Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genç Osman

SwZ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genç Osman(padişah olan değil) hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ??[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
Mesaj tarihi:
o değil o padişah olan onu biliom yeniçeri ocağını kapatmak istemiş sonra yeniçeriler bunu asmış bnim deediim o değil dieri[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Mesaj tarihi:
yeni çeri olmak için dudagına tarak takanımı diyosun

bildigim : çeri olmak için extra birde gür bıyıklarının olması gerekir taragın takılması gerekir üstten vurdunmu. bu genç osmanda yeni terlemiş bıyıkları ama deli gibide çeri olmak istiyor. işte buna geliyor sıra al tak diyorlar taragı. buda alıyor taragı dudaguna batırıyor yarılıyor yani.
çeri ağasıda bakıyor istekli genç oslan alıyorlar çeri oluyor
the end[signature][hline]impossible is nothing
www.fallenbishop.cjb.net

Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 01 Mayıs 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
yeni çeri olmak için dudagına tarak takanımı diyosun

bildigim : çeri olmak için extra birde gür bıyıklarının olması gerekir taragın takılması gerekir üstten vurdunmu. bu genç osmanda yeni terlemiş bıyıkları ama deli gibide çeri olmak istiyor. işte buna geliyor sıra al tak diyorlar taragı. buda alıyor taragı dudaguna batırıyor yarılıyor yani.
çeri ağasıda bakıyor istekli genç oslan alıyorlar çeri oluyor
the end

ahanda bunu diodum saol[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Mesaj tarihi:
metaldir veya ahşaptır zira o yıllarda plastik daha icat edilmemişti.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 03 Mayıs 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tam hikayayeyi öğrendim. Günlerden Bir gün Kanuni(Sanırım) diyorki ırak tarfına sefer yapıcaz. Bıyığına tarak vurunca orda kalanları al getir askere demiş vezire. Sonra bu Genç Osman pek heveslenmiş girmek istemiş ama bunu bıyığı daha yeni terlemiş olduğundan almamışlar. Bu bir varilin içine saklanıp gidip askere girmiş. Kanuni(yine sanırım) Ordudakilere bakmak için gezerken Osman'ı görmüş. Vezire bunu neden aldınız demiş. Sonra Osman cebinden çıkardığı tarağını almış de burnunun altındaki bıyıh çıkan bölgeye(ne denio bilmoom heralde dudak üstü olacak) tarağı saplamış kanlar akmış vs. Bunun üstüne Kanuni(bidaa sanırm) çok duygulanmış ve askere almış. Arkadaşlar Bu Genç Osman Padişah Olan Genç Osman DEĞİLDİR. Bu başka Genç Osman..[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Mesaj tarihi:
Abi bide
misal..Genç Osman diye bi geyik dönüyodu laf aralarında o ne ayak?
bilgisi olan varmı??[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...