Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Bu ev dertlerim hiç bitmeyecek gibi. Yine taşınıyorum ama bu sefer tamamen kararsızım. Bir fikir verin... İsteklerim: İki oda olacak. Deprem yönetmeliğine uygun olacak. Avrupa'da Levent, Fulya ya da Nişantaşı olabilir. Asya'da Üsküdar ya da Kadıköy iskelelerine yürüme mesafesinde olacak (15 dakika falan uygundur türüyüş için.) Bu dediğim sentler arasında kaldım işte. Hiç birinde oturmadım daha önce, karşı tarafa 3-4 ayda bir geçiyorum, hiç bilmiyorum oraları, ama sessiz sakin diyorlar. Mecidiyeköy'den, Cİhangir'den falan çok sıkıldım, bazı sorunlar da çıktı. Sessiz, düzgün bir yer iştiyorum yani, 1000 TL kadar verebilirim. Hangi semte gidip dolaşmaya başlamamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yeditepe üniversitesinin orda 0 ev ,yeni yapılmış 3 katlı bir apartmanda deniz manzaralı bir daireme 800 lira alıyorum düşünürsen ya da düşüneniz varsa.odası falan gayet temiz , temizliğini yaptırdım , eşyalarınızı yerleştirip oturacaksınız . kombili falan .3+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Anadolu yakası nispeten sessiz sakin olabiliyor da Üsküdar ve Kadıköy değil eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Abi ne yapayım ben Kayışdağı'nda. Sadece söylediğim semtler için yorum istiyorum. Yine de sağol önerdiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sessiz sakin biyer arıyosa gitsin iskoçyada yaşasın nedir yani emeklimi bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 gel levente yaşa hayatını :p hoş leventte 1000 zorlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Beylerbeyi ve Çangelköy iyi diyorlar istediğim şeyler açışından. Ama Eminönü'ne ulaşım nasıl oralardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kadıköy yeldeğirmenine bak derim. hem söylediğin fiyata ev bulabilirsin hemde 5 dakika da iskeleye yürürsün. açıkcası 2 sene önce babam eşyalı bi evi 900 liraya tutmuştu 2 artı 1. depremede dayanıklıdır oralar bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 GERGE said: Abi ne yapayım ben Kayışdağı'nda. Sadece söylediğim semtler için yorum istiyorum. Yine de sağol önerdiğim için. yok bi de ben arada evin reklamını yapıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 İşyerin Eminönünde mi? Eğer değilse kop gel Levent'e gerçekten sessiz sakin bir semtimiz var. Ama yok iş yerin Eminönü'ndeyse affetme kurul Beşiktaş'a. Hem yer olarak çok merkezi hem de mahalleleri gördüğüm kadarıyla sessiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sodom, hangi memlekette yaşıosun pls. levent demiş, sodom yeni leventte oturuyor, ondan sessiz. kiraları epey yüksek uyarayım önceden. ama güzel yerlerdir elit epey. beşiktaş merkezidir başka da bi özelliği yoktur, araba park edemezsin, sürekli gürültü vs karışık biraz, keza nişantaşı da öyle. birazcık yol uzun olsa da, anadolu hisarı - beykoz semtlerini düşün sahile yakın olan kısımlarını tabi. kiraları da uygun, sessiz vs iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 benim bir tanıdığım kadıköyde iskeleye 5 dakika yürüme mesafesinde ev veriyor fiyatını şu an unuttum ilgilenirsen ÖM vesaire edit: 1000 ytl olur dediler şimdi 3 oda ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ya levent etiler'de uygun yer bulursan direk al. ama dediğim gibi fiyatlar tuzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kadikoy moda tarafinda bak bence biraz 1000 tl ye bulunabilir o taraflarda ama aidat flm hersey dahil 1000 diyorsan biraz zor tabi... uskudarda da kosuyolu acibadem taraflari sakindir, ama vapura, motora daha uzak tabi nispeten, yalniz bir dolmusla inersin uskudar sahile ayri mesele... ah simdi oralarda olsaydim =) son olarak karsida mecidiyekoyun ilersi neresi oluyor sisli belediyesinin oldugu yer esentepe mi gayrettepemi nedir oralara bakabilirsin, cok pahali olmamasi gerek kiralarin... besiktasa da bak 1000 tl ye rahat bulursun besiktasta ama pek sessiz sakin degildir besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yakıtıyla aidatıyla falan modada 1000 ytlye zaten zor da , genelde eski evlerin fiyatları moda'da 750-800 liradan başlıyor , ev çok yeniyse zaten 2000-3000 lira civarı kiraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 moda bahariye olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 üsküdarda bulacağın sessizlik ve sakinlik cami sessizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 beylerbeyi ve çangel istanbulun en sakin yerleri büyük ihtimalle; gayet yeşil, manzaralı da ama ulaşım heryere zor ordan, hele gece belli saatten sonra taksimden ulaşım kastırır. araba varsa olur da yoksa zaten emeklilerin elini eteğini çekip yerleştiği yerler. üsküdarın kitlesi de pek ilgini çekmez gibi. genelleme yapmıyım ama belli kesimden değilsen nefretle bakan insan çok orda. ama onun dışında tarihi dokusu olan yeme içme alternatifi çok bi semt. ilginç bi yer. bir de sakin demişsin ama kadıköy yani. anadolu yakasının en sakin olmayan yeri. anca moda tarafı kurtarır ama oranın kiralar da uçmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar