ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yatay eksende ters çevircen. yoksa rakamlar aşağı bakıyo diye geriye sarmaz. su tersine akacak. mantık o.
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 e sayaç geriye sayıyo gelen adamlar demezmi ulan bunlar hiçmi su kullanmadı diye
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 mühüre dokunmayın lan evet. uzun vadede hapse girersiniz
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 dedik ya işte düşürcen iyice, sonra 3-4 günlük kullancan. kıllandırmıcan. inceden.
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şu su faturasında eksilere inmemiz mümkün mü? yani iskiye su satabilir miyiz sizin bu yöntemle?
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Sevgili okurum, manuel sayaçlarda eksi haneler yok. best regards.
Voys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Phyxantar said: şu su faturasında eksilere inmemiz mümkün mü? yani iskiye su satabilir miyiz sizin bu yöntemle? abi yuh. hadi beleşe getirdin daha neyin peşindesin
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Peki şu doğalgazın bi crack'i yok mu yahu
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 direk türk işte abi. hiç kafatası filan incelemeye gerek yok
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yalnız çok iyi fikirmiş iskiye su satmak
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 said: - saçlarınız uzunsa kestirin. uzun saç uzun kurutma süresi demektir. bu da saç kurutma makinasının çok çalışmasına sebep olur. bu ne be, keller yazmış listeyi
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 o madde de çelişkili illa ki kestirmek gerekmiyo, ben hippiyim der rasta yaptırırsanız da olur bence
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: direk türk işte abi. hiç kafatası filan incelemeye gerek yok ahahahahHHaAHAHahHAHAHAHAHahhahhHA
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bu yöntemle su satma işine girilebilir. 1 tanker su 70ytl
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 onu da underground tayfadan elde ettiğimiz ucuz arkadaşlıklarla kısa vadede çözebiliriz gibi geliyor. girişken olmak lazım
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 diyarbakıra taşın hepsini kaçak kullanırsın np biz öderiz faturasını
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ginaly saol yazdıkların için kâh güldüm kâh bilgilendim ^^ artık sayaçlar pek manuel değil ya . Benim derdim suyun kendisinden çok suyu ısıtmak . Bunun için şofben mi kullanmalı yoksa şok ısıtıcılar iimidir o konuda ne tavsiye edrsiniz
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sosyal mesaj verip sosyalizme de destek vermek uzun vadede daha pahalıya denk geliyor bunu da unutmayın. doğru muyum ginaly hocam
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Draenyth said: ginaly saol yazdıkların için kâh güldüm kâh bilgilendim ^^ artık sayaçlar pek manuel değil ya . Benim derdim suyun kendisinden çok suyu ısıtmak . Bunun için şofben mi kullanmalı yoksa şok ısıtıcılar iimidir o konuda ne tavsiye edrsiniz kombi en güzeli. şofben 2. tercih. su ısıtıcalı son akla gelecek seçenekler olmalı. 3.nü de denedim biliyorum
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Vakit olarak 2-3 senelik bi vakti ele alarak baktığımda kombi 1 milyar, su ısıtıcısı 150 milyon fln.Su ısıtıcısı aradaki farkı rahat rahat kapatırmı bu süre içinde ?
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: sosyal mesaj verip sosyalizme de destek vermek uzun vadede daha pahalıya denk geliyor bunu da unutmayın. doğru muyum ginaly hocam doğru diyorsun sayın okurum. ölü yatırım sosyalizm.
Öne çıkan mesajlar