Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Lorrotar said: dk çok mu vuruyo?allah enhance shaman göstermesın.he illa birine çok vuruyo denmesi için adının op classa çıkması gerekiyosa bilmem,biz shamanların oldum olası roguelarla bası belada oldugu ıcın arenada yuksek ratıng yapıp op damgası yiyemiyoruz.halbuki çok vuruyo diye ağlanması gereken class varsa bence 1-enhance shaman 2-balance druiddir. vurmama izin verilirse feci s.fire vuruorum eet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Greeny said: oha priesti sattım, classı komple değiştirmişler (fake değilse) nası fake olabilir ki offical forumdan postlar. linklerde var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 faketir demedim. linklere bakmadım. fake değilse dedim. r3l4X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ahaha gene Guardian Spiritle Dispersiona birşey yok. Süper ya. Bildiğin raid pve 2 tree de 51 puanlık talentları bir halta yaramayan tek classız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Totem streamlining: The Mana Spring and Healing Stream Totems have been combined. The Disease Cleansing and Poison Cleansing Totems have been combined. iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Wispy said: olorin84 said: yani pve olur yoksa roguelara pvp de daha fazla boost vermesinler pls mavi daggerlı rogular 2k rating yapio 2v2 de :/ Link verir misin lütfen görelim. whispy bu roguela cok yakın bi arkadaşım oynuyor ve daha bu hafta aldı silahı http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&n=Actnlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 harbiden de üstü maviymiş adamın. daggerı yeni epic yapmış anca, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 partneride arcane mageti gerci onun etkiside olmuş olabilir şaka gibiler çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 olorin84 said: Wispy said: olorin84 said: yani pve olur yoksa roguelara pvp de daha fazla boost vermesinler pls mavi daggerlı rogular 2k rating yapio 2v2 de :/ Link verir misin lütfen görelim. whispy bu roguela cok yakın bi arkadaşım oynuyor ve daha bu hafta aldı silahı http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&n=Actnlol iyide adamin üstü full PvP seti.. ki o mavi dedigin daggerlarda o kadar dandik degil multitate için. yani 2k yapmasi guzel ama öyle senin abarttigin kadar şaşilacak bi durum degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yo ben abartmadım + 2k rating yapan adamda tabi pvp seti olck ki onların %90 ı honor reward kötü bişey demedim yani sadece roguelar iyi pvp de bu bir gerçek yani pvp de bufflanmasın dedim daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Adamın üstü mavi fln değil? Hateful kafalık, omuzluk, yüzük Deadly neck, cloak, wrist, yüzük, bot, waist Daggerin biri hateful digeri de fleshripper o da epic Adamın bi chest bi glove bi de leggings mavi beyler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Absolut said: 2k rating yapıp epic silah almıştır o rogue neyi linklicek artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yahu o yazıyı gördük lol te allam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Tek başına 1900'a gelen rogue ? HEHEHEHEHE komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Aluriel said: deep wounds ta nerflenmiş. bi kaç değişiklik daha var. link aslında nerf sebebi bugmış yoksa normal hali yine hatrı sayılır olarak damage' e etkisi olacak gibi düşünüyorum. said: 1.) The weapon damage got all the modifiers (Enrage or Death wish, Two handed spec.) 2.) Then the bleed got those same modifiers (Enrage/Death+Two handed spec). This is the change we made: Number 2 will no longer happen. Instead Deep Wounds will just be a percentage of the damage calculated in number 1. (Source) bleed efektinin de ek olarak bu değişkenlerden etkilenmesi ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Dworgian said: yahu o yazıyı gördük lol te allam :D sarcasm yapıyoz 2 dk yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Masquerade said: Dworgian said: yahu o yazıyı gördük lol te allam :D sarcasm yapıyoz 2 dk yahu :D /sarcasm off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 said: Hunger for Blood – instead of a self-buff, this ability can only be used when there is a bleed effect on the target. However, it has no stacks and grants a 15% damage bonus. /sigh sinir bozucuydu ama pvede 9% flat damage boosttu şimdi hiçbirşey vermeyecek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Nasıl yani "hiçbirşey vermeyecek". %9 yerine %15 verecek işte. Çalışmak içinde artık roguenun değil karşındaki rakibin üstünde bleed effect isteyecek. Üstünde bleed olan her boss için kafadan buff olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 E tamam da eskiden bleed olmadan da kullanılıodu şimdi sadece bleed dotu veren bosslarda kullanılır hale gelicek. Kaç tane olur ki bleed atan boss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Rogue'da değil, hedefte bleed olacak. :) At rupture'u olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Of failım okuma özürlüyüm :D O zaman baya güzel olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Neyse anlaşılmış konu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 butun bosslar bleed yemiomu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mekanikler yemiyor. Şuan mekanik boss yok galiba da eskiden bol bol vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar