BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2002 şimdi beni bir kısmınız bilir geriye kalanlar zamanla tanır bildiğim kadarıyla hakkımdaki efsane(ler) nebula nın forumlarında dolaşıyordu zamanında oradan bilenlerde çıkabilir neyse şimdi esaslı bir konu daha var "babacummostors nedir?" die şimdilik bunun hakkında yorumda bulunmayacam bilenlerde bulunmasın ama bu konuda bir topic açıyorum fikirlerinizi anlatın hepinizi hoşbulmuşam ve hepinize babacummostors Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 hoşgeldin cicim. nebula hakkında da babcumhödöhöy hakkında da fikrim yok, zamanla olur inşallah. *!kıvırır* hade geç otur... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 babacumostersı nası bilmessiniz?? cık cık cık .. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 mostor ? monster'I biLiyorum ben. hatta uLkemizde pek bir $irin gozuyLe bakarLar. "Monsters Inc." isimLi bir (cizgi)fiLm geLdiginde cevirmenLer "sevimLi canavarLar" oLarak turkcemize sunarLar. bizim tum canavarLarImIz sevimLidir hep..[hline]Insomnia, somebody turn out the lights. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 ehiehihuhi :P[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 [Yasak kardeşim burda c/p, özel izin lazım, hadee hadee, kapama dükkanın önünü./Nefr] [Bu mesaj Nefr tarafından 07 Mayıs 2002 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 inanilmazz zevkli bisi[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 tanımamız mı gerekio şimdik seni?[hline][b] Anne bu kuş uçuoo??[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Nefr in eğlencesini elinden almayın yav... Bu arada babacımuzmuz da hoş gelmiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Hoşgeldin BM, Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama oncelikle Forum Kurallarini ve FAQi okumani oneririm. Pepelek Ana Sayfasindan UO, WoW, AO, DC ve EVE ile ilgili pek cok bilgiye ulasabilir ve aklina takilan birsey olursa forumlarin ilgili bolumlerinde diger uyelerden yardim isteyebilirsin. Iyi eglenceler =) Kolay mı burada cot die c/p yapmak? Yakarım adamı, mafya var burda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 *! alkışlar* Hastasıyım darbukanın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Hosgeldin. Copy/Paste' de takildigin bir sey olursa Nefr' den 24 saat yardim isteyebilirsin. :lol: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 kirk yilin basi birsey yaptik onuda mic ettiniz alicaginiz olsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 bir zamanlar forumdaki geyiklerde Ildeniz isimli bir şahsın adı geçtiydi.İşte bu şahıs o şahıstır dikkat edin ısırır :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 har har... rrr... [Kuduz Geyik][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2002 kaçııııın ! :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parseus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2002 said: arcane, 07 Mayıs 2002 16:24 tarihinde demiş ki: bir zamanlar forumdaki geyiklerde Ildeniz isimli bir şahsın adı geçtiydi.İşte bu şahıs o şahıstır dikkat edin ısırır :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Bu ildeniz mi ehah... Bu adam bizim magicdeki korkulu rüyamız ya... lol[hline]Griswold Parseus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 ve şimdi geyik terapisi -bana çocukluğunuzdan bahsedin -beni küçükken hep çevirirlerdi... sonra çok muhabbetimi yaparlardı kulaklarım çınladığından dersi anlayamaz hocada beni sınıfta bırakırdı bi de şu boynuzlar var... her yere takılıyor şimdi bir ofisde asgari ücretle portmanto görevi görüyorum... -abi geyikmisin? -sence?[hline](herhangi bir M:TG nationals) -yaa masticor muymuş mostor muymuş neymiş bi kart var -nee masticorrrmuuuu!!! herkez peşindeeee bak açayım görürsüüün... (pes be kardeşim) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 av mevsimi ne zaman biter? [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 12 Mayıs 2002 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 adam net ortamında bile geyiklik performansında düşüş yaşamadan en iğrenç esprileri yapıyor.. geyiksin olm.[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2002 said: BabacumMostors, 12 Mayıs 2002 19:35 tarihinde demiş ki: -abi geyikmisin? -sence? Walking through the woodland I saw the beast Just talking about nothing & feast WEREDEER named as a realist[hline]shut up! you talk too much pay the man you gain... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 *!gün olur devran döner...* yaa hey gidi hey...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Hoşgeldin ne diyelim..[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ne o yeniden mi hoşgeldin dicez şimdi :-? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yok eski yi hatırladım da[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 *!gün olur devran döner...* yaa hey gidi hey...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Hoşgeldin ne diyelim..[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ne o yeniden mi hoşgeldin dicez şimdi :-? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yok eski yi hatırladım da[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar