Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

mightee said:

yüklü abi yüklü, oyunlar var flash la yapılmış hepsini çalıştırıyor.

ben youtube'a cepten giremiyorum engellenmiştir yazısı çıkıyor. proxy fln girebiliomuyuz ?

e çalıştırıo tmm da niye görmüorum dosyalarda :D

ayrıca;

Dworgian said:

bağlantımın dns ini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapıorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

telefona bir program yükelemek istediğimde sertifika süresi dolmuş diyor. Yüklenmiyor. Bu olayı aşmak için imei numaramı çinlilere vericekmişim, onlarda bana sertifika yollıcakmış bak bak :)

bu sertifika süresi olayını, imei numarasını vermeden aşmanın daha pratik bir yolu varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Tron said:

telefona bir program yükelemek istediğimde sertifika süresi dolmuş diyor. Yüklenmiyor. Bu olayı aşmak için imei numaramı çinlilere vericekmişim, onlarda bana sertifika yollıcakmış bak bak :)

bu sertifika süresi olayını, imei numarasını vermeden aşmanın daha pratik bir yolu varmıdır?

yok.
varsa da bilmiyorum.
ben 3 telefona yaptım hiç bir sorun çıkmadı.
opda dışında bir kaç site daha var araştırabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, evet çok farkediyor o ayar kesinlikle.
Bu arada bu sabahtan beri sağda solda fw v.50 dedikoduları dolaşıyordu. Şimdi tekrar baktığımdan anladığım kadarıyla beta test fw'i düşmüş ortalığa. Tabi bir sürü insanın dediğini derleyip toplayınca bu olasık ortaya çıkıyor. Türkçe klavye desteği yok diye kurmayı denemedim bile. Genel olarak müzik seti güzelleşiyormuş, menülere de kinetic scroll olayı geliyormuş, kamera kalitesi birazcık iyileşiyormuş falan diye gördüm. Quick office ile birlikte geliyormuş bir de. Sonuncusu epey güzel bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten en inandığım dedikodu: Nokia v40'tan sonra bir daha da 5800'ün yüzüne bakmaz :D
Quick office gibi bir şeyi lisanslı olarak fw update ile sonradan kullanıcılarına verme işinin de fikir babasını şirketten atarlar gibi geliyor gereksiz zarar doğurduğu için. Gerçi bilmiyorum, 5800 hala satıyordur... hala da satma beklentisi vardır belki nokianın... öff ne bileyim, niye kafa patlatıyorum ben her türlü spekülasyona?

*koşarak kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

CFW diye bir olay var customized fw diye geçiyor. onlar olabilir belki. ama 5800 deli gibi satıyor bu aralar onu soyleyebilirim. belki satış miktarını artırmak için içine öyle bişe koyarlar. snuçta ovi mapsi de beleş yaptılar.

bu arada: benim telefon son 1 haftada durduk yerde kapandı(çalışan bir program var o neden olmuş olabilir gerçi). bi arkadaşım da aynı şekilde sorun var onda program da yüklü değil. böyle bişe yaşayan var mı?
edit2: sanırım v50 gerçek ama şu an için official olarak duyurulmamış. beklemekte fayda var. JAF la uğraşmadım hiç ben.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

fizban said:

Esh said:

connections/sebeke secimi/dual mode u sadece gsm e getir.
pil kullanımını inanılmaz değiştirdi bu cidden.

aynen valla, ilk gün 3 saat falan mp3 dinlemeyle 2 diş falan eksiliyodu nerdeyse, tabi mesaj falan da var da, aynı şeyleri dün de yaptım hala full görünüyo şarj ^^
tenk yu pati.

ben de deniyorum hadi bakalım

video call açacağım zaman açarım 3g mi :D

edit: evet 3g =/= video call biliorum ama web e 3g ile girmiorum paalı geliyör
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...