kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 valla benim çektiğim karikatürler vardı umut sarıkaya konusunda. cam gibi çıkmıştı onlar. sonucta her ikisi de el yazısı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Kendercik said: Telefonla birlikte verilen sert kılıfı kullandım bir süre. (Epey kalın yapıyor telefonu) Sonra kullanım esnasındaki ekran çizilmelerini de önlemek için uzun ömürlü bir koruyucu aldım. Güzeldi falan da... Yapıştırması fazla zordu, çirkin gözükmüştü o yüzden (: Ve aramalarda falan tuş kilidi devredeyken ekranda parmak kaydırıp açılma özelliğini kullanamıyordum. Bazıları ise hiç görüntü alamadıklarını söylüyordur. Bu gibi sebeplerden dolayı çıkarttım cam filmini. Kalın, sert kılıfa geri döndüm. Kullanım ile birlikte çizilmeleri ise olgunlukla karşılamak üzere kendimi ikna ettim. bu arada aletin kasasi cok kolay degisitirilebiliyor. yani birakin cizilsin, en fazla 100 liraya alirsiniz yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 $ekil 1-A $ekil 2-B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BabacumMostors said: nereden aldın? bir de bu camın çizilmesine karşın film fln varmış iyi bir marka tavsitesi verebilecek olan? söküldüğünde iz bırakmayan bir şey benim kılıf dediğim arkadaşların bahsettiği kılıf değil bu arada. Deri poşet gibi bişey, içinde ipi var çekince telefon dışarı fırlıyo. karuselin içindeki türkselden aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ekran çizilmemesi için satılan özel jelatinimsi şeyler kullanımı zorlaştırıyor. ben aldım 3 gün sonra geri çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Kendercik said: nimbuzz'un en güzel msn programı olduğunu düşünüyorum. valla en iyi buymu$ hakkaten, demin sirayla yukledim palringo fring ve bunu, en kullanici dostu olan bu. yeni fringde banner var chat penceresinde X( . zaten cuk kadar yer var bi de reklam yazik ya. nimbuzz o kadar kullanisli ki, bilgisayara bile yukledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sadece msn de degil bu arada, hemen her im yi destekliyor, twitter guncellemesi ve skype baglantisi kuruyor. 0 reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 nimbuzz ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 görüntü ve müzikdosyalarını iler geri saraibliyormuyuz bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 tabi, kalemle telefonu ceviriyosun geri ileri sariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ROFL o kadar ciddi okudum ki "kalemle tutp çekiyorsun demek istedi galiba" diye anladım ama sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 çoğu model için beleş map çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 el yazısıyla not alma konusnda fikir danışacaktım sonra videoları zilemeye başladım bir tane buldum bana kafi geldi ama şu videoda hem effektiflik miktarını gördüm hem de bir mind fucka tuğla sıçtım hanivideoyu gönderen filipinli diye gözüküyor ama sanırsam türk nedne olduğunuanlarsınız bi izleyin :) http://www.youtube.com/watch?v=FyE55N9TJ_M&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tam cevat değilama büyük kopya 0:13 e dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aldım kullanıyorum henüz yeni sürümünü güncellememe rağmen çok iyi gidiyor ama iki sorum oalcak 1- şu anda kullanılaiblinecek en iyi mobil internet tarayıcı nedir? N70 de opera kullanıyordum ve gayet memnundum ama eski sürümüydü şimdi durum nasıldır? 2- N70 de telefonun sağında kaleme benzetyen bir tuş avrdır mesela aynı anda 10 mesaj fln silmem gerektiğinde o tuşa basarak mesajları teker teker işaretleyebiliyordum (bir nevi ctrl) ama 5800 da bu tarz bir tuş bulamadım kitapçığında da göremedim (gözden arçrımış da oaliblirim) var mı bu alette böyle bir şey? uzun uzun seçenek>işaretle/işareti kaldır yapmadn direk tek tuşla fln? yoksa uzun uzun yapmak mı gerkiyor illa? şimdilik böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 firmware update için chip.com.tr sitesinde bir uygulama buldum ama bunu yapan eden var mı? hani illegal bir şeyse edit lütfen :P koskoca chip forumalrında w@rez vs olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 benim tel arada reset atmaya başladı.mesaj attıktan sonra filan ya da durduk yere 5sn de kapanıp açılıyo tel.sorun nedir anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 BabacumMostors said: firmware update için chip.com.tr sitesinde bir uygulama buldum ama bunu yapan eden var mı? hani illegal bir şeyse edit lütfen :P koskoca chip forumalrında w@rez vs olmaz herhalde bu hackleme işi değil. ufak bi trick. zaten ürün kodunu geri eski haline getiriyosun bişe olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Gençler bana güzel bir web tarayıcı lazım opera mini yükledim amapatiye uyumsuz çıktı siz ne kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Opera ile pati gezilmiyor, tıkladığın linkten başka şeyler falan açıyor değil mi? Şekil, rahatlık ve aklına gelebilecek pek çok kategoride telefonun kendi tarayıcısı son derece iyi. Youtube falan bakarım, değişik bir ihtiyacım olur diye de skyfire beta duruyor kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 opera mini beta 2 mi ne var, onda fena degil pati, uyumlu da hem, yeni cikti hatta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Skyfire betası var. Flash destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Skyfire da bir acayip, dediğim gibi sadece 2. planda kullanıyorum. Opera beta 2 çıkalı olmuştu, hatta bugün öğrendim ki 3 çıkmış. Denemeli. Belki sürekli kullandığım, mucizeler yaratan browser olur diye ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Beta 3 konusunda yanılmışım sanırım. Beta 2'yi de tekrar yükledim bu arada lafı çok geçti diye, hafıza kartına değil de doğrudan telefona yükleyince hızı falan da güzelleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar