Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 şimdi ben patch yapayım mı yapmayayım anlamadım? ne zaman bu illet ettiren yazılım kaçakçılığı kurbanı uyarıları fln çıkmaya başlar? Hiç patch yapmayayım mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bugün yarın olabilirsin temkinli ol (patch derken ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 çok lazım değilse yapma. yaparsan da googledan arat illa ki çözüm çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bahsettiğin windows'un güncellemeleri ise mutlaka yap, zilyon tane güvenlik açığını kapatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eet windows patchleri. ama o iğrenç uyarılar çıksın istemiyorum işte. napayım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sorunsuz patch yapabilen windows cd si bulman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 warez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Güncelleştirmeleri windows update sitesinden değil de, bilgisayarındaki windows update bölümünden "Güncelleştirmeleri bana bildir, ancak indirme" seçeneğini indirerek yapabilirsin. Ancak windows genuine advantage tool (tam türkçesini hatırlamıyorum, orjinal ürün avantaj mereti filan olması lazım) güncellemesini indirmemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Gaming said: sorunsuz patch yapabilen windows cd si bulman gerekiyor. oha ne cd'si ?! 2 mb'lık genuine patch var, saniyede kıreykliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 warez2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Rawkon said: Gaming said: sorunsuz patch yapabilen windows cd si bulman gerekiyor. oha ne cd'si ?! 2 mb'lık genuine patch var, saniyede kıreykliyore. o bu yeni olay için işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ne zmanki içinde birilerini hissetmek istersin işte o vakit yazılım kaçakçılığına kurban olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konu 'Kopya Windows nasıl patch'lenir?' doğrultusunda gittiği için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar