OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 burdan 199 dolar a alıp 100 dolara anlaşmayı iptal ettirebiliosun herneyse ondan sonra Türkiyeye getirip sorunsuz bi şekilde kullanabiliriyim merak ettim eminim tartışılmıştır forumda ama bulamadım aramadıüım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 199 dolara oyle cat diye alamiyorsun onu. Eger sosyal guvenlik numaran yoksa, veya varsa da bombos ise (veya kotu bi credit history'n varsa, ki bu yasta onu basarmak zor) senden 500 dolar depozito aliyorlar ve 1 yil sonra veriyorlar. Bir de, 100 dolar olduguna emin misin iptal etmek icin gerekli olan ucretin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 O kadar basit olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 175dolar iptal ucreti her ay 5 dolar dusuruyolar. 500ude vermeden koklatmiyolar bile telefonu-tecrubeyle sabittir.d- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 arkadaşlar biraz aransanız iphone topicinde buna verilen onlarca mesajı göreceksiniz. niye gereksiz topic açıyorsunuz onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar