Pluton Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ya böle bi program vardı adını unuttum şimdi.. Klasor/hebele.txt Klasor/hubele.txt . . . . . Klasor/puhele.txt Klasor/ içindeki bu .txt dosyalarının arasında "naber lan" kelimesini arayıp hangi dosyalarda oldugunu buluyodu. not: windowsun kendi sistemiyle aramayı denedim ama kendim arasam daha iyi benim buldugum dosyayı bile bulamadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 editplus yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Google Desktop da yapıyor. en.wikipedia.org/wiki/List_of_search_engines#Desktop_search_engines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 teşekkürler google desktop çok işimi gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ya donanim&yazilim da ki konulara bakiyorumda, Dunya'da windows olmasaydi, ya da microsoft un urunu olsaydi su linux. Bu konularin cok buyuk cogunlugu acilmazdi. Bu deddigini perl ile, grep ile snler icersinde yapardin mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 muhtemelen adamlar tekel davalarından ürkmeseler neler yapacak da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar