Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google translate oyunu


Jadelith

Öne çıkan mesajlar

translate.google.com a gidiyoruz

turkish to english diyoruz

forumdan bir post'u ingilizceye çeviriyoruz, sonra çeviriyi tekrar türkçeye çevirtiyoruz.

sonuçlara gülüyoruz.

ben başlayayım.

üstteki msgin tamamı:

Biz translate.google.com gidiyoruz

Türk diyoruz İngilizce

sonra forumun İngilizce bir yazı yazın, sonra da Türkçe çeviriler tutkunları çevirmek.

sonuçları gül vardır.

Ben başlayacağız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gecenin Sabah Kıçımı göz brows olarak çizim oldu. Bozuk geçmişi ile bağırsakları ve ağrı hayal yardım etmedi. Kendi bir kişi bir ay önce bana, nasıl's Ancak kadar çok hızlı çalışmak için kısa bir zaman içinde değişiyor. Kadar I elinde kalan dünya bana artık hayatımı uzak bir yaşam gerekir. Ve bu değişim neredeyse bir daha benim öz bir çığa hayatımın Drag kadar bir çığ gibi dönen.

Orjinali:Kıçıma kaş göz çizdiğim gecenin sabahıydı. Bozuk bağırsaklarımın verdiği ağrıyla geçmişi düşünmeden edemedim. Henüz bir ay öncesine kadar kendi halinde bir insan olan ben, nasıl bu kadar kısa zamanda bu kadar hızlı değişebilmiştim. Kendimi dünyevi ihtiyaçların eline bırakana kadar sürdüğüm yaşantım şimdi bana bir ömür kadar uzak geliyordu. Ve bu değişim adeta dönmeye bir başladı mı bir daha asla durdurulamayacak olan bir çığa dönen bir kartopu gibi benliğimi hayatımın eteklerine kadar sürükledi.

burtoneskten özür diliyorum ve teşekkür ediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gençliğe hitabeyi yaptım:


EY TÜRK gençlik!

Türk istiklâlini birinci görevi, Türkiye Cumhuriyeti için, ilelebet, muhafaza ve savunmak.

Bu varlığı ve geleceğin tek temelidir. Bu temel, senin, en kıymetli hazine olduğunu. Gelecekte bile, bu hazine yoksun olarak, bir isteyecektir dahili ve harici kötü niyetli. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti savunmak ve düştüğünde, bu görevi girmek, mevcut durumun olanakları ve şerâitini düşünemiyorum olabilir! Bu imkan ve serait, doğal olarak çıkmaktadır çok nâmüsait olabilir. Özgürlük ve Cumhuriyeti, dünyanın düşman anlamına gelir-emsal bir zafer bir temsilci olabilir. Kuvvet ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, ve tersane girin tüm ordusu dağıtılır ve ülkenin fiili işgal her köşesinde olabilir. Tüm bunlar ve daha umutsuz, ülke, kim tarafından ve hatta körlük ve dalâlet ihlal bulabilirsiniz güce sahip içerisinde daha fazla şerâitten el. Bu güç ve kişisel çıkarları, tevhit Mayıs siyasi emelleri ile müstevli bile. Millet, fakr ve harap ve bitap-ü zaruret düşmüş olabilir.

Türkiye gelecekte Ey sevgili! İşte, bu ahval ve serait Türk Cumhuriyeti İstiklâl of bile görev ve kaydedin!

Sen, asil kan damarları içinde gerekebilir mümkündür!


Gazi Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

* Bu sayfadaki içerik, yazarın kişisel görüş belirtmek için. İnsanlar, üyeleri zorunluluğu Şartlar haberdar olmak için kabul etti. Üyelik sözleşmesine göre, tüm içerik, içerik görünür kendi üyesi göndermişseniz gönderilir adını ve takma olduğunu. Paticik.com ve yetkilileri, üyeler hakkında içeriğini herhangi bir hukuki sorumluluk kabul etmez bu sayfada yazılı olarak sunulacaktır. Kurallar halinde sitenin bir uygunsuzluk bile mevcut sitenin içeriğini tamamen veya bir kısmını altında Borçlar, size iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz, bize düzenlemeler yapmak yardımcı olabilir.
---------------------
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal.
Para çokomel eğrisinde bu senenin başarısızı Fenerbahçe ya gitmişler takım alcak paraya küçük emrah almışlar luganoya verseler o parayı bide tek forvet oynasa 15 golü vardı kafadan

Çeviri.

Para bu yıl düşük ekibine para beklemek luganoya ayet 15 gol verecek küçük Emrah aldı gitti, tek forvet oynadı başkanı vardı Fenerbahçe çokomel eğrisi veya karşılığı başarısız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...