SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kar geliyormuş ben pek istemiyorum şahsen...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ama abi dün eğlenceliydi bayada sırf dışardaki kedi köpek evsizler falan olmasda bida olsun diycem tabi evdeki biri için eğlenceli olabilir :) aslında varya bu gece öyle olursa gene dışarı çıkcam abi dışarda daha eğlencelidir bence[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ee ne şeyişme yarayacakki bu... okul zamanı olsada tatil olsa bea!!! bende boşuna raporlarımı harcamasam[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben okullar tatil olsun dmiyom ben başlı başına kardan hoşlanıyom...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Öle ise Kaçkar'a gidelim :) yada Tokat'a deli kar vardır oralarda şimdi off Tokat'ta çiftlikte olacaktım dışarıda kurtlar ulurken ben çömünenin başında kebap :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 tokat kebabı güzel deel bea babacum[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 off ya ben böyle karın........... neden okul zamanı yağmasın ki alla alla neyse inş yeni vali şöyle 2 tutam kar görse tatil eden cinsten olsun[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bayrama gelsin iyi olur işte hiç kimse ziyaret etmez :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Öne çıkan mesajlar