Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 çok vokda vardır" yaptım msn'de iletimi ve fail oldum vodkayi bile doğru yazamayıp bağyanlar tarafından göt edildim =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 göt yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ana kaba et dedi... Bizim aile de sarhoş huzur yok bu gece Bi de haklısın abi zeki kadın yoktur bakımlı kadın vardır asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 geçmiş olsun kadim dostum. lakin ben de güçte bi dalgalanma sezmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 g.t olma korkusundan salmıştım seninkiyle aynı frekansta heralde ondan sezmişsindir dalgayı dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 dalga derken? fdsg dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ginaly said: göt yazmış. BANLANSIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bence organ o küfür değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Dynun said: dalga derken? fdsg dfgosuruğun yarattığı ses dalgası yahuu başka ne olabiler dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 peki kızların lightsaberları da var mıydı doğru söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bi de o olay var, göt desek ayıp popo desek değil, **** desek ayıp pipi desek değil. eş anlamlı kelimelerin nasıl ayıplık faktörü farklı oluyor yahu saçmalık değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Barathrum said: ginaly said: göt yazmış. BANLANSIN!! LANLI LUNLU KONUŞMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 zeki kadın vardır. siz bulamıosunuz. yada niye bulmak isteyesiniz ki o da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Dynun said: peki kızların lightsaberları da var mıydı doğru söyleyok abi bende var bi saber dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 SDF SDF SDF SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kadınların gerçek gücünü anlayamamanız üzücü. general olursun, ordulara hükmedersin; başbakan olursun, ülkeue hükmedersin; ama ne olursa ol böyle kafanı bir yerlerine gömüp erkek olduğun kadın orduna da ülkene de hükmeder. ne olduğunıu bile anlamazsın. bakın burda kjonu dam salalklık değil, zaaflarınıza dikkat edin bişe olmazç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 yahu çirkin kadın yok az vodka var yazsam hakkaten çirkin kadın olmuyo mu oluyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hey allam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 huun said: general olursun, ordulara hükmedersin; başbakan olursun, ülkeue hükmedersin; ama... sanatçı değil mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 henuz zeki bi kadınla karsılasılmamıs olması olmadıgı anlamına gelmez ayrıca öle erkekler tanıorum ki çok vodkayla da çekilmez :) kadınında çirkini olmaz!! çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hayatında kadın varsa sanatçı olamazsın zaten bi kere. mesela ressamın nü resim yapması gerekir ama ne karısı izin verir ne de o karısını resmeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 aynı evde aynı türle yaşamak zorken farklı bi türle yaşamak nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 DoruK said: hayatında kadın varsa sanatçı olamazsın zaten bi kere. mesela ressamın nü resim yapması gerekir ama ne karısı izin verir ne de o karısını resmeder. ressam adamın öyle karısı olmaz. ayrıca yoo bi cok ressam sevdigi kadının nü resmini yapmıstır. mesela dali hep galayı(karısı) yapmıs, portresini de yapmıs nü de yapmıs. tez çürütülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sanatçı adam benim bildiğim hayalindeki kadını rtemeder. yoksa fotorafg makinasıyla bir sabtçı arasınki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar