SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Arkadaşlar uzun zamandır ha başladım ha başlayacam derken hep ikilemde kaldım bu hala da böyle.Birkaç sorum var. 1-Oyuncu sayısı ne düzeyde kesin yada tahmini rakam varmı? 2-Oyun'da vaadedilen PvP yada RvR dönüyor mu? 3-Çıkmadan önce vaadedilen şeyler oyunda mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?71,3847115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 SİNEQ said: Arkadaşlar uzun zamandır ha başladım ha başlayacam derken hep ikilemde kaldım bu hala da böyle.Birkaç sorum var. 1-Oyuncu sayısı ne düzeyde kesin yada tahmini rakam varmı? 2-Oyun'da vaadedilen PvP yada RvR dönüyor mu? 3-Çıkmadan önce vaadedilen şeyler oyunda mevcut mu? 1-)250-300k arası oyuncusu var 2-)Herzaman pvp rvr var 3-)beklediğin şeylere göre değişiyor.vaadedilen şeyler varda denebilir yokta denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 odiflame said: SİNEQ said: Arkadaşlar uzun zamandır ha başladım ha başlayacam derken hep ikilemde kaldım bu hala da böyle.Birkaç sorum var. 1-Oyuncu sayısı ne düzeyde kesin yada tahmini rakam varmı? 2-Oyun'da vaadedilen PvP yada RvR dönüyor mu? 3-Çıkmadan önce vaadedilen şeyler oyunda mevcut mu? 1-)250-300k arası oyuncusu var 2-)Herzaman pvp rvr var 3-)beklediğin şeylere göre değişiyor.vaadedilen şeyler varda denebilir yokta denebilir. Cevap için teşekkürler. Eski Class'ların eklenmesiyle birlikte daha çok oyuncu'nun gelmesini beklerdim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 oyuncu oyuncu diyorsunuzda 200k oyuncusu olan lotroda bile oyun dolu doluydu.oyuncu derken wowdaki kalabalığımı bekliyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 11 milyon kişi olan oyunda da hepsini tek sunucuda oynatmıyorlar ki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Buyse said: http://forum.paticik.com/read.php?71,3847115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar