Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bilen vardır heralde. torture test yapıyorum da makinaya son sıcaklıkta. 2 saattir açık 320k'ya kadar geldi. (1024'de başlıyor) sorun yoktur heralde değil mi yaw alette? devam etsem mi? bir de bu açıkkan bilgisayarda nette gezmek, mp3 dinlemek gibi işler yapıyorum. sorun olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Prime95 bilgisayarını kasarken sen işlerini halledebiliyorsan sorun yok. Ben 2GB ram makinayla prime95 çalıştırınca mouse zor kıpırdıyordu. 4GB varken sorun olmuyor ama. Menüde bir yerde "hataları göster" gibi bir seçenek olması lazım. Onu açmazsaz işlemcinin aritmetik hatalarını falan göstermiyor. O yüzden onun açık olduğuna emin ol. Eski versiyonlarında default olarak açık olmuyordu. Şimdi değişti mi bilmiyorum. Ciddi anlamda test etmek istiyorsan 8 saatten fazlası tavsiye ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Orthos fenadir. 2-3 saat dayanan makinede uzun soluklu bi kullanimda problem cikacagina inanmiyorum. koprulere voltaj dosenmis, ramler ates ufluyorsa 7 saatlik bi torture test yerindedir ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 orthos benzeri 1-2 program daha var. OCCT bunlardan biri, hem ram hem cpu torture, bana kalirsa orthosdan daha etkili. Ekran karti icinse Furmark. Tam anlamiyla yakiyorsunuz karti. baya iyidir ekran kartinizla bol bol overclock denemesi yapiyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar