Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Yazın düşürmüştük arkadaşım ninjalamıştı,lvl 80 de kalktımı acaba zg den kaplan drop.Bossu kaç oldu kesiyoruz düşmedi bir türlü.Raptor bossuda kesiyoruz oda birşey düşürmedi.Eğer drop kalktıysa uğraşmayalım.Bilgi verebilirseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kalkmadı diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kalkmadıda, haftalardır ben de kesiyorum 1 kez bile düşmedi :( arkadaş bugün 20. stratında baron şeyini düşürdü ama.onu dene derim, ally isn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 YOK ARTIK!Ben baronu okadar çok kestim ki 0 dan exalted oldum argent dawna.Bir türlü düşmedi baronun atı.O arkadaşın aşırı ballıymış ya.UD shadow primin altında kaplan çok efsane durucak.Ondan takıntılıyım kaplana :D Haftaya Kael farma bağlıcaz the eye da.Phonix istiyorum çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 alayını milyon kez kestik düşmedi nalet şeyler. sinirlendim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 DK ile tiger 2. denemede düştü. Çokta yakıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Baya bi ZG yaptım henuz benim oldugum 20 man raid veya artık 2 man raidlerde henuz dustugunu gormedim. Hala dusuyor ama raidden ben varsam mimkinatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 2 gün önce arkadaş strata archi için baron kesmeye gitti ve at düştü buna nedemeli :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Absolut said: Baya bi ZG yaptım henuz benim oldugum 20 man raid veya artık 2 man raidlerde henuz dustugunu gormedim. Hala dusuyor ama raidden ben varsam mimkinatsız. aynı ya vanilla wow zamanında 1239010239103910293 kere kesmişimdir. birkez bile mi düşmez abi, ne tiger, ne raptor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bize raptor düşmüştü ege almıştı. hatta iğrenç durmuştu. adfhadfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bende her hafta kesiyorum zg onyxia aq20 daha düşen bişi olmadı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hunterla sololanıyomu Tiger boss ben raptor denedim be biraz fasla uruyo pet tutunamıyo gerçi full bm falan deildim ama hunterla sololoduğunuz instancelar warsa nasıl olduğunu yazarsanız sevinirim bi onlyxia yı kestim oda ne pot kaldı ne heal trinketi kullanmadığım cnm cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Dk dışında diğer sınıflar zor. Ben full dps gear ile Blood spec e geçip 30-40 dakika arası Zg yi bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 prot warriorlar tiger boss filan yapabiliyor http://www.wowhead.com/?item=27529 ile, prot paladinimle ben de rahat yapardım aslında interrupt problemi olmasaydı, ama sürekli gelen silence ve kısıtlı interrupt imkanıyla çok fazla sabır ve zaman isteyen bi işe dönüşüyor, cba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 dediğin gibi bazı bosslar interrupt ' a bakıyor Silence spell etkilemediği için uğraştırıyor.. İlk deneyişimde 1. boss beni çıldırdı 2-3 kere kaçırdım interrupt u.. o sırada rp yoktu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar