Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Kendercik said:

Telefonla birlikte verilen sert kılıfı kullandım bir süre. (Epey kalın yapıyor telefonu)

Sonra kullanım esnasındaki ekran çizilmelerini de önlemek için uzun ömürlü bir koruyucu aldım. Güzeldi falan da... Yapıştırması fazla zordu, çirkin gözükmüştü o yüzden (: Ve aramalarda falan tuş kilidi devredeyken ekranda parmak kaydırıp açılma özelliğini kullanamıyordum. Bazıları ise hiç görüntü alamadıklarını söylüyordur. Bu gibi sebeplerden dolayı çıkarttım cam filmini.

Kalın, sert kılıfa geri döndüm. Kullanım ile birlikte çizilmeleri ise olgunlukla karşılamak üzere kendimi ikna ettim.

bu arada aletin kasasi cok kolay degisitirilebiliyor. yani birakin cizilsin, en fazla 100 liraya alirsiniz yenisini.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

nereden aldın? bir de bu camın çizilmesine karşın film fln varmış iyi bir marka tavsitesi verebilecek olan? söküldüğünde iz bırakmayan bir şey

benim kılıf dediğim arkadaşların bahsettiği kılıf değil bu arada. Deri poşet gibi bişey, içinde ipi var çekince telefon dışarı fırlıyo.

karuselin içindeki türkselden aldım
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

nimbuzz'un en güzel msn programı olduğunu düşünüyorum.

valla en iyi buymu$ hakkaten,

demin sirayla yukledim palringo fring ve bunu, en kullanici dostu olan bu.

yeni fringde banner var chat penceresinde X( . zaten cuk kadar yer var bi de reklam yazik ya.

nimbuzz o kadar kullanisli ki, bilgisayara bile yukledim.
Sosyal ağlarda paylaş

el yazısıyla not alma konusnda fikir danışacaktım sonra videoları zilemeye başladım bir tane buldum bana kafi geldi ama şu videoda hem effektiflik miktarını gördüm hem de bir mind fucka tuğla sıçtım

hanivideoyu gönderen filipinli diye gözüküyor ama sanırsam türk nedne olduğunuanlarsınız bi izleyin :)

http://www.youtube.com/watch?v=FyE55N9TJ_M&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
aldım kullanıyorum henüz yeni sürümünü güncellememe rağmen çok iyi gidiyor ama iki sorum oalcak

1- şu anda kullanılaiblinecek en iyi mobil internet tarayıcı nedir? N70 de opera kullanıyordum ve gayet memnundum ama eski sürümüydü şimdi durum nasıldır?

2- N70 de telefonun sağında kaleme benzetyen bir tuş avrdır mesela aynı anda 10 mesaj fln silmem gerektiğinde o tuşa basarak mesajları teker teker işaretleyebiliyordum (bir nevi ctrl) ama 5800 da bu tarz bir tuş bulamadım kitapçığında da göremedim (gözden arçrımış da oaliblirim) var mı bu alette böyle bir şey? uzun uzun seçenek>işaretle/işareti kaldır yapmadn direk tek tuşla fln? yoksa uzun uzun yapmak mı gerkiyor illa?

şimdilik böyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...