Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZG'den kaplan düşürme.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yazın düşürmüştük arkadaşım ninjalamıştı,lvl 80 de kalktımı acaba zg den kaplan drop.Bossu kaç oldu kesiyoruz düşmedi bir türlü.Raptor bossuda kesiyoruz oda birşey düşürmedi.Eğer drop kalktıysa uğraşmayalım.Bilgi verebilirseniz sevinirim...
Mesaj tarihi:
YOK ARTIK!Ben baronu okadar çok kestim ki 0 dan exalted oldum argent dawna.Bir türlü düşmedi baronun atı.O arkadaşın aşırı ballıymış ya.UD shadow primin altında kaplan çok efsane durucak.Ondan takıntılıyım kaplana :D Haftaya Kael farma bağlıcaz the eye da.Phonix istiyorum çok :D
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Baya bi ZG yaptım henuz benim oldugum 20 man raid veya artık 2 man raidlerde henuz dustugunu gormedim. Hala dusuyor ama raidden ben varsam mimkinatsız.

aynı ya vanilla wow zamanında 1239010239103910293 kere kesmişimdir. birkez bile mi düşmez abi, ne tiger, ne raptor
Mesaj tarihi:
hunterla sololanıyomu Tiger boss ben raptor denedim be biraz fasla uruyo pet tutunamıyo gerçi full bm falan deildim ama hunterla sololoduğunuz instancelar warsa nasıl olduğunu yazarsanız sevinirim bi onlyxia yı kestim oda ne pot kaldı ne heal trinketi kullanmadığım cnm cıktı :)
Mesaj tarihi:
prot warriorlar tiger boss filan yapabiliyor http://www.wowhead.com/?item=27529 ile, prot paladinimle ben de rahat yapardım aslında interrupt problemi olmasaydı, ama sürekli gelen silence ve kısıtlı interrupt imkanıyla çok fazla sabır ve zaman isteyen bi işe dönüşüyor, cba
Mesaj tarihi:
dediğin gibi bazı bosslar interrupt ' a bakıyor Silence spell etkilemediği için uğraştırıyor.. İlk deneyişimde 1. boss beni çıldırdı 2-3 kere kaçırdım interrupt u.. o sırada rp yoktu .
  • Yeni Oluştur...