Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Yoktur öyle bir şey ya sıkma canını. Napacak ki adam hem... Eski hatasız seriler varken niye neyi güncellesin. Kazıklayacak olsa her fw ile kazıklar. Vardır telefonun bir bildiği ki komple download etmiştir.
Bir de hatalı seri nedir? Telefon ilk çıktığında mikrofonunu mu hoparlörünü mü ne ters takmıştı hıyarcıklar (ki bu nokia değil, hoparlörün üreticisiydi sanırım), başkacana da bir hata ile bir seri olarak üretildiğini duymadım ben telefonun. Varsa paylaşın lütfen.

Sen rahat ol, güle güle kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

Yoktur öyle bir şey ya sıkma canını. Napacak ki adam hem... Eski hatasız seriler varken niye neyi güncellesin. Kazıklayacak olsa her fw ile kazıklar. Vardır telefonun bir bildiği ki komple download etmiştir.
Bir de hatalı seri nedir? Telefon ilk çıktığında mikrofonunu mu hoparlörünü mü ne ters takmıştı hıyarcıklar (ki bu nokia değil, hoparlörün üreticisiydi sanırım), başkacana da bir hata ile bir seri olarak üretildiğini duymadım ben telefonun. Varsa paylaşın lütfen.

Sen rahat ol, güle güle kullan.

abi sanki nokia servisine gelmiş gibi hissettim kendimi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Oviyi kur bilgisayarına ve ordan bacup secenegi le herseyi yedekle yani kac gb bilgib resim vs varsa o yedekler. Sonra full reset cak hem makineye hem external karta. Nette yazıyordur nasıl reset atacagın ikisinde 5800 için. Format sonrası makineyi açtıgında gene OVİye baglayacan ve updateleri gorcem ben dicen. Oda sana diyecekki ahanda yeni işletim sistemi çıkmış kız gızun aydın. Sen yukeleyecen onu sonra gene oviye girip restore edeceksin en son backup dosyanı. Önemli olan backup yaparken herseyi backupla seceneklerini secmiş olman.
VE kesinlikle format oncesi oviye girip bi kontrol et senin makineye updatei ovi goruyormum yani boku bokuna ugrasmış olma :P
http://europe.nokia.com/support/download-software/nokia-ovi-suite

hard reset sonrası hersey resetleniyor ama restore sonrası geri geliyor. Gelmeyenlerde saglık olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

hard reset,

makineyi kapat, ye$il+kirmizi+fotograf butonuna basili tutarak makineyi ac, nokia ellerini gorunce birakabilirsin.

contact listi bilgisayarindaki oviyle senkronize et. ama dikkat et bilgisayarindaki ovi de internetteki ovi ye senkronize ediyor. o ozellik kapali olsun cunku bug var. cali$miyor geri yukleme kastigin zaman.

ve her zaman memova, google sync gibi bir 3. program olsun kontak list icin.
Sosyal ağlarda paylaş

nsu üzerinden yapmayın bulmuyor. telefonun üzerinden yapın(*#0000# metodu) orda da güncellemeyi bulması için wireless aga baglı olmayın. 3g ya da edge baglantısını kullansın. daha sonra güncellemeyi buldugunda soruyo hangi baglantıyı kullancaan diye orda wireless falan secersiniz. benim başıma geldi de bu sorun :D
v50 hız açısından başarılı olmuş. ama RDS çalışmıyor hala! çok sinir oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

HaciYatmaz said:

dün gece garip şeyler oldu telefona.
wifiden lastfm dinliyodum, yeni şarkıya geçti aniden ekran gitti,ses kendiliğinden kısıldı, cızırtı şeklinde gelmeye başladı. kapama tuşu falan hiçbirşey çalışmadı.
anca şarjını söküp kapatabildim.
önce korktum biraz sonra geçti.

aynısı banada oldu ramler şişiyor galiba bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...