Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks te oynayan warmı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendi guildinizi değil de başka bir guild e girmek isterseniz,bence en iyi seçimler order tarafında exile,destro tarafında da invadoria olucaktır.Order oynamak ve Exile a katılmak isterseniz oyun içinden bana ulaşabilirsiniz.:P
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ne kadar bütün TÜrkler dağanık olsakta yabancı guildlerde,Türk guild i olarak İnvadoria hala devam ediyor eğer katılmak istersen warsa oyun içinden Beerdush yada Terian'a wisp atın yardımcı olcaklardır.
Mesaj tarihi:
ya oasisin zaten invader farmlama sansı kalmadı. biraz sentinelde topladı sanırsam yeter işte ne kasacak daha:P

lost vale zaten sıkıntı hiç bişi düzgün çalışmıyor. ya bosslar cok dengesis ya dungeon buglanıyor bilmem ne falan öeeeh
Mesaj tarihi:
Bende Karak eight peaks da dest tarafında oynuyorum. İlk charım chosen 28 lvl Danehill nick im. Fakat choppa actım yine aynı serverda 17 lvl oldu ve şimdilik sardı gibi onla devam edebilirim. Choppa nick im de Artarius, bende karak eight peaks dest tarafında takılcak arkadaşlar arıyorum.
Mesaj tarihi:
bakariz said:
Oynuyanlar ne güzel yazmışta nicklerinizide yazın da bilelım kımler türk :) forum id si ile oyun id si farklı olan cok ark war sanırım

doğru sölüon unuttum:)

3 kişiyiz
Calishar
Uhur
Daezephyr
  • Yeni Oluştur...