ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yatay eksende ters çevircen. yoksa rakamlar aşağı bakıyo diye geriye sarmaz. su tersine akacak. mantık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aman mühürlere dokunmayın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 e sayaç geriye sayıyo gelen adamlar demezmi ulan bunlar hiçmi su kullanmadı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 mühüre dokunmayın lan evet. uzun vadede hapse girersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 dedik ya işte düşürcen iyice, sonra 3-4 günlük kullancan. kıllandırmıcan. inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şu su faturasında eksilere inmemiz mümkün mü? yani iskiye su satabilir miyiz sizin bu yöntemle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Sevgili okurum, manuel sayaçlarda eksi haneler yok. best regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Phyxantar said: şu su faturasında eksilere inmemiz mümkün mü? yani iskiye su satabilir miyiz sizin bu yöntemle? abi yuh. hadi beleşe getirdin daha neyin peşindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 vatan haYini fiks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Peki şu doğalgazın bi crack'i yok mu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 direk türk işte abi. hiç kafatası filan incelemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yalnız çok iyi fikirmiş iskiye su satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 said: - saçlarınız uzunsa kestirin. uzun saç uzun kurutma süresi demektir. bu da saç kurutma makinasının çok çalışmasına sebep olur. bu ne be, keller yazmış listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 o madde de çelişkili illa ki kestirmek gerekmiyo, ben hippiyim der rasta yaptırırsanız da olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 rasta'nın fixed cost'u çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: direk türk işte abi. hiç kafatası filan incelemeye gerek yok ahahahahHHaAHAHahHAHAHAHAHahhahhHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bu yöntemle su satma işine girilebilir. 1 tanker su 70ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 onu da underground tayfadan elde ettiğimiz ucuz arkadaşlıklarla kısa vadede çözebiliriz gibi geliyor. girişken olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 diyarbakıra taşın hepsini kaçak kullanırsın np biz öderiz faturasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ginaly saol yazdıkların için kâh güldüm kâh bilgilendim ^^ artık sayaçlar pek manuel değil ya . Benim derdim suyun kendisinden çok suyu ısıtmak . Bunun için şofben mi kullanmalı yoksa şok ısıtıcılar iimidir o konuda ne tavsiye edrsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sosyal mesaj verip sosyalizme de destek vermek uzun vadede daha pahalıya denk geliyor bunu da unutmayın. doğru muyum ginaly hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kâh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Draenyth said: ginaly saol yazdıkların için kâh güldüm kâh bilgilendim ^^ artık sayaçlar pek manuel değil ya . Benim derdim suyun kendisinden çok suyu ısıtmak . Bunun için şofben mi kullanmalı yoksa şok ısıtıcılar iimidir o konuda ne tavsiye edrsiniz kombi en güzeli. şofben 2. tercih. su ısıtıcalı son akla gelecek seçenekler olmalı. 3.nü de denedim biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Vakit olarak 2-3 senelik bi vakti ele alarak baktığımda kombi 1 milyar, su ısıtıcısı 150 milyon fln.Su ısıtıcısı aradaki farkı rahat rahat kapatırmı bu süre içinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: sosyal mesaj verip sosyalizme de destek vermek uzun vadede daha pahalıya denk geliyor bunu da unutmayın. doğru muyum ginaly hocam doğru diyorsun sayın okurum. ölü yatırım sosyalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar