Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 evet yolunda :D da dükkandan aldığımda v40 dı dükkan beni mi kazıkladı aceba yani eski ürünü güncelleyip mi çaktılar eski derken şu hatalı seri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Yoktur öyle bir şey ya sıkma canını. Napacak ki adam hem... Eski hatasız seriler varken niye neyi güncellesin. Kazıklayacak olsa her fw ile kazıklar. Vardır telefonun bir bildiği ki komple download etmiştir. Bir de hatalı seri nedir? Telefon ilk çıktığında mikrofonunu mu hoparlörünü mü ne ters takmıştı hıyarcıklar (ki bu nokia değil, hoparlörün üreticisiydi sanırım), başkacana da bir hata ile bir seri olarak üretildiğini duymadım ben telefonun. Varsa paylaşın lütfen. Sen rahat ol, güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben *#0000# ile güncelledim, ilk seferde bulunamadı falan dedi, 2. denemede çat diye indirdi kurdu. baya iyi gibi şuan, hızıdır, scroll geyiğidir hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Kendercik said: Yoktur öyle bir şey ya sıkma canını. Napacak ki adam hem... Eski hatasız seriler varken niye neyi güncellesin. Kazıklayacak olsa her fw ile kazıklar. Vardır telefonun bir bildiği ki komple download etmiştir. Bir de hatalı seri nedir? Telefon ilk çıktığında mikrofonunu mu hoparlörünü mü ne ters takmıştı hıyarcıklar (ki bu nokia değil, hoparlörün üreticisiydi sanırım), başkacana da bir hata ile bir seri olarak üretildiğini duymadım ben telefonun. Varsa paylaşın lütfen. Sen rahat ol, güle güle kullan. abi sanki nokia servisine gelmiş gibi hissettim kendimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bide benim uygulamalar menüm eskisinden yavaş açılıo gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Yeni yazılım yuklerken önce full backup alın sonra full hard reset hem kart hem telefona ve oyle kurun yeni yazılımı ve sonra restore edin bilgillerinizi. Max performans öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 full backup nasıl alıcam? zaten yüklü resim video vs yok. zil sesi de yok. mp3ler ve uygulamalar hafıza kartına kurulu? onları da kaldırmam gerekicek mi? hard reset sorası herşey sıfırlanıo bide dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Oviyi kur bilgisayarına ve ordan bacup secenegi le herseyi yedekle yani kac gb bilgib resim vs varsa o yedekler. Sonra full reset cak hem makineye hem external karta. Nette yazıyordur nasıl reset atacagın ikisinde 5800 için. Format sonrası makineyi açtıgında gene OVİye baglayacan ve updateleri gorcem ben dicen. Oda sana diyecekki ahanda yeni işletim sistemi çıkmış kız gızun aydın. Sen yukeleyecen onu sonra gene oviye girip restore edeceksin en son backup dosyanı. Önemli olan backup yaparken herseyi backupla seceneklerini secmiş olman. VE kesinlikle format oncesi oviye girip bi kontrol et senin makineye updatei ovi goruyormum yani boku bokuna ugrasmış olma :P http://europe.nokia.com/support/download-software/nokia-ovi-suite hard reset sonrası hersey resetleniyor ama restore sonrası geri geliyor. Gelmeyenlerde saglık olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 euhee saol abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 *#0000# ile update ediyorum da! Buradan alınıyor: Nokia yazıyor. Tam yarım saattir bunu diyor. sizdede böylemi yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hard reset, makineyi kapat, ye$il+kirmizi+fotograf butonuna basili tutarak makineyi ac, nokia ellerini gorunce birakabilirsin. contact listi bilgisayarindaki oviyle senkronize et. ama dikkat et bilgisayarindaki ovi de internetteki ovi ye senkronize ediyor. o ozellik kapali olsun cunku bug var. cali$miyor geri yukleme kastigin zaman. ve her zaman memova, google sync gibi bir 3. program olsun kontak list icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 oyyyy oy tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yahuuu bende niye yeni güncelleme yok :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bende bulamadı nsu yeni güncelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 nsu üzerinden yapmayın bulmuyor. telefonun üzerinden yapın(*#0000# metodu) orda da güncellemeyi bulması için wireless aga baglı olmayın. 3g ya da edge baglantısını kullansın. daha sonra güncellemeyi buldugunda soruyo hangi baglantıyı kullancaan diye orda wireless falan secersiniz. benim başıma geldi de bu sorun :D v50 hız açısından başarılı olmuş. ama RDS çalışmıyor hala! çok sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ya bilgisayara 5800 ı tanıtıp internete çıkabiliyoduk sanki 3g üzerinden. nasıl yapıldığını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 en kolayı nokianın kendi programı üzerinden: ovi suite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 adam gibi radyo cekmiyor telefon bide kulaklik takmadan acamiyosun radyoyu kulaklikla acincada sesi disari verebiliyorsun garip yaomislar ya da ben beceremedim kulakliksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Telefonun yanında verdikleri kulaklık uzaktan kumandası gibi olan şey aynı zamanda anten. Onu kullanman gerekiyor. Yalnız kulaklığı taktığın zaman anten olarak onu kullandığı için yeterince güçlü olmayacaktır radyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ttnet-wifi'leri üzerinden internete girebilen varmı? ne zaman bir girmeyi denesem "güvenli bir ağ kurulamadı" diye hata veriyor, sorun ttnet kaynaklı diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dün gece garip şeyler oldu telefona. wifiden lastfm dinliyodum, yeni şarkıya geçti aniden ekran gitti,ses kendiliğinden kısıldı, cızırtı şeklinde gelmeye başladı. kapama tuşu falan hiçbirşey çalışmadı. anca şarjını söküp kapatabildim. önce korktum biraz sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 offline mode'da ulaşamıyolar di mi arayanlar falan bize? şarjım bitti diye yalan atıp offline mode'a aldığımda telefonu foyam ortaya çıkmaz yani heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 HaciYatmaz said: dün gece garip şeyler oldu telefona. wifiden lastfm dinliyodum, yeni şarkıya geçti aniden ekran gitti,ses kendiliğinden kısıldı, cızırtı şeklinde gelmeye başladı. kapama tuşu falan hiçbirşey çalışmadı. anca şarjını söküp kapatabildim. önce korktum biraz sonra geçti. aynısı banada oldu ramler şişiyor galiba bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 benimkinde ana ekrand kitlendi tuşlar çalışmadı.. pil tak çıkar yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 lord_gorthaur said: ttnet-wifi'leri üzerinden internete girebilen varmı? ne zaman bir girmeyi denesem "güvenli bir ağ kurulamadı" diye hata veriyor, sorun ttnet kaynaklı diyorlar browserin salaklığı, nokianın başarısızlığı. halbusi iphone ile ne güzel giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar