Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nod32 çıldırdı.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Abi böyle kaspersky dir nod32 dir kırekli kırekli kullanacağınıza, antivir yükleyin bedavaya mis gibi antivirüs. Yanına bir de firewall yükleyin, az çok bilgisayardan anlıyorsanız başınıza birşey gelme ihtimali yok bu şekilde. Kasmayın hiç kırek mırek.

Ayrıca bildiğim kadarıyla kaspersky eski versiyonlarında taradığı dosyaların arkadasına KAVICHS diye bir uzantı ekliyordu ki bu uzantı da harddisk için hiç hoş birşey değil. Uzun süre kaspersky kullanmışlığım vardır, çok güzel bezdirdi beni.

Ama ille de nod32 kullanacağım diyorsan manual update seçeneği varsa onu dene bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kaspersky' nin tek zararı fazla kasması değil. Dediğim gibi taradığı her dosyanın arkasında KAVICHS uzantısı ekliyor ve bu güzel birşey değil. Ortalıkta en iyi kaspersky diye bir dedikodu var ancak bunun sebebi en verimli antivirus programı olması değil olup olabilecek her şeye virus hop dikkat demesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
scan yapayım diyorum veritabanı eski diyor, güncelle diyorum yok diyorum güncelleme. ne yapacğaım yahu:S

Sistem saat ve tarihini kontrol et. Değiştiiğini göreceksin... O korumama olayı şöle; Şimdi gir nod 32ye güncelleme tabından en son başarılı güncelleme tarihine bak, windowsunun tarihini ona göre aynısını ayarla ve şimdi güncelleye bas sorun düzelecek...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...