arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Yarın geliyor. Mythic said: Patch 1.1.1 - Arrives Tomorrow, 2/3! Tomorrow morning we will be bringing you Patch 1.1.1, a maintenance patch which contains a few goodies including the Night of Murder live event content (starting on February 6, 2009), a few very important open RvR changes, additional Flight Masters, and more. We have even more content on the way in the 1.2 update, which is shaping up to be huge. We'll have more info on 1.2 in the coming weeks, so stay tuned! 1.1.1 will be going live Tuesday, 2/3. All North American servers will be brought down at 7:00 AM EST with Oceanic servers to follow at 9:00 AM EST. We expect all servers to be back up and running by 1:00 PM EST. As always stay tuned to the Herald for the latest news and updates and continue reading for the 1.1.1 Patch Notes...WAAAGH!!! Highlights Night of Murder Live Event: This update includes Warhammer Online’s next live event, the Night of Murder, which begins on February 6, 2009. Check out the Night of Murder live event page for full details including dates, lore, and exclusive event rewards. Russian Launch: With this update, we’re very excited to bring Warhammer Online to Russia! This update includes numerous improvements and fixes specific to the Russian client. New Flight Masters: New Flight Masters have been added to some Chapter Hubs to ensure that each realm has equal means of travel. Read about this change in the General Changes and Bug Fixes section. New Quests: New quests are available from Keep Lords and Battlefield Objective Sergeants. Talk to the leaders there and help defend your territory! General Changes and Bug Fixes New Flight Masters have been added to those zones in which a realm did not previously have one. Now, players will be able to take a Flight Master from any zone in the game. Where a realm does not have a warcamp in a given zone, the Flight Master has been placed in a Chapter Hub instead. Below is a list of the Chapter Hubs where new Flight Masters have been added: * Mount Bloodhorn, Greenskin Chapter 4 * Norsca, Empire Chapter 4 * Ostland, Empire Chapter 8 * Talabecland, Empire Chapter 14 * Chrace, High Elf Chapter 4 * Ellyrion, High Elf Chapter 9 * Saphery, High Elf Chapter 14 * Ekrund, Greenskin Chapter 4 * Norsca, Chaos Chapter 2 * Troll Country, Chaos Chapter 8 * High Pass, Chaos Chapter 13 * Chrace, Dark Elf Chapter 4 * Ellyrion, Dark Elf Chapter 9 * Saphery, Dark Elf Chapter 14 Realm vs. Realm * Karaz Drengi: The heavy oil at Karaz Drengi will now properly damage enemies below. * Grond’s Keep: All guards in this Tier 3 Keep will now correctly aggro on enemy players. * A minimum level of 37 is now needed to participate in Fortress assault/defense. * Players will now get a 10-second warning before being teleported back to their warcamps if the Fortress has reached its population cap or if they are below the Rank restriction. * Using the Scenario auto-queue feature will no longer occasionally place players into a Scenario that is associated with a locked zone. * The value of Scenarios towards City Capture has been reduced. The value of Battle Objectives and skirmishes towards City Capture has been increased. * We have reduced the hit points on the three outer doors of all Fortresses. We will continue to evaluate the difficulty of the Fortress encounters and make adjustments as necessary. Content General * Lost Vale: The Desire of Vengeance buff can now be picked up during the fight with N’kari, Keeper of Secrets. * New healers have been added near the boss instance entrances in the dungeons (with the exception of Lost Vale) for both realms. Quests * Pile it Up: This quest will no longer abandon itself when the player uses the handful of mud quest item on the Dwarven Statue. Public Quests * Altsadt: The dirt mounds will now properly reset for subsequent play-throughs of this Public Quest. * Fallen Keep of Grom Rodrin: Mobs in this Greenskin 19 Public Quest are now named correctly.
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Flightmaster olayı güzel olmuş, Tier3'te niye yok o tartisilir. Geri kalanlari da anlamam etmem, hayirli ugurlu olsun. Edit : Tier3 te de varmis. Ben sasirmisim.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şu denge ayarlarını koysunlar artık yeter, %75 armor debuff ve 2sn disorient yiyip elimizi klavyeden çekmeyelim.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 3 madde oyuna çelme takacak nitelikte: said: * A minimum level of 37 is now needed to participate in Fortress assault/defense. * The value of Scenarios towards City Capture has been reduced. The value of Battle Objectives and skirmishes towards City Capture has been increased. * We have reduced the hit points on the three outer doors of all Fortresses. We will continue to evaluate the difficulty of the Fortress encounters and make adjustments as necessary. * r40'dan aşağısını kickleyen bir sistemde ayrıca bir rank sınırının hiçbir manası yok. Low pop realmlar için daha da kötü. Kalabalık olan faction daha da kalabalık olacak çünkü t4 olanların fortress defense hakkını ellerinden alacaklar. * Reduction hiçbirşeyi çözmeyecek. Senaryoların tamamaen rvr'den ayrılması lazım, böyle yapcaklarını söylemişlerdi. PvP levelingin eski haline gelmesi için bu şart. Outdoorda doğru düzgün xp/hour olan bir düzenlemeye gidilmeyeceği belliydi. Bari senaryoları eski haline getirin de haklı olarak pve'ye iten pvp oyunu denilmesin. * Fortresslar için kapı hit pointi değil timer sorun. Timer olması inanılmaz saçma, Counter-Strike mı oynuyoruz? Kuşatma başarısız olunca tierın resetlenmesi de ayrı saçma. Hadi bir zone geri atsa anlayacağım. Emeğe saygı yahu. Yahu şaka gibi cidden, nasıl developer bunlar... (td) (td)
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kapı hit pointini yüzde 10 da bırakıp başka bir zone a giden akıllılar yüzünden timer koymuşlardır.
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bence keep ve fortresslerde defans ve atak malzemelerini(ram vs) daha efektif hale getirsinler,şuan sadece süs amaçlılar.Mesela ram kullanılmadan kapı belli yüzdeye gelebilir,veya dısardakı balıstalar belli noktaya toplanırsa duvarda aralık acmalı vs.Çeşitlilik ve taktık kombınasyon olsun. Fortress ler için dedıgınız gıbı timer olayı sacma,şehre girmek için adamlara sadece 12 saat verılıyor oysa fortresslerde keepler gibi geri alınabılmeli,böylece birleşmeler vs. daha onemlı olur.
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 BO lardan ve keep masterlardan görevler alınabiliomuş... merak ettim nası görevler acaba...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Keep Lord defansta 25 kişiyi öldür diye görev veriyor ama 4k xp, 25 silver gibi bir reward var. Ben ona vereyim 10k xp, 5g, 2 tane guard, 2 tane de item alsın, geçerken de bakkaldan bi 2.5luk kola...
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 lol :) arcane kopardın beni.harbiden ben günde 1 gold vereyim keepi iyi savunsun.özellikle archmagelere :)
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Kale lordu diyince insan daha babacan birşey bekliyor. Karda kışta düşman gelirse diye burada nöbet tuttun, gerektiğinde aslanlar gibi dövüştün, al oğlum bu 20k xp'in, bu da +5 perma gemin ama nerdeee. Zaten lord lord olsa adamın kalesini "claim" edemezsin, salar guardları üzerine.
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 birde baskın sırasında 2.kattan inmemesi bana garip geliyor.nerede guild warsdaki guild lord.GvG bitmesine doğru guild lord; van münüt vanmünüt eksküz mü!!! ne olur lan?!? orada açılın lan!! diyip savaşa girerdi tabiki guild lord biraz dayanırdı sonra keserdik.burdaki gibi üst katta oturmuyordu :)
sardius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 su an için keep veya fort savaslarının hiç bir zevki yok. özellikle fortlarda 200 kişinin lord katına tıka basa dolması mekanın adım atılamamaz hale gelmesi düşen sandıga cesetlerden veya playerlardan dolayı tıklanaması tam bir chaos ortamı. Merdivenlerin darlıgından dolayı düzgün bi attack yapılamaması veya merdivenden cıkmaya calısırken kenara sıkısıp stuck olmak gibi sinir bozucu unsur coook. savunmanın lord room da yapılamsıda cok sacma. savunmayı kale kapılarında yapıcaksın arkadas öyle olmalı. kapı kırılınca oraya kur tank wallunu acık alanda miss gibi savassın millet. ben lord roomda casterlar dısında bi halt yiyebilen birisi oldugunu sanmiyorum. kimse skillerini adam gibi kullanamıyor. bir cok kişinin fail dedigi lotro da bile kalelerde bu derece chaos olmuyor du mekanların geniş olmasından dolayı.
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 lotro son dönemde çıkan en iyi oyundur.warhammerdan bile iyidir :) acı ama gerçek.
archeable Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 BUGHAMMER Kapattım acc'i kurtuldum.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 odiflame said: lotro son dönemde çıkan en iyi oyundur.warhammerdan bile iyidir :) acı ama gerçek. valla geri kalmış olamasam hiç düşünmeden gidicem lotro ya. pvp si war dan cok daha heyecanlı ve zevkli. gerci lvl 60 yaptim charımı ama son intancelerdeki setleri toplayamadım. salam guild lazım onun için:)
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ayın 16 sından sonra ödemem bitiyor, daha da açtırmıycam accountu. zevk vermiyor artık..
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 iyi ki buglar var da ahali siniri bosaltabiliyor. Bi de mukemmel guzel bi oyun olsaydi bu neye isyan edeceklerdi acaba insanlar.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ve ayrıca yarım saatlik intance lere 3 günlük lock koyan ve bu intance lerde classsa göre item düşmesini tamamen sansa bırakak sistemede tükürüyorum. 10 defa bi intance se girip 1 parca alamamak ne demek yaw.
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 İyi bilirim... 20. Lost Vale clearim ve sadece 2 parca Darkpromise'im var.
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ehe ben be den ılk set parcamı 21. runda aldım sanırım,enson 17 yi saydım,işin guzel kısmı onuda guıld runla alamadım,adamlara yardım dıye gırdım set parcam cıktı.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Event ödülleri çok iyi ve kasması çok kolay. http://www.wardb.com/search.aspx?search_text=gem+of+fell+whispers Yapmayı unutmayın.
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 bugece ic nın savunması vardı,farkında olmadan advanced olmusum.nekadar kolaymıs bu event
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Sanırım en kolay yolu witch elf/hunter'dan alınan quest. 5 tane marked player kesmenizi istiyor. 430 inf reward, 4 kere falan bitirince barlar doluyor.
HighChaos Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sardius said: ve ayrıca yarım saatlik intance lere 3 günlük lock koyan ve bu intance lerde classsa göre item düşmesini tamamen sansa bırakak sistemede tükürüyorum. 10 defa bi intance se girip 1 parca alamamak ne demek yaw. hmm nasıl yani bi kere instance girince 3 gün felan giremiyomusun bi daha aynı instance a
Roqq Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Of ya soğutmayın oyundan lütfen :) Başlayacağım galiba.
Öne çıkan mesajlar