Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Feysbukta gezerken bi grub gördüm. Grub bu; Hakaret Teşkil Eder... FaceBook Tanrıya hakarat eden bir topluluk. Baktım ki kaçı bunların yabancı? Kaç kişi acaba; İlginç Gelebilir... 82 Kişiler: 20'ye yakın yabancı, 1 adet tesettürlü, 10 adette arab asıllı olduğuna inandığım insan, Kalanı Türk. Hani bunlar bizi şaşırtmıyor. Paticik zaten alıştı "Profiline Kim Baktı" grublarının binlere ulaşmış olmasına. Grubu kurdular tamam da, neden üye oluyorsun anlamış değilim. Ama bu şahaneydi; KÜFÜR VAR +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 allah elden gidiyor:( üye olmalarının sebebi tepki göstermek, bi de kapatamıyorlar grubu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 burtonesk said: allah elden gidiyor:( neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Samil'i tuttum, delikanlı çocukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Gkgokhan said: Feysbukta gezerken bi grub gördüm. Grub bu; Hakaret Teşkil Eder... FaceBook Tanrıya hakarat eden bir topluluk. Baktım ki kaçı bunların yabancı? Kaç kişi acaba; İlginç Gelebilir... 82 Kişiler: 20'ye yakın yabancı, 1 adet tesettürlü, 10 adette arab asıllı olduğuna inandığım insan, Kalanı Türk. Hani bunlar bizi şaşırtmıyor. Paticik zaten alıştı "Profiline Kim Baktı" grublarının binlere ulaşmış olmasına. Grubu kurdular tamam da, neden üye oluyorsun anlamış değilim. Ama bu şahaneydi; KÜFÜR VAR +18 sende uğraşma boşuna o grupları kapattıramazsın facebook yöneticilerin cogu yahudi ve ingiliz 18 20 yaşındaki insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 burtonesk said: allah elden gidiyor:( ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * ne dedin sen? * çaat * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 küfre çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Zaten kapattırmak için uğraşan yokta küfür çok epic (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 YOU MOTHER FUCK PROSTITITE THE CHİLD YOUR THE RELIGION FUCK YOU GOD FUCK YOU SİSTER AND MOTHER AND GRANDMOTHER FUCK PROSTITUTE CHİLD.... !!...(ARKADASLAR COK ACAYIP KUFUR ETTIM KOPYALAYIN KOPYALAYIN YAPISTIRIN )...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 "ARKADASLAR COK ACAYIP KUFUR ETTIM" çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ABI ADAM TURKCE YAZIP GOOGLE TRANSLATE ILE CEVIRMIS GALIBA MASDASEFUHSFMDA Please show respect and tolerance between religions go. God is One, and one that is not forgotten. Him is not swearing, and blasphemy of the prophet edilmez.O to religion and the Prophet is blasphemy to the exit is. Muslims respect other religions olalım.Tüm Please show respect for the Muslim religion against you respect. hz.isa of love for Christ and this group Please shut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ahahhhashasfdfs küfür efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ARKADASLAR ASGIDAKI HIKAYEDEN LUTFEN HEPIMIZ PAY CIKARALIM Adamın biri her zaman yaptığı gibi saç ve sakal tıraşı olmak için berbere gitti. Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete başladılar. Değişik konular üzerinde konuştular. Birden Allah ile ilgili konu açıldı...Berber: "Bak ben senin söylediğin gibi Allah'ın varlığına inanmıyorum.Adam: "Peki, neden böyle diyorsun?"Berber: "Bunu açıklamak çok kolay. Bunu görmek için dışarıya çıkmalısın.Lütfen bana söyler misin, eğer Allah var olsaydı, bu kadar çok sorunlu,sıkıntılı,hasta insan olur muydu,terkedilmiş çocuklar olur muydu?Allah olsaydı, kimse acı çektirmez,birbirini üzmezdi. Allah olsaydı, bunların olmasına izin vereceğini sanmıyorum... Adam bir an durdu ve düşündü,ama gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için cevap vermedi.Berber işini bitirdikten sonra adam dışarıya çıktı. Tam o anda caddede uzun saçlı ve sakallı bir adam gördü...... Adam bu kadar dağınık göründüğüne göre belli ki tıraş olmayalı uzun süre geçmişti.Adam berberin dükkanına geri döndü: " Biliyor musun, bence berber diye birsey yok"Berber: " Bu nasıl olabilir ki?Ben buradayım ve bir berberim."Adam: " Hayır, yok. Çünkü olsaydı, caddede yürüyen uzun saçlı ve sakallı adamlar olmazdı." Berber: "Himmm... Berber diye bir şey var ama o insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?" Adam: " Kesinlikle doğru! Püf noktası bu! Allah var,ve insanlar ona gitmiyorsa,bu gitmeyenlerin tercihi. İşte dünyada bu kadar çok acı ve keder olmasının nedeni!" INSANLIK BUYUK BIR BOSLUKDA..DUA ETMELIYIZ INŞ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şu demagojik zırvaları görünce beyin kanaması geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hikaye süper miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Esteban Amınoğlu kim AGHAHAHHAHAHAHAH http://www.facebook.com/profile.php?id=577623681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ASFAPSLFAOPGSDAAGDFASA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Benim feykim aga o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 küfür içerir "fornication under control of the king"(kralın kontrolünde bafileme) anlamına gelen ibarenin kısası. beşinci henri zamanında ingiltere nüfusu kıtlıktan ıvır zıvırdan yarıya düşmüş. kral da o sıralar hırsızlarla, ayyaşlarla,orospularla dolup taşmış olan hapishaneleri bafi katsayısı artsın ve nüfus yükselsin diye kısmen boşaltmıştır. ve bu taktik işe yaramış, kısa zamanda nüfus artışı sağlanmıştır. sizin anlayacağınız ingiltere nüfusunun yarısı orospu çocuğudur. bu da içerir fuck ingilizcedeki neredeyse tek küfür cümlesi. küfürden zaten mahrum olan bu dilin argosunu sadece bu kelime ayakta tutmaktadır. eğer "fuck" da olmasa tüm ingilizce konuşan halklar içlerindeki hayvani duyguları dışa vuramadıkkları için depresyona girip topluca intihar edeceklerdi. aynı zamanda sansürlü versyonu da f worddür.(fuck omar) abi ahahahdashdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 çok efsane lan bizim insanlarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Festim Can Sadıkay wrote at 9:34pm isveçi sikiyim=suck my bitch sweden Mehmet Inal wrote at 9:41pm U DONT HAVE TO BELIEVE IN GOD OR ALLAH. BUT U CAN NOT SAY SUCH A THING ABOUT A BELIEF. AS AN ATHEIST, EVEN LENING AND STALING RESPECTS TO BELIEVES AND THE GOD. PLS. CLOSE THIS PAGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hangisi fake hangisi gerçek bi şekilde belirtseniz olmaz mı? anlaşılmıyo çünkü hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 LENING AND STALING LENING AND STALING LENING AND STALING LENING AND STALING ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bu osman palabıyıkoğlu da her olayın içinde geçende java ile israili kınayanlar arasındaydı bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 youtube daki yorum lar daha efsane akıllı ol = be clevır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar