OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 notlarımız açıklandı okuln web sitesinde fakat 2 gündürgiremiyorum sistem yoğun oldugundan dolayı girmenin bi yolu varmıdır bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sabaha karşı 3-4-5 arası denicen böle şeyleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aslında bakmak da istemiyorum ya F den geçilmiyo milletin notları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 opendns kullanıyosan dns leri otomatik al yap öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 DNS kısmı bağlantının 0. aşaması gibi birşey, bir etkisi olmaz. Bizim okulda kayıt zamanı oluyor aynı problem, okulun lab'larından şansımız daha fazla oluyor. İmkanın varsa dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 adress bara direk ip adresini yaz erişeceğin sayfanın. belki bi nebze işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yetemenk said: adress bara direk ip adresini yaz erişeceğin sayfanın. belki bi nebze işe yarar. Alakası yok domain'de IP'ye gidiyor sonuçta. Tek şansın dua etmek yada sabaha karşı denemek. Bizim okulun sitesindede şuan kayıt yenileyemiyorum millet aç gibi üşüştü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Baggio said: DNS kısmı bağlantının 0. aşaması gibi birşey, bir etkisi olmaz. ben denedim oldu. bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Tesadüfen girmişsindir. DNS yazdığınız adresi IP formatına çeviren hizmettir sadece, yani DNS değiştirmek veya adres olarak direk IP yazmak gibi şeylerin yoğunlukta etkisi olmaz, yasak falan varsa olur ancak. Yoğun sunucuda sorun yaşanan kısım IP'nin kendisine kurulan bağlantı ve/veya oradan cevap alma sürecidir çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Baggio said: Tesadüfen girmişsindir. DNS yazdığınız adresi IP formatına çeviren hizmettir sadece, yani DNS değiştirmek veya adres olarak direk IP yazmak gibi şeylerin yoğunlukta etkisi olmaz, yasak falan varsa olur ancak. Yoğun sunucuda sorun yaşanan kısım IP'nin kendisine kurulan bağlantı ve/veya oradan cevap alma sürecidir çünkü. işte ben de diyorum ki herkes bağlanmaya calısırken önce dns e sorgu gönderiyor. sen sorgu göndermeden direk siteye sorgu gondereceksin. bi kaç ms farkla bişeler olabilir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 abi uyumuo resmen insanlar ya kafayı yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 2 gündür giremiyosan bence okulun bilgi işleminin dandikliğinden kaynaklanıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yetemenk said: işte ben de diyorum ki herkes bağlanmaya calısırken önce dns e sorgu gönderiyor. sen sorgu göndermeden direk siteye sorgu gondereceksin. bi kaç ms farkla bişeler olabilir bence :) olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 arkadaşlar domain'ler nameserver'a bağlıdır. yani siz domain'i yazdığınızda bi server sizi ip'ye yönlendirir. Dolayısıyla direk ip yazman işe yarar(hele ki sorun nameserver'dan kaynaklanıyosa). Bi de sanırsam okulun proxy'sisi varsa ise yarar belkim. Ayrıca denildiği gibi varsa opendns'i filan kapa bence öyle dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ne biçin okulmuş o zmn yaww.. ya da nüfus >50k mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hangi okul merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar