StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ben oyunu beşiktaş ta sinanpaşa pasajından aldım ama oyunda demo da olan sapık hatalardan bazıları oluyor oyun 500 mb ingilizce dışında dil seçilmiyor ama en önemli şey mesela maç yapıyorum 5-0 öndeyim taktik ekranına geçiyorum bir bakmışım gol atan oyuncular felan değişmiş 2-0 olmuş.veya 2-0 öndeyken bir anda 0-0 oluyor bunlar hep demo da oluyordu acaba satıcı herif beni kazıklayıp tam sürüm vermemiş olabilirmi evet fikirleri beklerim [Bu mesaj StarAdam tarafından 21 April 2003 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ilk defa görüyorum böyle bişi :) sen en iyisi yenisini al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: karpuz, 23 April 2003 11:32 tarihinde demiş ki: ilk defa görüyorum böyle bişi :) sen en iyisi yenisini al... +1[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ben de sinanpaşadan aldım düzgün çıktı.Şimdi nerden aldığımı tarif ederdim de (: kasış olur biraz. Ordan hep düzgün çıkıyor.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar