Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sholazar basin oracles yardım


hozceri

Öne çıkan mesajlar

Daha yolun var seçimlere gelmen için.

Frenzyheart la honored a kadar gidiyosun, sonra sana bi oracle yakalama görevi veriyo, o görev sırasında oracle ı kurtarıyosun, bu sefer onlara friendly oluyosun frenzyheart a düşman oluyosun bi süre de onların questlerini yapıyosun. Bu noktaya kadar seçimler senin elinde değil, böyle gidicek.
Sonunda bi lich öldürme questi geliyo elite. Onu öldürürken bi noktada lich bubble atıyo, oracle ve frenzyheart tan 2 kişi saldırıyo sana. Eğer frenzyheart olanı öldürürsen lich i de kestikten sonra oracle ile dost oluyosun. Eğer oracle ı kesersen, frenzyheart la dost oluyosun.
Daily ler ondan sonra başlıyo.

Eğer bunların hepsini zaten bitirdiysen, lich i tekrar öldürerek değiştirebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
daily'ler verilmeye baslamadan frenzyheart'tan oracles'a gecis yapacaksın. sonra magaranın icindeki lichi kesip yanındaki iki add'den murlock olanı sag bırakıp digerini öldüreceksin. sonra sag bıraktıgın murlocla konusup oracles ile dailyleri acacaksın.
o lichin yanına geldim q i aldım ama oracle olan eleman liche saldırıyor digeri tapte lich immune her seye bug mıdır ne yapmam lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, lich immune olucak orası normal, o anda büyüsü altındaki oracle ve frenzyheart ı sana saldırtıcak. onlardan birisini öldürdüğün zaman büyü kalkıyo. oracle dostu olmak istiyosan frenzyheart ı kesiceksin, oracle kurtulucak birlikte lichi kesiceksiniz, sonra konuşucaksın ve oracle daily leri açılıcak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim başka bi sorum olucak.Zamanında level atlarken bi quest abandon falan ettim heralde şimdi sholazar da tek bi quest bulamıyorum.Big Game Hunter ile başlıyo daily line sanırım ama hatırladığım kadarıyla onu yapmadım işte.Girmediğim yer kalmadı.Achievment'da 54/75 quests diyo zaten.Yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...