Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn ve Bilgisayar Saati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İki tane problemim var.

Birincisi , Msn le alakalı , Msnimi açamıyorum , sistem dosyalarında hata veriyor. Bir kaç kere sildim yeniden yükledim , dosyaları direkt olarak sildim yeniden yükledim , bir sürü versiyonunu denedim ancak sistem dosyası eksik diyor.Aklıma format dışında bir şey gelmiyor ama sizin aklınıza geliyorsa tercih ederim =)

İkincisi ise , bilgisayar saatim uçmuş durumda. Nedense 2007de 15 şubatta olduğumuza inanıyor kendisi ve , ne internet saatiyle ne de manuel olarak değiştiremiyorum. Arkadaşım Bios ayarlarından değiştir falan dedi ama ben gerçekten anlamıyorum bundan sdf

Aklıma yine format dışında bir şey gelmiyor , sizin başka öneriniz var mı?
Mesaj tarihi:
format :P

bi spyware la falan taratsan?

haa evet bak bende hatirladim simdi, eski tarihe atinca msn acilmiyodu, o tarihten muhtemelen, bikere bende kafayi yiyodum.Tarihi degistirebilirsen kesin duzelir
Mesaj tarihi:
Bios dediğin şey bilgisayar daha windows tarzı bir işletim sisteminin denetimine girmeden kontrolü ele alan basit bir programcık (pek yanlış oldu ama böyle bişi) Bilgisayarın ana kumanda merkezi diyeyim o zaman dsf. Her neyse, buradaki saat ayarına bir bak derim hakkaten. Kurcalaması biraz risklidir, bilmediğin yere girmezden problem olmaz.

Bilgisayar açılır açılmaz del tuşunu ninjala sürekli, çıkacak karşına.
Mesaj tarihi:
bilgisayar açılırken bios'un kısayolunu yazar ona basman gerek. Del, F12 gibi tuşlar olabilir. Bios'un pili bitiyosa kendini resetliyo olabilir.

MSN'e gelince internet explorerda proxy ayarlıysa ondan girmiyo olabilir.
http://forum.paticik.com/read.php?5,3759871
Mesaj tarihi:
hehe :)
bilgisayarın tarihi yanlışsa msne de giremiyosun.
çok çektim zamanında, alt tarafı windowsun köşesinden tarihi düzeltmek gerekiormuş.

tek yapman gereken şu tarih olayını çözmen. ondan anlamıyorum işte.
  • Yeni Oluştur...