Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Başka bir telefonla karşılaştırma yapamasam da, ses kalitesi çok tatmin edici değil. Özellikle de telefondan önce kullandığım yumruk kadar creative zen ile kıyaslayınca.

Menüler arası geçiş hızında tolere edilebilir bir yavaşlık var ki duyduğum kadarıyla kimilerinde aşırı problemliymiş. Ben hiç aşırı diyebileceğim sürekli bir yavaşlık sıkıntısı yaşamadım.

Browserı çok göçüyordu, son fw ile hallolmuş gibi. Çok kullanmamış olsam da daha hiç göçmedi. (göçme problemi varken bile benim kullanımım çerçevesinde en kullanışlı seçenek kendi browserıydı)

fotoğraf kalitesi pek iyi değil. Daha önce kullandığım, hiçbir özelliği olmayan, yine 3.2mp kameralı ve hatta şu anki fiyatları aynı olan nokia telefonumun çektiği fotoğraflar son derece tatmin ediciydi.

Şu anda aklıma başkaca kötü yanı gelmiyor aletin. Fiyatından bağımsız olarak da güzel bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Ama başka cihaz kullanmadığımdan bariz eksiklikleri bile göremiyorumdur. Varsa paylaşın da ufkum açılsın biraz. Bu cihaz beklentilerimi bol bol tatmin ettiği için hayal gücüm köreldi resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

listede n97 mini var, n97 yok falan... Amaç nedir anlayamadım ama n97'ye de olur herhalde yakında. Diğer olmayan cihazları bilmiyorum.

"On January 28th they'll add support for the Nokia N97, and then all more-or-less fresh offerings will get free nav, one after another." demişler bi yerde
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

putty uygulaması var symbian.baskaları da vardı ama putty gayet kafi zaten. onla yaparsın istediğini.

Yahu var da kullanamiyorsun iste adam akilli. Gelen text ekranina sigmayinca bile sikinti oluyor.

P990i var bende de. Kullanamiyorum. Permanent connection bile yapamadi daha gerzek alet.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

henüz gitmedim.. ama gideyim mi? yarın gidipalsammıdiyorum bir de en ucuz ve en iyi kampanyaya neredne ulaşırım?

capitoldaki bir telefoncuda 530 Tl ye buldum 10 taksit yapıyolardı 530 iyi bir fiyat mı dükkandan?

Nasıl bir insansındır, beklentin nedir, ne değildir bilemiyorum. Ama şahsi kanaatim çok güzel bir telefon olduğu. Hatta başına bir şey gelse değişiklik falan yapmam, gider yine aynısından alırım. Tavsiye de ederim. Bir sürü kabahat bulursun da bana hiddetlenirsin diye susuyordum (:

530TL telefonun normal satış fiyatıdır. Bir de 10 taksit falan ayarladıysan iyidir. Daha ucuza aransa bulunur mu dükkandan bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

işte N70 kullanıcısıyım hani telefondan oldukça memnunum ama "keşke wifi de olsaydı" diyorum

telefonda wifi olması ve sayfaları daha geniş ekranda görüntüleyebilmek beni cezbediyor ayrıca bu harita olayının bedava olması da süper bir şey olmuş

hani 5800 almak benim için bir anlamda güncelleme olacak

hani N70 inde wifi olamsını isteyen biri için konuşalım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonla birlikte verilen sert kılıfı kullandım bir süre. (Epey kalın yapıyor telefonu)

Sonra kullanım esnasındaki ekran çizilmelerini de önlemek için uzun ömürlü bir koruyucu aldım. Güzeldi falan da... Yapıştırması fazla zordu, çirkin gözükmüştü o yüzden (: Ve aramalarda falan tuş kilidi devredeyken ekranda parmak kaydırıp açılma özelliğini kullanamıyordum. Bazıları ise hiç görüntü alamadıklarını söylüyordur. Bu gibi sebeplerden dolayı çıkarttım cam filmini.

Kalın, sert kılıfa geri döndüm. Kullanım ile birlikte çizilmeleri ise olgunlukla karşılamak üzere kendimi ikna ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...