Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BOB gg oluyormus!!!!!!!!!!

cengizhan66

Öne çıkan mesajlar

cengizhan66 said:
sen once bayrak ascagimiz yerin onune gec ben senin arkanda durcam sen yikik berline dogru manzaranin tadini cikartcan sonra asdf

arkadas şimdi ms patlattık sen yoksun dio sen konuyla alkasız sırf laf sokıım amacıyla yukardaki şeyi yazıosun..ms te neden olmadığını yazsan daha mantıklı bi cvp olurdu..

senin yerinede ben cevap veriim..
doğal olarak işin falan vardır girememişsindir muhtemeln..
demekki herkez her ekşında olmayabilirmiş, bazısında yok die carebear lar biraz delveye gelinde savasın tarzı yazılar yazmanın yanlış olduğunu anlarsın belki...

not : bobuda nc yide sevmem hiç,yani bi tarafı korumak amaçlı yazmıorm bunu..
Sosyal ağlarda paylaş

ama battlelerde aksinda varim gozukuyorum :) az once baktim km lere moss hic birinde yok ama ama ilk savastan kitlendigim racon daha sonra o anda olmus ve ben varim battalede :)(ama gemi falan birsey cikmamis sadece isim)
neyse battlereport bidaha vermicem
rte nin dedigi gibi bi soz vardir ama buraya yakismiyo benimki biraz farkli soyle birssey le basliyo
adam sandik esegi anlimi...... falan diye
Sosyal ağlarda paylaş

evet tam kapak omur boyu tak mothership km sinde Triax Calingham diye biri yok
http://killboard.goonfleet.com/km/304558
al inanmiyosan bak bakalim adin orda varmi hadi iyi kapak monte etmeler
bide su link i vermek istiyorum adimi ara bul
http://bulg.otel.net/bulg/?a=kill_related&kll_id=57694
armageddonlardan biriyim
Sosyal ağlarda paylaş

nc asiri gucsuz yav yani ortarite yok adamlarda killboardlara bakiyom toplasan 20 morsus mihi falan anca geliyo guney e 50-60 kadarda razor ee hani bu allianceler 150 kisi cikartiyordu???
millet carabear olunca rat sisteminde dusman gelsin catisiyim diye dusununce boyle oluyor
alliance dedigin ops a katilmayip rat yapani kickler
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar burda birbirinize laf yetiştirmeyin lütfen özelden konuşun mümkünse. Ve artık türklerin olduğu alliancelar hakkında mümkünse yorum yapmayalım gereksiz çünkü herkes biryerlerde kendi keyfine göre oynuyor oyununu razor nc bob goon herkes kendi çapında iyi hepsinin killboardu kill kaynıyor. Kimse için söze gerek yok illaki biryerlerde birşeyler yapanlar vardır. Triaxı tanırım pvpden asla kaçmaz ama dönemsel olarak aktif olamayabilir bende yokum yaklaşık 2 aydır fln mümkündür olabilir yani. Herkese iyi oyunlar bilgisayarımıda ankaradan aldım artık akşamları bende oyunda olabilcem sonunda :D

Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
hehe geyzoku :) bu kenny ne bicim adammis yav gunda 20-40 arasi pos yikiyoz herifler karsilik vermiyo daha kotusu ne biliyomusunuz :(
ilk bayar yaz dedinmi ruslar oyna girmicek aaa yada boyle saldircaz :(

off off

gunda = gunde
yikiyoz = yikiyoruz
bayar = bahar
oyna = oyuna

ayak parmaklarinla fln mi yaziosun postlarini? Okurken yoruluyorum yazdiklarini cengiz, ha okuma o halde diyceksin mutlaka, elimde degil beni ordan oraya savuruyor yazdiklarin, zanneden cengizhan verio emri.

Biraz daha dikkat edelim yazarken yahu, istedigin kadar zamanin var, kimse arkandan kosturmuyor, yavas yavas, sakin sakin yaz cengiz.

not : yavas yavas
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
yok okuma o zaman demem ben beni tanimamisin :)
senninde cogu postunu okudum senin benden eksik kalir halin yok hatta baya bi fazlan var turkce katliyam konusunda
(fazla pc oynamaktan oluyo diyodun bide seni gaylord seni)

abi kafanin bu kadar guzel olmasi icin ne kullaniyorsun? Ciddi cok merak ettim gidip bende alicam, senin gozlerinle bakmak istiyorum bu dunyaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...