Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook'ta Bir Grup


KireiMerodii

Öne çıkan mesajlar

ALLAH A HAKARET EDEN BU GRbu KPATTRLIM (ALLAH rızsı içn ark lisTNİ DVT ET'in Duvarı

Böyle birşey çarptı gözüme. Kim bilir daha kaç tane var da. Elbette haklılar karşı durdukları konuda ama duvarlarına çokzel şeyler yazmışlar. Buraya atmadan edemedim. Teizme veya özellikle Allah'a şuna buna karşı olan gruplara tepkilerini dile getirişleri beni benden aldı. İnançlı insan böyle şeyler yazar mı? Yaptıkları inandıkları şeyle bağdaşıyor mu? Gülsem mi, başka birşey mi yapsam bilemedim. Gidip uyuyim ben iyisi, uyku vaktim gelmiş, normalde sallamadığım birşeyi sallayasım tutmuş eyw.

Komikimsi olan üç beş yorumu ekliyim de Garbage'da boşa durmasın bari:
"onlar cezalarını çekecekler o türkler o türkler vardı o grupta boğmak istedim çok kötü bir duyguydu onları görmek çok kötü bir duyguydu allah onları bildiği gibi etsin"
nası yav?

"her bir grubu tek tek şikayet ettm çarpılırlar inşallah!"
:)

"Cahiliye donemindeler onlar suan kardes insallah yola gelecekler.."
Evt, evt.

"3. grupta diyoki tanrı bizi değil biz tanrıyı yarattık dio sence bu hakaret deilmi biz tanrıyı yarattık dio bana göre bu hakarettir..."
Hmzz, derin düşünmüş.

"Darwinin ALLAH tarafindan dunyaya ozel olarak gonderildiqine inaniyorum.. Bu 1__ 2ncisi_ Allah in varliqinin en basit orneqi bana gore TAVUK ve onun CINSLERIDIR.. Bilirsiniz ki civciv , tavuk vs. Gibi kumes haywanlari su ictiklerinde baslarini havaya kaldirirlar.. ISTE BU ALLAHA SUKUR den baska bisey DEGILDIR.. Saygilarimla.."
Dersine çalışmış.

Bitmez... Güzel güzel yazsana kardeşim, güzel güzel savun kendini savunacaksan. Şöyle baştan aşağı bir öğren dinini, çıkar güzel yanlarını ortaya, kendi güzel yanlarını dök. Böyle biraz zor. Allah yardımcıları olsun ne diyelim.


Edit:Linki de koyayım, tam olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
türban mı takmış


Evt :P :D

Yok be.

Örtmen olcak bi de. Hiç de dinci bi kıza benzemiyordu. Hatta dinci olsun, kafasını da örtsün, umrumda değil, insan olsun. Ama insan düşünen insan olmayınca insanlıktan çıkıyor. Millet Allah yazısı görünce, aman ben de müslümanım, bir el atayım, sıvayayım bari diyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...