Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ya mame forumu vardı zamanında , şuan yok sanırım , ben mame yi kurdum fakat oyunu yüklediğim halde çalışmıyo fln pek bbir bilgim yok açıkcası :D bu konuda bilgili arkadaşları yardıma çağırıyorum lütfen D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Var bölüm ama öldü. Bir admin res atsa iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 http://forum.paticik.com/list.php?59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Biraz eski gibi , en son versiyon fln çıktı galiba yeni yada ben yanlış emulator indirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kaillerayı kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar