarın pm atarım tam belli olsun. Çünkü bizim eczane'nin kalfa yok, babamın yanında duruom genelde, kardeşimi ayarliim dursun diye o arada gelirim anca. PM'den devam edelim o zaman.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ehehe ee buluşmuşsunuz hatta resimde çekmişsiniz BİLİYORUM cat resimler nerede?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Buluştuk bir iki de resim çektik ama hepsini kapalı garjda çektiğimizden pek güzel çıkmadı o sebepten koymuyorum nete. Birde nereye koyiyim şimdi yer bulmakla uğraşamam :-P
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ahem. Fedaykin ben K&N panel filter alıcam. Orginalinin yerine konulan tip. Birde şöyle bişi var: Induction kit (Şu açık hava filtresini uzatarak yada sıcak havadan korumak için özel boru yardımıyla kullanım olayı) yüksek devirlerde işe yarıormuş, panel filter ise düşük devirlerde performans sağlıomuş. Ayrıca temizleme işlemi azıcık uzun sürsede orginal filtreye göre en azından daha fazla dayanıo. Birde Griffith QS alabilirim. Eğer alıpda denersem sana haber veririm. Vitesi kısaltan bişi. Özellikle 1'den 2 ye geçerkenki zorlukları engellio.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bu arada 7000 devirde 1'den 2 ye geçmiyormuş :-) Yani bir kez denedim, gelen sesten sonra bir daha 6000'den yukarda denemem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Birde o panel filtreyi nerden vede kaça alacaksın. Olmadı bu haftasonu birlikte alalım[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar