Moss Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 cengiz simdi ms patlattik yine yoksun olmuyor ama bayrak icin sen lazimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sen once bayrak ascagimiz yerin onune gec ben senin arkanda durcam sen yikik berline dogru manzaranin tadini cikartcan sonra asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 amanın adam sıyırdı berlin o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cengiz senin bu forum accountu ile kac kisi yaziyor ve oyun charı ile kac kisi oynuyor ? Bazen gayet iyi muhabett ederken bazen iyice ucmaya basliyorsun.Ya sende kişilik bolunmesi var ( ki zannetmiyorum ) yada bu accountla en az 3-4 kisi oynuyor. o zaman su anda oynayan ,yerini oteki oynayana bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 cengizhan66 said: sen once bayrak ascagimiz yerin onune gec ben senin arkanda durcam sen yikik berline dogru manzaranin tadini cikartcan sonra asdf arkadas şimdi ms patlattık sen yoksun dio sen konuyla alkasız sırf laf sokıım amacıyla yukardaki şeyi yazıosun..ms te neden olmadığını yazsan daha mantıklı bi cvp olurdu.. senin yerinede ben cevap veriim.. doğal olarak işin falan vardır girememişsindir muhtemeln.. demekki herkez her ekşında olmayabilirmiş, bazısında yok die carebear lar biraz delveye gelinde savasın tarzı yazılar yazmanın yanlış olduğunu anlarsın belki... not : bobuda nc yide sevmem hiç,yani bi tarafı korumak amaçlı yazmıorm bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ama battlelerde aksinda varim gozukuyorum :) az once baktim km lere moss hic birinde yok ama ama ilk savastan kitlendigim racon daha sonra o anda olmus ve ben varim battalede :)(ama gemi falan birsey cikmamis sadece isim) neyse battlereport bidaha vermicem rte nin dedigi gibi bi soz vardir ama buraya yakismiyo benimki biraz farkli soyle birssey le basliyo adam sandik esegi anlimi...... falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 heh böle uslubu güzel cvplar yazınca süper oluo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 peh ms yi solo oldurmus? :P o mothership varya o mothership iste o (anladin sen onuhehehe) bob titan i gebermis hala sakin olamiyom saydirmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 geberen gemiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 siz nasil diyor kapak ?? dahada ugrasmiyorum senle cengiz ayrica en son soliyecem RECON RECON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 evet tam kapak omur boyu tak mothership km sinde Triax Calingham diye biri yok http://killboard.goonfleet.com/km/304558 al inanmiyosan bak bakalim adin orda varmi hadi iyi kapak monte etmeler bide su link i vermek istiyorum adimi ara bul http://bulg.otel.net/bulg/?a=kill_related&kll_id=57694 armageddonlardan biriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 razorda olan varmı? durumları ne şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Northern Coa. iyi durumda şu anda. Tri saldırıyor ama pek bişey yok pvp için geliyorlar. Ama hiç aksiyon yok ben sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Güneyde (Delve) savaş devam ediyor. Razor sov almaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 nc asiri gucsuz yav yani ortarite yok adamlarda killboardlara bakiyom toplasan 20 morsus mihi falan anca geliyo guney e 50-60 kadarda razor ee hani bu allianceler 150 kisi cikartiyordu??? millet carabear olunca rat sisteminde dusman gelsin catisiyim diye dusununce boyle oluyor alliance dedigin ops a katilmayip rat yapani kickler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ne topic olmuş oyundan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Arkadaşlar burda birbirinize laf yetiştirmeyin lütfen özelden konuşun mümkünse. Ve artık türklerin olduğu alliancelar hakkında mümkünse yorum yapmayalım gereksiz çünkü herkes biryerlerde kendi keyfine göre oynuyor oyununu razor nc bob goon herkes kendi çapında iyi hepsinin killboardu kill kaynıyor. Kimse için söze gerek yok illaki biryerlerde birşeyler yapanlar vardır. Triaxı tanırım pvpden asla kaçmaz ama dönemsel olarak aktif olamayabilir bende yokum yaklaşık 2 aydır fln mümkündür olabilir yani. Herkese iyi oyunlar bilgisayarımıda ankaradan aldım artık akşamları bende oyunda olabilcem sonunda :D Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Birde son olarak behran sormuş razor nasıl diye razor her zamanki gibi dostluk üst seviyede :D 2010 Ships killed (229.9B ISK) 616 Ships lost (39.84B ISK) Geçen hafta bu. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 2-3 gun oldu hala bob gelmedi cok ozledik cok sıkıldık gel artik bob :) bu gidisle adamlar log offla yencek boyle olmazki savasma istegimiz kacti hepimizin yine fail olcaz bob un ledershipti yokmus fc si yokmus ve umududa yokmus bu gunlerde no bob ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 millet delvede sıkıntıdan kendini rata verdi nol a da saldirmiyolar posta kesesileri yok ben bile localde 50 hostile olmasina ragmen rat yapiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ahahaha. valla aynen ya. bu gidişle döneceğim tenale. valla orada daha çok pvp var. bunlar kenzoku değil, gayzoku olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hehe geyzoku :) bu kenny ne bicim adammis yav gunda 20-40 arasi pos yikiyoz herifler karsilik vermiyo daha kotusu ne biliyomusunuz :( ilk bayar yaz dedinmi ruslar oyna girmicek aaa yada boyle saldircaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 cengizhan66 said: hehe geyzoku :) bu kenny ne bicim adammis yav gunda 20-40 arasi pos yikiyoz herifler karsilik vermiyo daha kotusu ne biliyomusunuz :( ilk bayar yaz dedinmi ruslar oyna girmicek aaa yada boyle saldircaz :( off off gunda = gunde yikiyoz = yikiyoruz bayar = bahar oyna = oyuna ayak parmaklarinla fln mi yaziosun postlarini? Okurken yoruluyorum yazdiklarini cengiz, ha okuma o halde diyceksin mutlaka, elimde degil beni ordan oraya savuruyor yazdiklarin, zanneden cengizhan verio emri. Biraz daha dikkat edelim yazarken yahu, istedigin kadar zamanin var, kimse arkandan kosturmuyor, yavas yavas, sakin sakin yaz cengiz. not : yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yok okuma o zaman demem ben beni tanimamisin :) senninde cogu postunu okudum senin benden eksik kalir halin yok hatta baya bi fazlan var turkce katliyam konusunda (fazla pc oynamaktan oluyo diyodun bide seni gaylord seni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 cengizhan66 said: yok okuma o zaman demem ben beni tanimamisin :) senninde cogu postunu okudum senin benden eksik kalir halin yok hatta baya bi fazlan var turkce katliyam konusunda (fazla pc oynamaktan oluyo diyodun bide seni gaylord seni) abi kafanin bu kadar guzel olmasi icin ne kullaniyorsun? Ciddi cok merak ettim gidip bende alicam, senin gozlerinle bakmak istiyorum bu dunyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar