Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye gerçeği...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

napcaz nası engelliycez bunu ? sorun teşkil eden şey türkiyenin dogu illerdinde 13-14 yaşında evlendirilen kızlar.bunlara karşı bi önlem alınabilir.

metropollerdeki kaşarus maximilian kızlara karşı ne önlem alıcaksın ?
cinsel egitimmi ? daha fena olurlar. erkekleri hiç saymıyorum, argosu bile var "abaza" . ergenlige giren her erkek cocuk testesteronların etkisiyle saldırcak kız arıyor.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadığım şey bu olayın milletin vajinası olarak görülmesi...

Biz burda milletin vajinasının bekçiliğini değil....
Bunun sonuçlarını tartışıyoruz.
Seksi özgürlük olarak görülmesinede karşıyım.
14 yaşında bir insanın cinsel anlamda hiçbir özgürlük yaşamaya bence hakkı yoktur.
Vücudu ve beyni hazır olduktan sonra isterse gitsin orospu olsun...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 13 Mayıs 2004 17:13 tarihinde demiş ki:
said:
asinanyavuz, 13 Mayıs 2004 17:08 tarihinde demiş ki:
Ben bebek olup gelip "agu agu" desem bile sanırım tartışma hakkım vardır. Yanılıyor muyum?

bi arkadaş bi topic acmıstı böle süt bağımlılığımıydı neydi adı. cok süt severim diyodu hani. hatta nickide ultrapisişikmiydi neydi??

ok de elma benle ne alakası var hala anlamadım :)
bu arada 14 yaş bence de biraz erken.Ama fazla tartışmaya gerek yok bence,yani tamamen hür irade olayı,benim de ablam var ama tabii ki içgüdüsel olarak onun 14 yaşında cinselliği yaşamasını istemezdim...[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 14 Mayıs 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
özgürdür.
tecavüz olmadıktan sonra ne yapıyorsa yapsın kime ne

12-13 yaşındaki çocuklarıda sekse alet edelim.
Filmlerinde çekeriz onlarla
çoğu zaten kendi isteğiyle yapıyor.
sonrada bunun adına özgürlük diyelim...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EomerMcEwan, 12 Mayıs 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
..Kızlarda bu bi ihtiyaç değildir...Hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmden ömürlerinin sonuna kadar yaşayabilirler...

lol bu ne yav? nasıl bir "bilimsel gerçeklik"tir bu böyle? ehü

Konuyu okudum şimdi de, unity yazacak birşey bırakmamış zaten bana.

Olaya "ar, namus" diye bakanla zaten tartışmam bu konuyu, ama psikolojik etkiler konusunda tereddütü olan arkadaşlara katılıyorum kısmen ben de. Yalnız ortada bir gerçek var ki, iki taraf da 14 yaşında ve konuyla ilgili aşağı yukarı aynı derecede bilgi sahibi ise olumsuzluk -olsa bile- neden sadece hatun kişiye yansısın ki?
Sosyal ağlarda paylaş

9.sayfadan sonra atlaya ziplaya okudum.
Bu tartisma icin bolca 14 yasinda kiz ve erkek gerek su an ikiside mevcut degil.
cafeden girenler civarlarindaki 14 yasindaki erkekleri falan getirsin oturtsun bilgisayarin basina okutsun butun mesajlari sonra yorumlarini yazdirsin en mantikli yorumlari alacagimizdan eminim.

14 yasimda orta sondaydim ve cevremdeki butun kizlar neyin ne oldugunun farkindaydi.
genede 14 u dogal karsilamama ragmen 15 yas bence gayet uygun.

17 yasindayim ve tartismada genc olanlar 14 u normal karsilarken biraz daha buyukler buna karsilar.
Bunun sebebi zannedersem onlarin 14 yasindaki cevreleri ile bizim 14 yasimizdaki cevrelerimiz arasindaki kulturel fark.
Her yil turkiyede insanlik olgunlasiyor 10 yil oncenin 14 yasindaki insanina cocuk denilebilir ama simdi 14 yasindakileri cocuk olarak gormek biraz zor.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...