Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Dinlendirici gözlük, bilgisayar gözlüğü.. Bu tip bişeyi doktor tavsiyesiyle vs. kullanan var mı? Başım ağrıyodu işime yaradı diyen? tavsiye bekliyorum.. şöylede bi link buldum: http://www.habermaber.com/goz-yorgunlugunu-ve-basagrisini-engelleyen-bilgisayar-gozlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben sırf dinlendirici olarak değil de 3-4 yaşımda büyük numaralarla gözlüğe başlamışım, sonradan 0.50'ye kadar indiği için şimdi günlük yaşamda takmıyorum. Bazen çok uzun bilgisayarda kalırsam veya ders çalışırsam gözlerimin kökünden başıma vuran sızılar başlıyor sadece, o zaman dinlendiriciyi taktığımda faydası oluyor. İşe yarayabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bende şu anda 2.5miyop 2.25 astigmat left 2.25 miyop 0.50 astigmat right var.. mecburen kullanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Gerçekten işe yarıyorsa ve o sarı cam renkleri değiştirmiyorsa süper birşeymiş. Yeni cam+çerçeve alsan aynı para zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 doktora gitmeden gözlük almayın. 0.25 derecedir gözünüz abudik gubudik bişe takarsınız artar sonra zorunlu takarsınız bu yaşınızdan sonra. ben 6 yaşımdan beri taktığım için bilemeyecem işe yarıyor mu yaramıyor mu. 3.5 derece miyop var bende gözlüksüz daha iyi oyun oynuyorum ama bunu biliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çerçevesi çok güzelmiş yalnız gözlüğün o fotoraftaki çerçeveyi bilen var mıdır acaba? ps:converse'nin deil o çerçeve ama bayağı benziyor. edik:adamın yüzünde görünce vazgeçtim çerçeveden bişiye benzemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Başağrısının nedenlerinden biride, ekrana fazla bakınca veya bir işle fazla ilgilenince kitap okumakda dahil, gözlerimizi olduğumuzdan daha az kırparız, buda gözlerin yeterince nemli kalmamasına sebep oluyor buda beraberinde başağrısını getiriyor. Yani buda başağrısı nedenlerinden biri, en güzeli arada bir 10-15 dakika gözlerini kapatıp dinlendirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar