Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba start etmedi

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

selamlar, new york'ta yasamaktayim ve 2000 model bir bmw 3.23i 4 kapi sedan otomobilim var 150 bin milde yani baya yuksek mili arabanin...

dun gece normal calisirken birakip geri geldikten sora 3 saat kadar calismadi basta araba ama akunun bittini saniyorum hic calismazdi o zmn sanirim. normal gostergeler yaniyordu masrs basmiyordu... vuz vites bu arada araba. 15 20 kez denedikten sonra 5 dakka icinde calisti kendiliginden, ama nedendir bilemedim nedenini ir fikri olan varsa soylerse sevinirim... butun gostergeler anahtari starta cevirince calisiyordu fakat motor start almiyordu...

bir de bu el freni ikazi yaniyor surekli giderken o nedendir... kilavuzda fren sivisi tukenmistir ya da kritik seviyededir degistirin diyor ama ondan midir bilemedim, su anda para da yok tamire de goturemiyorum...

ha bir de otomatik hani karda flm kullanimdan cikan arka lastiklerin kaymasini onleyici sistem devre disi kaliyor giderken arada ve motoru kapatip acmadan devreye girmiyor tekrar. sanirim o da bozuldu, ama burda bunlari tamir ettirmek de bir dunya para...

neyse cevaplar icin simdiden tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
Yok fren el freni sivisi yuzunden sanirim araba neyseki baska problem cikarmadi calismamayla ilgili immobiliser olabilir.. Sagolun

Bence artık arabanı değiştir derim 150k mile yaklaşık 240k km eder.
Orda nissan maxima görmüştüm çok beğenmiştim kuzenim almıştı binme fırsatım olmadı olamadan zaten otobanda haşat etti arabayı buzda kaymış (:
2.el çok ucuz diye biliyorum bence sat ve güzel bişey al derim
2500cc jetta'lar görmüştüm bide onlara bak derim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...