Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ilginç bir haber. ne kadar doğru yannış bilmiyorum tabii ama o zamanlar olayları takip edenler bilirler, şemdinlide güneşin balçıkla sıvanmaya çalışıldığı belliydi. http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=919602&Date=02.02.2009&CategoryID=77 flamewar'dan önce söliyim, radikal aydın doğan gazetesi :p ha bi de okuduğum tek gazete o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 güneşin balçıkla sıvanma olayı pek olmamış jadelith burda. yani ortada bir balçık olsa bile bir güneş yok. konuya gelirsek şemdinli olayının aydınlanması lazım. ama bunun için iktidarın ve askerin bu olaydan elini çekmesi gerekiyor. Onun dışında mevcut ergenekon soruşturmasıyla bu işin gideceğini sanmıyorum. Ortada bir zamanlar PKK için insan öldürmüş itirafçıların lafları var. Somut deliller var mı bilmiyorum ama var olan deliller yayın organlarında çarşaf çarşaf yayınlanıyor. Gizli tanık olan eski bir asker gizli tanıkların hepsinin pkk itirafçısı olduğu söylenince bunu gururuna yediremeyip kimliğini açıklıyor. Kısacası ortada 70 milyonun üzerine baskı kurduğu ve aydınlanmaması için elinden geleni yaptığı bir dava mevcut. Herkez sanık herkez savcı herkez hakim olmuş. At izi it izine karışmış, insanlar bulundukları tarafa göre hüküm vermekte ve herkez kendine bir pay çıkarmakta. Ama ortada bizimle kafa bulan çok insan var ve ellerine bulaştırdıkları pislikleri başkalarının üzerine silerek kurtulmaya çalışmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Açıkçası sadece bir "ifade" nasıl oluyorda böyle "mahkeme kararı" gibi sunulabiliyor anlamadım gitti. Burda "X uyuşturucu satıcısıdır" demem ve bunun kabul görmesi gibi. Ha, pardon. Bizde imzasız ihbar mektuplarıda dava açılmasıiçin yeterliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 manicim, eğer şemdinli olayında hiçbirşeyin örtbas edilmediğini düşünmüyorsan dicek bişi bulamıyorum : ) Apis said: Ha, pardon. Bizde imzasız ihbar mektuplarıda dava açılmasıiçin yeterliydi... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Jadelith said: manicim, eğer şemdinli olayında hiçbirşeyin örtbas edilmediğini düşünmüyorsan dicek bişi bulamıyorum : ) Apis said: Ha, pardon. Bizde imzasız ihbar mektuplarıda dava açılmasıiçin yeterliydi... (tu) yazımı okursan şemdinli olayının aydınlanması gerektiğini söyledim. bu ne demek sence ? ortada aydınlatılmamış bir olay mevcut. Ama ortada somut kanıtlar bir türlü bulunamıyor. Yani senin verdiğin linkte anlatılan haber bir PKK itirafçısının söyledikleri. Herşey lafta kalıyor. Ortada bir gerçek yok ki balçıkla sıvanacak ? Herkez işe dahil olup elindeki çamuru başkasına sürme derdinde. Dediğim gibi at izi it izine karışmış durumda. Belki senin gerçek olarak gördüğün şeyin gerçekle uzaktan yakından alakası yok ama öyle lanse ediliyor. Belki de benim gerçek sandığım şeyin gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Benim görüşüme göre ne şemdinli olayı nede ergenekon olayı bir sonuca varacak. Bunun nedeni ise çok basit. Derin devlet ortadan kaldırılmıyor. Mevcut iktidar ve onu destekleyen güçler kendi derin devletini kuruyor. Bunun içinde işlerine çomak sokacak eski derin devleti tasfiye ediyorlar. Operasyonların yöntemine bakarsanız zaten anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gaffar okkan da uyusturucu yuzunden olduruldu deniyordu diyarbakirda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ne için öldürülcek abi baska. ibrahim tatlıses şerefsizide cıkmıs dün gece yardım topluyor filistinlier için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Şefersiz merefsiz en azından topluyor :) , türkiyedeki tüm şerefsizler böyle toplasa Türkiyenin borcunu kaparız hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 toplamasını geç,böyle şerefsizler olmasın ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Horizon said: Şefersiz merefsiz en azından topluyor :) , türkiyedeki tüm şerefsizler böyle toplasa Türkiyenin borcunu kaparız hemen. hah oldu. tüm şerefsizler para toplıyacak kendi elleriyle dış borcu kapatacaklar. Deniz feneri gibi yani. Türkiye de PKK nın koyduğu bombalar patlarken İbo televizyonda vur patlasın çal oynasın canlı yayın yapıyordu ya. Bunun yaptığı yardım kampanyasındanda hayır gelmez bu kampanyaya para verenlerdende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kampanyaya destek verenlerin suçu nedir ki mani ? O paralar gerekli yere gittiği sürece bu yine de bir hayır kampanyasıdır , kim yaparsa yapsın. Şimdi de adamı beğenmiyoruz diye , yapma lan sen kampanya deyip yardımlarımı baltalayalım. Kötü bir bakış açısı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar