SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Arkadaşlar uzun zamandır ha başladım ha başlayacam derken hep ikilemde kaldım bu hala da böyle.Birkaç sorum var. 1-Oyuncu sayısı ne düzeyde kesin yada tahmini rakam varmı? 2-Oyun'da vaadedilen PvP yada RvR dönüyor mu? 3-Çıkmadan önce vaadedilen şeyler oyunda mevcut mu?
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?71,3847115
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 SİNEQ said: Arkadaşlar uzun zamandır ha başladım ha başlayacam derken hep ikilemde kaldım bu hala da böyle.Birkaç sorum var. 1-Oyuncu sayısı ne düzeyde kesin yada tahmini rakam varmı? 2-Oyun'da vaadedilen PvP yada RvR dönüyor mu? 3-Çıkmadan önce vaadedilen şeyler oyunda mevcut mu? 1-)250-300k arası oyuncusu var 2-)Herzaman pvp rvr var 3-)beklediğin şeylere göre değişiyor.vaadedilen şeyler varda denebilir yokta denebilir.
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 odiflame said: SİNEQ said: Arkadaşlar uzun zamandır ha başladım ha başlayacam derken hep ikilemde kaldım bu hala da böyle.Birkaç sorum var. 1-Oyuncu sayısı ne düzeyde kesin yada tahmini rakam varmı? 2-Oyun'da vaadedilen PvP yada RvR dönüyor mu? 3-Çıkmadan önce vaadedilen şeyler oyunda mevcut mu? 1-)250-300k arası oyuncusu var 2-)Herzaman pvp rvr var 3-)beklediğin şeylere göre değişiyor.vaadedilen şeyler varda denebilir yokta denebilir. Cevap için teşekkürler. Eski Class'ların eklenmesiyle birlikte daha çok oyuncu'nun gelmesini beklerdim açıkçası
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 oyuncu oyuncu diyorsunuzda 200k oyuncusu olan lotroda bile oyun dolu doluydu.oyuncu derken wowdaki kalabalığımı bekliyordunuz?
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 11 milyon kişi olan oyunda da hepsini tek sunucuda oynatmıyorlar ki heh.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Buyse said: http://forum.paticik.com/read.php?71,3847115
Öne çıkan mesajlar