paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Selam, said: Wiessmann GT MF4 Roadster’in Mart 2009’daki Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ilk defa halka tanıtılması bekleniyor. Bu açıklama isminin sonuna S eklenmiş GT MF4’ün ilave bir motora, şu anda E92 BMW M3’te kullanılan 420 bg’lik ve 4,0 litrelik V8’e sahip olacağı açıklamasının hemen ardından geldi. Araç yine bir BMW M3 motoruna sahip; E46 nesli M3’ten gelen 3,2 litrelik düz altı silindirli motora sahip olan MF3 roadster’in izinden gidiyor. Birçok ödül kazanmış olan 343 bg’lik 3,2 litrelik ünite son Z4 M ile beraber üretimden kalktığı için Wiesmann’ın MF3 roadsterin üretimine son verip yerine MF4 Roadster’i geçirmekten başka bir şansının kalmadığı spekülasyonları yapılıyor. Bu yeni 4,0 litrelik V8’in eklenmesi Wiesmann modellerinin sayısını önemli ölçüde artırıyor. Şu anki durumda 367 bg gücündeki BMW 4,8 V8’i içeren eski GT MF4, hâlihazırda 4,0 litrelik V8 ile de alınabilen MF4 GT-S ve bir de GT MF5 var. GT MF5, BMW M5 ve M6’da bulunan 5,0 litrelik V10 ile donatılmış. GT MF4 Coupe ve Roadster hem 4,8 litrelik V8’i, hem de 4,0 litrelik M Power V8’i kullanacaktır. MF4 GT-S’de düz vites ya da çift kavramalı şanzıman seçeneği mevcut. Sürücü ve yolcu hava yastıkları artık bütün Wiesmann otomobillerine standart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Cogu kisi begenmesede bu arabalar bana acaip cekici geliyor. :) Para olsada alsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bende beğeniyorum nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben Morganı daha çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Selam, Yaşasın retro! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 selaM, qüsel araba hacı. saygılaR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Quibble morgan ı önden gördün mü hiç?? Farları şaşı!!! Topgear de alay konusu olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 bu arabalar çirkin olsada beğeniyorum :).bence özellikleri çirkşn olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 ahah bildiğimiz martı kanat mercedeslere benzemiyor mu bunlar sevdim, sevimliler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Motorlarını BMW veriyor ben ordan da bi sempati duyuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar