ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 İki tane problemim var. Birincisi , Msn le alakalı , Msnimi açamıyorum , sistem dosyalarında hata veriyor. Bir kaç kere sildim yeniden yükledim , dosyaları direkt olarak sildim yeniden yükledim , bir sürü versiyonunu denedim ancak sistem dosyası eksik diyor.Aklıma format dışında bir şey gelmiyor ama sizin aklınıza geliyorsa tercih ederim =) İkincisi ise , bilgisayar saatim uçmuş durumda. Nedense 2007de 15 şubatta olduğumuza inanıyor kendisi ve , ne internet saatiyle ne de manuel olarak değiştiremiyorum. Arkadaşım Bios ayarlarından değiştir falan dedi ama ben gerçekten anlamıyorum bundan sdf Aklıma yine format dışında bir şey gelmiyor , sizin başka öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 msn in öyle bir olayı vardı yanlış bilmiyorsam saat olayını çözersen msn problemi de ortadan kalkacaktır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 format :P bi spyware la falan taratsan? haa evet bak bende hatirladim simdi, eski tarihe atinca msn acilmiyodu, o tarihten muhtemelen, bikere bende kafayi yiyodum.Tarihi degistirebilirsen kesin duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bios dediğin şey bilgisayar daha windows tarzı bir işletim sisteminin denetimine girmeden kontrolü ele alan basit bir programcık (pek yanlış oldu ama böyle bişi) Bilgisayarın ana kumanda merkezi diyeyim o zaman dsf. Her neyse, buradaki saat ayarına bir bak derim hakkaten. Kurcalaması biraz risklidir, bilmediğin yere girmezden problem olmaz. Bilgisayar açılır açılmaz del tuşunu ninjala sürekli, çıkacak karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bilgisayar açılırken bios'un kısayolunu yazar ona basman gerek. Del, F12 gibi tuşlar olabilir. Bios'un pili bitiyosa kendini resetliyo olabilir. MSN'e gelince internet explorerda proxy ayarlıysa ondan girmiyo olabilir. http://forum.paticik.com/read.php?5,3759871 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bi de sorun bios daysa format atsan da hicbirsey degismez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yeni bi bios pili alıp takıyosun. iki sorun da ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hehe :) bilgisayarın tarihi yanlışsa msne de giremiyosun. çok çektim zamanında, alt tarafı windowsun köşesinden tarihi düzeltmek gerekiormuş. tek yapman gereken şu tarih olayını çözmen. ondan anlamıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar