SwZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Genç Osman(padişah olan değil) hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ??[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
GEd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 cok genç ölmüş...yeniçeriler tarafindan asilmis...[signature][hline]UYKUM VAR!
SwZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 o değil o padişah olan onu biliom yeniçeri ocağını kapatmak istemiş sonra yeniçeriler bunu asmış bnim deediim o değil dieri[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yeni çeri olmak için dudagına tarak takanımı diyosun bildigim : çeri olmak için extra birde gür bıyıklarının olması gerekir taragın takılması gerekir üstten vurdunmu. bu genç osmanda yeni terlemiş bıyıkları ama deli gibide çeri olmak istiyor. işte buna geliyor sıra al tak diyorlar taragı. buda alıyor taragı dudaguna batırıyor yarılıyor yani. çeri ağasıda bakıyor istekli genç oslan alıyorlar çeri oluyor the end[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 baska kım varkı osman[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Bıshop, 01 Mayıs 2004 01:21 tarihinde demiş ki: yeni çeri olmak için dudagına tarak takanımı diyosun bildigim : çeri olmak için extra birde gür bıyıklarının olması gerekir taragın takılması gerekir üstten vurdunmu. bu genç osmanda yeni terlemiş bıyıkları ama deli gibide çeri olmak istiyor. işte buna geliyor sıra al tak diyorlar taragı. buda alıyor taragı dudaguna batırıyor yarılıyor yani. çeri ağasıda bakıyor istekli genç oslan alıyorlar çeri oluyor the end ahanda bunu diodum saol[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 tarak olayını bende duymuştum ewt[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Tarak dudağı yararak nasıl girer yahu? Sertti her halde o zamankiler.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ahahahahh[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 metaldir veya ahşaptır zira o yıllarda plastik daha icat edilmemişti.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 03 Mayıs 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben varım osman! genç osmanım işte :D yaş 17 ölmedim allaha şükür :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Hehe he o tarak olayıda ıyıymıs bende yenı duydum Ogrenmıs olduk :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Tarihte ilk kez kendi yetkileri düşüren padişahtır kendisi[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!...
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 pek talihsiz bir adam[signature][hline]
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bu padişahlarda düzgün bi iş yapmazmı be kardeşim hepsi azıtmış[signature][hline]:))) !!! ........................
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hehehe manyakmış bu osman[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Tam hikayayeyi öğrendim. Günlerden Bir gün Kanuni(Sanırım) diyorki ırak tarfına sefer yapıcaz. Bıyığına tarak vurunca orda kalanları al getir askere demiş vezire. Sonra bu Genç Osman pek heveslenmiş girmek istemiş ama bunu bıyığı daha yeni terlemiş olduğundan almamışlar. Bu bir varilin içine saklanıp gidip askere girmiş. Kanuni(yine sanırım) Ordudakilere bakmak için gezerken Osman'ı görmüş. Vezire bunu neden aldınız demiş. Sonra Osman cebinden çıkardığı tarağını almış de burnunun altındaki bıyıh çıkan bölgeye(ne denio bilmoom heralde dudak üstü olacak) tarağı saplamış kanlar akmış vs. Bunun üstüne Kanuni(bidaa sanırm) çok duygulanmış ve askere almış. Arkadaşlar Bu Genç Osman Padişah Olan Genç Osman DEĞİLDİR. Bu başka Genç Osman..[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Abi bide misal..Genç Osman diye bi geyik dönüyodu laf aralarında o ne ayak? bilgisi olan varmı??[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o bahsettiğiniz osman birçok savaşa da katılmış.
Öne çıkan mesajlar