Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Quiknet harika , uber , super ama 5-6 tane sitede var , herkes Agaoglu nda oturmuyor ki.Tellcom un onu birakin tum TR ye tum Istanbula yaymasi en az 5-6 yil alir zaten.belki daha fazla... Kablo ya hangi firmalar bakiyor , bi yazabilir misiniz ? Ist - B . evler deyim - bilmiyorum bisey fark eder mi cable icin =) - Fiytlara kampanyalara bir bakayim diyorum , sanmiyorum ttnet dsl e cok karli olsun ? edit : Altiustu 10 ytl daha ucuz gibi duruyor , kablonet , dsl e gore ..Baglanti ucreti + modem ivir zivir vericen onu 2 yilda cikarirsin zaten anca... Gecince degicek birsey olmali bence DSL i biraktigina . ya hiziyla ya parasiyla // tercihen ikisiylede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Download yaparken hız kaybı daha az, 4MBit ADSL'den 4MBit kabloya geçtim de yakın zamanda, 425-430 KB/s olan hız 475-480'e geldi. Pingler hemen hemen aynı, fiyatı da 10 TL daha ucuz. Teknik desteği de (1.5 sene öncesine kadar öyleydi en azından) TTNet'e 10 basar. Modemi evine getirip kuruyorlar, arıza olsa genelde aynı gün geliyorlar falan. Türksat bakıyor, eskisi gibi birsürü şirket yok sanırım. Sabit telefonlardan "126", cepten ararsan da muhtemelen 444 0 126'yı almışlardır. TTNet tekeli sağolsun Kablonet zamanında kısır kaldığından wireless kablo modem bulmak zor Türkiye'de, arkadaşım Hepsiburada'da bir model bulup almıştı ama onun da menzili çok kötü çıktı, yan odadan zor çekiyordu. Meşhur Linksys compact router'dan almıştım ben zamanında, onla dağıtıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bende ilk cıktıgı günden beri kablo kullanıyorum.senelerce kullandım.şöyle söyliyim koca 10 senede belki 1-2 kere gün içinde net gitmiştir onnu harici herhangi bi arızada hemen geliyolar mecburiyetten adsl ye geçtim.ve hiç memnun değilim :) ha bide adsl ye geçmeden once turksata wireless modem varmı demiştim.70 ytl ye satıyoruz demişlerdi.istanbul-kozyatagındaki merkezde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eveeek. VDSL satışları başlamış. başvuruyosun önce, gelip yerinde ölçüm yapıyolar. uygunsa geçebilirsin diyolar vdsl2ye. santrale olan mesafe çok önemli anlaşılan. ayrıca upload halen 1Mb. 120 TL 16 Gb olandı sanırım, 140-150 TL gibi bişey de yanlış hatırlamıyosam 32 Gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bulgaristan 30mb 30 ytl.Port kapalı durumda download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 up! kullananınız var mı vdsl2'yi. yarın başvurmayı düşünüyorum ben. Yalnız upload yine 1mbitte sınırlı kalıyormuş galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 upload 1 ile sınırlı ne yazık ki, bence değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 16mbit 119 32mbit 149 quiknet varsa degmez bu paketlere bence. Yanliz koc net getirmis biri neti ile once. nasil oluyor onlarda ayni altyapiyi kullanirken? adsl2+ vdsl2 ne farki var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Gazetede 6mbit 39 lira okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 biri adsl 10mbit sınırsız adsl2+ hizmetini ayda 49.9 liraya vermeye başlamış. kampanyaymış. arayıp görüşücem yarın. bakalım neymiş hatta şöyle koyayım http://www.biri.com.tr/kampanyalar/biri-slm-adsl/slm_taahutlu_adsl2_03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bu bırı adsl reklamlarında taahut yok dıyor bakıyorum web e (Kampanya şartları 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir. ) dıe yazı var ??? bune lahana tursusu bole ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 24 ay falan demiyor yahu, sadece 4 ay 49 lira sonra gene 119lira yazıyor. http://www.biri.com.tr/biri-kampanyalar.html 24 ay taahhütle veriyosa, o paraya hemen alalım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 uf hakikaten 3 aymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 * Kampanya şartları 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir. * Kampanya 31 Mart 2009 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. * Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. * Kampanyalar arası geçiş yapılamaz. * Kampanyada belirtilen fiyatlar; Worldcard ile yapılan satışlarda 5 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 4 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 3 ay boyunca uygulanacaktır. * Kampanya kapsamındaki ödeme şekline göre uygulanacak indirim süreleri sona erdikten sonra Koç.net tarife aylık ücretleri uygulanacaktır. ------ şimdi böyle yazıyor ama bunu kimi yerlerde, 24 ay taahhüt verirsen 24ay 49lira diye yorumlamışlar. yani bunu teyit ettirmek lazım biri.com'u arayıp. 3-4 ay indirim için 24 ay taahhüt isteniyorsa, millet buna kıçıyla güler çok saçma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 biri said: * Kampanyada belirtilen fiyatlar; Worldcard ile yapılan satışlarda 5 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 4 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 3 ay boyunca uygulanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 uploadla ilgilenenlervarsa söyleyeyim, dün aradım sordum biri adsl2 hedesini, upload yine 1 Mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben biri adsl 10 mb için başvurdum. Bulunduğunuz bölgede 10 mb desteği veriliyor dediler. Sabah tekrar aradılar turk telekomdan sonuç aldık hattınız 8 mb ' e kadar destekliyor 8 mb için başvurunuzu yenileyelim mi dediler. 8 mb ' e başvuru yaptım bende. Turk telekom 4 mbit hattımı bugün iptal ettiricem sonra biri adsl e haber vericem. Bakalım performansı nasıl olacak. Upload değeri indirim hızınızın 8 ' de 1 ' i kadar oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 internete para vermek bile saçmada.. nyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Quicknet ilk 2 ay 10m 10 ytl sonra 5mb lik tarife 49ytl 2 yıl boyunca,ama cok yavas ilerliyor tek sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 "Biri"nin sunduğu ADSL2 , VDSL2 paketleri çıkmışken tam bir kazıklama olarak ortaya çıkıyor mevcut şartlara baktığım zaman. Benim anlamadığım vergi %10 azaldı internetten ama nasıl oluyorsa VDSL2 fiyatlarına bir türlü yansımıyor bu indirim.. Nasıl iş bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar