ssg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 title epic zaten , titleyi İLK çalan alıyor , mountu 10 saat içinde çalan herkes alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yok abi o rus realminde, herkesin title vardı? hoş rusçaydıda belli yani scarab lord fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ssg said: title epic zaten , titleyi İLK çalan alıyor , mountu 10 saat içinde çalan herkes alır HERKES ALIYOR TİTLE I ARTIK. illa bagırtacaksınız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Evet ya kaç kere söyledik. Server unique falan dil title ve mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 E kasalım pati olaraktan? var mı gözü yiyen. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yoq abi yeni Argent Champion Olmuşum title istemiorum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 iç şarabı scarabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 saurfag shadowfag keep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 masquerade, 1 nisan şakası olmıcaksan "inv meh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 deadwoll a bağlıyım ben biraz. (raf bonusumuz var :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Drowcum senle party marty yapılmaz abi.. bi token alamadık senle daha bide titlemi alcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tokeni verdin de almadım dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ozii_x said: yoq abi yeni Argent Champion Olmuşum title istemiorum daha dun aksam oldun gz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Reklam yapmayı sevmesemde Sağol Kardeş :D darısı başına Dworcum kusura bakma :) Ege ve Absolut aldı paşa paşa kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Çok memnunum valla ama tokenimin hep simetrik rakamlar çıkarması beni arada kıllandırmıyo değil :D 100001 çıktı ya bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bana garip rakamlar çıkıyor 316913 gibi ne anlama geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 cikan sayi ile acc name ve sifrenizi soyleyin ben arastirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 abiiiii public ortamda yazmayin o numaralari, ne diye aldiniz lan o aletleri, bilincsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Beyler ben scepter questlerini yaptım şahsen... Bu yeni server muhabbetini bilmiodumda...Ve diyebilirim ki... Bence açık ara farkla oyunun EN HARİKA quest chain i. İngilizcesi iyi olan herkeze kesinlikle tavsiye ederim. Bu questleri yaparken acayip eğlenmiştim ve lvl60 yapanlarada çok büyük saygı duymuştum. Eğer sizde yapıcaksanız q ları, her quest i okumanızı tavsiye ederm gerçekten müthiş hikaye. Özellikle azuregosla geçen muhabbet harika. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 quest chainiyle alakali zerre bilgim yok, ama title'a hastayim ben. kesin gelirim yani boyle bisey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kendi realminizde chaine başlayın scepter elinizde gidin oraya gidecekseniz. baya uzun bi chain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 inş transfere kadar kapıları patlatırlar da millet migrate edip beleş title edinmesin. :P edit: chain başlatan quest hangisi buyse? wowhead link pl0x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 du bulayım. o kadar uzun ki chain okurken ben yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 http://www.wowwiki.com/The_Scepter_of_the_Shifting_Sands_quest_chain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Heh şimdiden söliym bari:D chain çoğu yerde soloable. Sadece doctor waevil i kesmek için bi hunter a ihtiyaç duycaksınız (petler mind cotrol yemez) o kadar. Soruun yaratıcak ve progressiniz durdurcak tek şey...Bi quest in 20arcanite bar 10azerothian diamond 10 blue sapphire le beraber, 10elemetium ore istemesi. Şimdiden bwl yapmaya başlayın kısacası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar