CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 İhtiyaç konusunu ben açmadım.. Uzatanda ben değildim.. Benimde payım war ama yanlız değildim... Sende topiği adam gibi oku 10 sayfa boyunca adam gibi tartışıldı konu ve içinde bende wardım ve konu asla sapmadı.. Demekki sonrada katılanlarda sorun.. Töbe töbe[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 evet eğitim bilinçlenme ve korunma şart[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bunun ihtiyaç olduğunu idda eden arkadaşlarda kopuyor olay. Ben açıklama yaptım ama kimse okumadı, demek ki sorun bende değil?[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ben bu konudan çekiliyorum artık.. Ortam iyice gerildi son sayfalarda.. Kitlenmesini istiyorum halen.. Millet iyice saçmaladı..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 dediğimin yanlış olmadığını düşünüyorum ama senin fikrin saygı duymak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya ne kitlenmesi ne sapmasi bit bit ?! millet para veriyor 'brainstorming' ogreten ajanslara sirketlerde calismasi icin. kavga dogus yoksa, ve yaratici ve verimli tartisma suruyorsa ne cikip lagaluga ediyosunuz kitlensin kitlenmesin diye. gercek hayatta muhabbet ederken 'durun lan konu sapti durun kapatalim bu muhabbeti' diyo musunuz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Arthur_HellsFire, 12 Mayıs 2004 20:25 tarihinde demiş ki: dediğimin yanlış olmadığını düşünüyorum ama senin fikrine saygı duymak lazım Senin fikrin yanlış değil zaten =). Açıkladım herşeyi cici cici ben eheh. Konuyu kapatmak burda saçma ve abuk olan kanımca. Cray'in bu tavrına mana veremiyorum zaten.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sevişmek güzeldir ama çocukken değil... Erkeklerin cinsel ilişki dışında masturbasyon yapması dogal bir ihtiyaçtır yoksa toşak agrısından duramazsın..Yada uykunda pijamalarını ve yatagını batırmak istemiyosan bunu yapmalısın... Kızlarda bu bi ihtiyaç değildir...Hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmden ömürlerinin sonuna kadar yaşayabilirler... Tartışma konusu 14 yaş altı ve 14 yaşında sex: Bence yanlış(Türkiye için konuşuyorum) Bize ters... Sebep: Gelenek görenek böyle gördük böyle gider...Dinimizce yasak..Bekaret denen olgu ata binerken , koltuga kendini pat diye atınca bile kaybolabilen bişi kızlar için tabi :) Bu yüzden önemli olan bekaret değil... Erken yaşta yaşanan cinsel ilişkinin psikolojik etkileri... 14 yaşında cinsel ilişkiye girmiş insanların psikolojisini tahmin edebilirmisiniz? Senden benden farklı olmaz demeyin... Avrupa kültürü için bu konu: Orada Normaldir...Belki ama oradaki dejenere olmuş gençliği ben burada istemiyorum...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Müslümanlıkta yasak olan küçük yaşta sex değil, evlenmeden yapılan sex. Buna "zina" diyorlar.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 saolasın yaw Orayı açmayı unutmuşum :) Anlamayanlar olabilir demek istediğimi yardımın için saol :)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: EomerMcEwan, 12 Mayıs 2004 20:38 tarihinde demiş ki: Orada Normaldir...Belki ama oradaki dejenere olmuş gençliği ben burada istemiyorum... aha işte buna +1. internette 1 ay önce ingiliz 13 yaşında bi kızla tanışmıştım , bigün kız çıktı anlatıyor bana bu partide işi becermiş üstüne hamile kalmış... yani oha diyorum örnek gösterilcek toplum değil onlar..[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Senin gibi adamlarla tartışmak çok daha sağlıklı oluyor.(mental açıdan)[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kadıköye inin bütün motorize maximilian harcore um dagıtırım punkım mikerim tipli kızlar 15-16 başlıyorlar sex olayına.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Peki bunun neresi yanlış? O tiplere ben de uyuzum orası ayrı.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben örnek verdim bana bi zararları yok yararları var hatta bende 17 yaşındayım nası olsa. toplumsal kültüre zararları var sadece. ortam yapcaz diye önüne gelene oral yapan kızdan gelecekte bişey beklemem ben.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Mayıs 2004 20:29 tarihinde demiş ki: Konuyu kapatmak burda saçma ve abuk olan kanımca. Cray'in bu tavrına mana veremiyorum zaten. Konudan çekilmişim hala benim hakkımda ne konuşuyosun ?? Konu sapıtıyo arkadaşlar dedim sakince suçu bana attın sen sapıttırıyosun diye benimde kalkim kırıldı rahatsız oldum konudan çekildiğimi söyledim hala benimle ne uğraşıyosun be?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu bir ilk sayfadayken okumuştum. Sonra ortalarda bir yerlerde bir iki sayfaya daha bakmıştım şimdi eve bir geldim abooo iyice ilerlemiş :-) Neyse bu saatten sonra tartışmaya karışmanın bir espirisi yok siz benim yerime de tartışın zaten söylenebilecek her şey söylenmiştir herhalde :-) Yalnız bu konu dılında da çok geçerli güzel bir saptama yapmış unity. Onun altını bir kez daha çizesim geldi. Her tartışılan konudan kiliittt tutturmasına nasıl bir kılım anlatamam yani. said: unity100, 12 Mayıs 2004 20:27 tarihinde demiş ki: ya ne kitlenmesi ne sapmasi bit bit ?! millet para veriyor 'brainstorming' ogreten ajanslara sirketlerde calismasi icin. kavga dogus yoksa, ve yaratici ve verimli tartisma suruyorsa ne cikip lagaluga ediyosunuz kitlensin kitlenmesin diye. gercek hayatta muhabbet ederken 'durun lan konu sapti durun kapatalim bu muhabbeti' diyo musunuz. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yanlış yada dogrusu yok bu işin ... Yani diyorumki bize ters kafa yapısına ters... Dediğim gibi avrupanın çoğu ülkesi gibi olmuş kadıköy ... Benim hoşuma gitmiyo o yaşta çocukların sonradan belki pişman olacakları bişi yapmaları... Sana göre dogrudur onada saygım var ama... İnsan o yaşlarda saglıklı düşünemeyeceği için yanlış yapma olasılığı %70 lere kadar çıkar... Sonradan pişman olursa ki bu çocukların % 50 sine yakın kısmı pişman olur... Piskolojileri altüst olur ve bu tür ilişkilerin %50 si (tabiki kız tarafının) İntihar girişimi ve İntihar ile sonuçlanır...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 valla bi cok kız tanıyorum öyle hiçbiri ne pişman oldu ne intahara kalkıştı. o yaşta onu yapan ilerde bunu düşünmüyor nedense..problem etmiyor. görüntülerinin tam tersine oldukca cahiller üstelik.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sen diğer %50 ile karşılaşmışın hep :D Onlarda tam senin dediğin gibi olurlar :) yaw bu olayda erkek zarar görmez yani erkek belki çok aptakl bi tabir olacak ama... Uzulu işe yara hale geldikten sonra sevişmekten başka bişi düşünmezki... Yani bunu bende düşünmüştüm başkasıda düşünmüştür zamanında...Ama kızlar için böle değil işte yazık yani bence...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ben kadıköyde açıkçası ortam yapmak için oral yapanlara hiç rastlamadım.. yok böle bişi....[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hmm. 14 yaş ortalamasına kesinlikle inanmıyorum. bu arada EomerMcEwan son mesajına cevap veriyorum: ne yani erkek yapınca ayıp olmuyo kız yapınca mı oluyo? orda bi zar var diye kız yapamıcak mı? 14 yasındaki bir erkek gidip 'milli oldum aga' diyosa kız da demeli. (ben karşıyım tabi ama..)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 12 Mayıs 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: TaZmAnYaK, 12 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki: bir erkek gidip 'milli oldum aga' diyosa kız da demeli. (ben karşıyım tabi ama..) Var öyleleri. merak etme.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: CrayTotem, 12 Mayıs 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Bla Peki.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ayıp olayı değil zaten bende ayıp demedim... oplay psikolojik etki... Erkek dediğin gibi ahhahaojıh milli oldum lan çaktım çaktım diye dolanırken... Kız öle dolanamaz...İçine kapana bilir...Etrafındaki tüm kızlar yapmadıgı için... yaw bu konuyu anlatamıyacam yaw kötü şeyler olur işte uuuf çok üşendim bi an açıklamaya...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar