zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Odtü dışında bilen gören duyan var mı? Odtünün kurslarının ne zaman başladığını bilen var mı? :) 2 sorum var hepsi bu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Guiza ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Okçuluk fedarasyonu var Yıldızdan Atakule değil ters istikamete giden yolda. Ordan detaylı bilgi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Yeri gelmişken belirtmek istedim yeni öğrendiğim bir yeri http://www.turkokculugu.com İstanbul'da ölye nonoş okçuluğu değil baba gibi ortaçağ türk okçuluğu öğrenebilirsiniz. :) Yarışmaya katılmışlar hatta geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bütün mmo hayatım okçulukla geçti ama gerçekte hiç düşünmemiştim.. hmmm, aslında zevklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 okçuluk fedarasyonunu fiilen gitmedin ancak web sitelerinde pek bir bilgi bulamadım kurslara dair, o yüzden bir işe yarayacağını düşünmüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalender Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 arka bahçemde kurs verebilirim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 okçuluk iyidir (tu) Yarışmadaki Türk ekibi: Bunlar da Hun'lar (macaristan): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar