Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye gerçeği...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence Trojanmistress gerekli şeyleri yazmış..
Doğrusuda budur bence..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 12 Mayıs 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peki absolut çok saf bir şekilde bana bekaretin ne zaman kaybedilmesi gerektiğini söylermisin?
Öğrenmek istiyorum çünkü seni haklı bulduğum noktalar var ve kendi düşüncemi kendim çürütmek istiyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
neden bagimsiz olma yasi 18 neden 18 yasindakilere secme ehliyet gibi seyler yapabiliyo.cunku 18 yasina kadar ozgur degilsin seni dusunen arkanda bi ailen var.ailen seni korumakla sorumlu hic bi karari tek basina veremezsin..onlara sormak danismak zorundasin cunku onlar seni dunyaya getiren kisiler 18 yasindan sora yine bu olay devam e der ama biraz azalarak..bide sunu soyliyim hic bir zaman avrupali olamayiz onlar la her seyimiz farkli avrupali olmaya calismak sadece kendimizi dusurmektir biszim bi kulturumuz dinimiz var buna gorede bazi ahlak kurallari var 14 yasinda cinsel iliski bu kurallara uymuyo..esitlik vb seyleri soyliyeceksiniz bu olaylar erkek icinde gecerlidir bence..benim fikrimi soraak olursaniz evlenmeden yapmayin..seks eglence icin degildir asik oldugun kisiyle yapacagin Allah ın kullarina verdigi ask tazelemek icin yapilan bisidir..ve 14 yasinda ki kisi daha askin ne oldugunu bilmez..evledigin kisiye genellikle asiksindir ve onunla yaparsin dogrusu budur..!!!
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
abso mesajlarinin her birinde bekaret kelimsei geciyor..Sen buna endeksliyorsun konuyu..

ayrica ya$da ayri bir konu degil, 14 unde ilk olacaksa , kaybedecek ayni zamanda da..Birbirinden kalin cizgilerle ayrilmiyor.

Bahsetmem doğal çünkü ilk seferinde bekaret kaybolur ve konumuz ilk cinsel deneyim. Ve yaş gayet önemlidir. 14 ile 16 yaş arasında çok büyük fark vardır. Cidden merak ettim kaç yaşındasın Silth yani umarım 14 falan değilsindir saatlerdir boşuna tartışıyor olmıyım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
Sonuç olarak ben 14 yaşında bekaretin kaybedilmesini doğru bulmuyorum

+1[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
Bahsetmem doğal çünkü ilk seferinde bekaret kaybolur ve konumuz ilk cinsel deneyim. Ve yaş gayet önemlidir. 14 ile 16 yaş arasında çok büyük fark vardır. Cidden merak ettim kaç yaşındasın Silth yani umarım 14 falan değilsindir saatlerdir boşuna tartışıyor olmıyım.

19[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
ben hala sorumu cevaplayabilirmisin diye bekliyorum çünkü gerçekten merak ediyorum absolut[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
Ne zaman karşındakini insan olarak görmeye başlarsan o zaman bence cinsel olgunluk için doğru zaman. Yani partnerin olacak kişiye değer verebilecek olgunluğa ikinizde ulaşmış iseniz o zaman. Biri çıkıp 14umde ben ulaştım demesin allah aşkına.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
14 yaş çok erken bencede. 14 yaşında bilinçli olarak bunu yapabiliyorsa, sonuçlarını biliyorsa, ne yapacağını biliyorsa elbette kimsenin birşey deme hakkı yok.
16 yaş vs. de erken gibi söylensede benim sevgilim veya gelecekteki karım yapmış olsaydı hiçbir itirazım olmazdı.
14 yaşındaki kişiliğimizle 16 yaşındaki çok farklıdır çünki. daha olgun, daha bilinçliyizdir. ne yapacağımızı biliriz.[signature][hline];;suitfly icq
Mesaj tarihi:
Bu yüzden işte 14 yaş erken.
said:
Dresquin, 12 Mayıs 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
Abso ne olarak görmemizi buyurursun? Olaydır, olay bile değildir aslında yani. Elimin kiridir, en azından olması öyle gerekir. eheh Böyle ayıp bişi midir, sen o çocuğu nasıl yaptın? Evlenince iğrenç ayıp olmuyor mu bu iş nedir yani?

Tartışıp tartışmayacağına nasıl karar veriyorsun bir de orasını da anlamadım. 5 sayfa öncesinden beri bırakalım tartışmayalım diyorsun. Bırak git sen de kurtul, biz de.

Ne zaman karşındakini insan olarak görmeye başlarsan o zaman bence cinsel olgunluk için doğru zaman. Yani partnerin olacak kişiye değer verebilecek olgunluğa ikinizde ulaşmış iseniz o zaman. Biri çıkıp 14umde ben ulaştım demesin allah aşkına.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
ancak o karşındakini insan olarak görme olgusunun bir yaş olarak belirtilmesininde yaş konusuna pek bi kriter olabilieceğini sanmıyorum.
Neden çünkü o olgunluğa insan 18 yaşındada gelebilir 25 yaşındada gelebilir değilmi. Haa ama senin bu söylediğin kriter ölçüsünde 14 erkendir neye göre erkendir birçok kişi 14 yaşında bu olgunluğa erişemez. Hatta bu söylediğin kriter büyük bi olgunluk kriteridir[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 12 Mayıs 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
Aynı haftanın Cumartesi günü bir partide dres efsane karizmasıyla yakmaktadır ortalığı. Bir hatun yaklaşır, olaylar gelişir vs. Olay yatağa gelir. Ama hayır, dres bu ilişkiye giremez. Neden? Çünkü abso ona sex ehliyeti vermemiştir.

Absocum, seni insan yerine koyup koymamamla ne alakası var bu işin? Seninle mi sevişicez?

yanlış anladın
partnerini insan yerine koyup koymamanla ilişkisi var[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 19:08 tarihinde demiş ki:

evet artik daha iyi matematik biliyordur, kokularin markalarini daha iyi tanimi$tir, muzik kulturu geli$mi$ pop tan rock a kaymi$tir..

hakkaten cok fark warmi$..

Komik sadece komik...
Şaka gibi..
Öncelikle 2 yıl kısa bir süre değil insan neler neler öğrenir..
Üstelik 14-16 Ergen dönemleridir..
Bir insan düzenli olarak kendini geliştirebiliyorsa ergen dönemlerinde büyük farklar gösterir..Buna göre kendini geliştirmesini bilen ergen biri için 14-16 çok uygundur..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
topicdeki mesajlardan bazıları garibime gitti, devamlı kızlardan bahsedilmiş ve sanki erkek için normal gibi bir hava oluşturulmuş
unutulmamalıdır ki bekaret kaybetme olayı kız+erkek şeklinde olmaktadır, birini kabullenip öbürüne olmaz demek garip olur
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
metboy oyle bir durum soz konusu degil..

14 il 16 arasinda her zaman ucurm kadar fark olmayabilir, ki genelde olmaz da..Hormonal bir istek 14 de de wardir 16 da da..

ya sen kendine bakıp söylüyorsun, bende kendime bakıp söylüyorum. 14 yaşımdaki halimle alakam yok (düşünce tarzı olarak) 14 yaşında savunduğum şeyler şimdi çok anlamsız geliyor. öğrendikçe herşey değişiyor. 14 yaşındaki bilinçle 16 yaşındaki çok farklı bence. / bu arada 17 yaşındayım[signature][hline];;suitfly icq
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
said:
CrayTotem, 12 Mayıs 2004 19:06 tarihinde demiş ki:
Silthanas 14 le 16 arasında bence gerçekten çok citti bir fark wardır...

evet artik daha iyi matematik biliyordur, kokularin markalarini daha iyi tanimi$tir, muzik kulturu geli$mi$ pop tan rock a kaymi$tir..

hakkaten cok fark warmi$..

Sith 11 yaşındaki halinle şu anki halin bir mi? Eğer cevabın evetse bu zaten cevaplarından belli yok hayır ise kendi tezini çürütüyorsun.
Gördüğün gibi yaşla gelen tecrübe ile bazen altından kalkamayacağın laflar etmemeyi öğreniyorsun.
Çıkmam lazım. Bebek delirmiş evden yardım telefonu geldi.
Son kez belirtmek istiyorum BENCE 14 yaş kız veya erkek farketmez cinselliğe adım etmak için erken bir yaştır. Bu yaşta yapılacak hataların ileriki yaşlarda çok ciddi sorunlar dğurabileceğini düşünüyorum.
Herkse iyi tartışmalar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 12 Mayıs 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
Aynı haftanın Cumartesi günü bir partide dres efsane karizmasıyla yakmaktadır ortalığı. Bir hatun yaklaşır, olaylar gelişir vs. Olay yatağa gelir. Ama hayır, dres bu ilişkiye giremez. Neden? Çünkü abso ona sex ehliyeti vermemiştir.

Absocum, seni insan yerine koyup koymamamla ne alakası var bu işin? Seninle mi sevişicez?

dresquin affina siginarak yaisini sorabilir miyim?ve bu olayin basina kac defa geldigi Turkiye de bole seyler olmaz diye dusunuyorum? Yoksa ben mi eski kafaliyim?
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
ama bu bir di$i..Onlar farkli, senden cok daha once a$tilar bunlari..

Aha bide ezildik...Tamam bu gereksiz konu..
Konuyla alakası yok bu yaş ve gelişme seviyesinin..
Çıkışa gel çıkışa..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
  • Yeni Oluştur...