huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 normaldir. anlatamadım zaten. "İlişkiler sadece ego tatmini üzerine kuruludur, saygı duymak falan işin toplumsal şirinlik kısmı." saygı yok, aidiyet duygusu yok. egom ne kadar tatmin olursa o kadar karşıdakine değer veririm diyorsun. "İnsanın egosunun başkası tarafından tatmin edilmesi, kendi kendinin egosunu tatmin etmesinden çok daha güzel gelir." burda bir kırılma noktası var. ego belli bir seviyeyi geçtiği zaman, dediğin gibi hastasındır ve karşıdakinin bir önemi yoktur. bunu ekle modele diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abi o modelde o var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 senin egon çok büyükse sürekli kızın egosunu mu tatmin ediyon? şekilden onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hakkaten çok acayip olmuş. 3 tane post attın 3 üde birbirinen farklı şeyler anlatıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abi olmamış huun yetememişsin çizimde bütün oklar erkeğe doğru olmalı senin dediğine göre. bunu bile yapamıyorken bu kadar ego fazla sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 günümüzde böyle, bugün çık yarın sen kimdin de ertesi gün aşkitom naber Jadelith said: bu kadar düşüneceğine 2 bara git yenisini bul, win-win katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ginaly said: senin egon çok büyükse sürekli kızın egosunu mu tatmin ediyon? şekilden onu anladım. ben değil lan, erkek; tartışmaları kişiselleştirme. ne kızın egosu, kızın egosu mu kalmış orda x+y=1 x=1=>y=0 :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 aga kızın egosu mu kalmış diyon, tüm oklar kıza gidiyor. yok anlaşamıcaz. hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Fly said: günümüzde böyle, bugün çık yarın sen kimdin de ertesi gün aşkitom naber Jadelith said: bu kadar düşüneceğine 2 bara git yenisini bul, win-win katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Dynun said: Fly said: günümüzde böyle, bugün çık yarın sen kimdin de ertesi gün aşkitom naber Jadelith said: bu kadar düşüneceğine 2 bara git yenisini bul, win-win katıldım. +1 düşün düşün bktur işin diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kurcalamayın şu okları fazla, huunun o resimde gösterdiği istatistiklere bakarsak kız ile erkeğin ilişkisi master-slave modu oluyor sanırım. bide slave olan erkek ki o moddayken erkeğin "gral" olma hissini nasıl yaşayacağını bilemiyorum. -VUR KIRBACI NALAAAAAN! BIRAKMA BENİ NALAAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sly-One said: bazi teorik fizikcilerin senden feyz almasini umuyorum. game theory ile olmaz bunlar ben ahlak felsefesi bazında yaklaşıyorum hsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar