Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 gam öğretme amacı güden değil de, daha çok direk parmaklarını hızlandırmak isteyenler için hazırlanmış guitar pro tabı formatında dersler vardı eskiden. şimdi bulamıyorum elinde olan ya da bilen biri paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 gamlar var ya 1234 1234 1234 1234 gibi... istiyosan atarım... Bunlarla gayet hzlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Alıştırmanın tablarından çok, alıştırmayı nasıl yaptığın önemli. Troy Stetina'nın Speed Mechanics adlı kitabını öneririm kesinlikle. Adamın yazdığı her cümle altın değerinde. CD ile birlikte geliyor. Yalnız alıştırmaları düzgün yapmak çok zaman alıyor. Mesela sol el ve sağ el için iki ayrı bölüm var başta. İkisi için de ayrı ayrı onlarca alıştırma var. Ama daha ilk alıştırmayı Troy'un tarif ettiği şekilde yapmak bile haftalar alıyor. 60 bpm ile beat başına bir yada iki nota ile başlıyorsun, yavaş yavaş arttırıyorsun. Ama günde yarım saat çalışsan dahi bir kaç gün sonra farkı hissediyorsun ve "aha ben yıllardır yanlış çalışmışım" diyorsun. Parmaklarında inanılmaz bir hafiflik oluyor, daha rahat çalmaya başlıyorsun. Tekrar edeyim. Önemli olan yavaş ve doğru yapmak. Kitabı layığıyla bitirmek aylar yıllar sürebilir. Eğer sadece bir iki haftada on sayfa atladıysan bir yerde yanlış yapıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ya ben bir sürü exercises koysam rapidden indirseniz yasakmı değil mi buraya koymam? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 exercise in yasak olacagını zannetmiyorum ama lisanslı kitabin ebook formatını koyarsan yasak olur,sen yine de pm den at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Biz de isteriz exercises şeyleri guitar pro formatındaysa. Ayrıca rapidshare'e yükleyip koysan bir sorun olacağını sanmıyorum ben. Hah bu arada şöyle bir şey buldum, http://desqpio.googlepages.com/parmakseysi.gp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 exercises buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mirage said: Alıştırmanın tablarından çok, alıştırmayı nasıl yaptığın önemli. Troy Stetina'nın Speed Mechanics adlı kitabını öneririm kesinlikle. Adamın yazdığı her cümle altın değerinde. CD ile birlikte geliyor. Yalnız alıştırmaları düzgün yapmak çok zaman alıyor. Mesela sol el ve sağ el için iki ayrı bölüm var başta. İkisi için de ayrı ayrı onlarca alıştırma var. Ama daha ilk alıştırmayı Troy'un tarif ettiği şekilde yapmak bile haftalar alıyor. 60 bpm il..... sağol mirage verdiğin bilgiler için öncelikle ama ben yaklaşık 4 yıl önce başladım gitar çalmaya, düzenli özel derslere gittim. yani demek istediğim, gam bilgim zaten var. hocam çok iyiydi herşeyden önce. bütün teknikleri, sağ el sol çalışmalarını fln zaten hali hazırda yapmış bi insanım. ancak mimarlık bölümüne geçtiğimden beri sosyal hayatım dağılmış durumda, yazdan beri ne gitar çalışa, ne de çalabildim. acayip hamlaşmış durumdayım o yüzden internetten bu tarz şeyler bulup, kendi çapımda ısınmak istedim o kadar:) diğer arkadaşlara da ayrıca çok teşekkür ediyorum indiriyorum hepsini. umarım işime yararlar sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 oha dartainanın attığı bayağı bir destekliymiş. burdan çıkmıcak da nerden çıkıcak. çok sağol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bahsettiğim kitap müzik teorisi öğretmiyor zaten, sıfırdan teknik de öğretmiyor. Teknik ve hız nasıl geliştirilir ve nasıl çalışılır onu anlatıyor. Ben de beş yıldır çalıyorum. Ders almadım ama kendi çapımda çalışıyordum. Bu kitabı okuduktan sonra, önceden yaptığım egzersizlerin pek etkin olmadığını farkettim. Tekrar özetleyecek olursam. Bence önemli olan hangi tabı kullandığın değil, o tabı nasıl kullandığın. Nasıl çalışmak gerektiğini biliyorsan sorun değil. Ama o kitapta yazanlar her seviyede birine bir şeyler katacak seviyede bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 pardon yaw, ben yazını direk atlaya atlaya okumuşum kitap önerdiğini yeni gördüm. genelde bu tarz alıştırmalardan bahsedilince doğru olarak herkes gamlara çalışılmasını, böyle sırf parmak hızlandırarak çalışmanın kuru olacağını falan söyler öyle diyorsun sanmıştım. pardon benim hatam sağol şu kitaba bi bakayım sipariş falan ederim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Black-ice said: oha dartainanın attığı bayağı bir destekliymiş. burdan çıkmıcak da nerden çıkıcak. çok sağol:) her zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nutella yerim said: exercise in yasak olacagını zannetmiyorum ama lisanslı kitabin ebook formatını koyarsan yasak olur,sen yine de pm den at Ufak bi not duselim bunu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Kendim yaptığım bi arşivdi onda bi sorun yoktur umarım değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Yok yav, zaten gp formatli, bi problem olmaz. Ama disarda parayla satilan biseyi(telif hakki hede hödö), buraya pdf formatiyla koyarsak ozaman problem cikabilir.Oyuzden belirtiyim dedim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 tamam saol :) el emeği göz nurudur kullanabilirsiniz full arşivi atcaktm da vazgeçtm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ritchie kotzen legado'ları işine yarar bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 başka konu açmayayım banada tapping versiyonu lazım o arkadaşın gönderdiğinde var ama pek tatmin etmedi , şöyle en basitten en zora doğru bişeyler varmı elinizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 birkaç jpg olacaktı sanırım ama öğlen atabilirim anca. olmazsa istanbul kadiköy'de guitar techniques satılıyor(alkım'da ve üst sokağında yarı fiyatına :p), zamanınız varsa çok güzel lick, alıştırma falan içeriyor. cdsi vesaireside var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar