Reksa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Arkadaşlar .reg uzantılı bi dosyayı açmak istediğimde "kayıt defteri düzenleme yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış" diye bi hata veriyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 işletim sistemin nedir? admin olarak windowsu açtığına emin ol
odchu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 notepad le acman gereken bisey olabilir
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vista kullanıyorsan UAC denen naneyi kapatıp dene, başka bir işletim sistemiyse yönetici olarak oturum açıp dene. Anladığım kadarıyla değişiklik yapmanı engelliyor sistem, virüs olduğunu sanmıyorum.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 spybot search and destroy da vardı buna benzer bir olay o varsa kapa derim
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 vista temalı xp kullanıyorum. ve UAC denilen naneyi nerden bulup nasıl kapatılacağını bilmiyorum. tuto plx.
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 onun yerine sana bir fıkra anlatayım: sana yardımcı olabilmek için uac'yi kendi bilgisayarımda açtım ve şimdi nasıl kapatıldığını bulamıyorum malesef işim olduğundan fazla da bakınamadım şimdi (: akşama birileri yazar belki yazmazsa ben bulur, söylerim edit: yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra arkadaşın "xp" kullandığını farkettim. iş iyice fıkraya döndü
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 msconfigden tools mu ne vardı ordan kapatılıyo ya.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 durup dururken olduysa virüs bulaşmış muhtemelen, pcyi güvenli kipte açmayı dene bi oda olmuyosa baya baş ağrıtan bi virüs bahsettiğim.
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Al bakalım sana tutorial: Win + R yapılır (ya da "bu ne lan" deniyorsa Başlat > Çalıştır) gpedit.msc yazılır. Grup İlkesi diye bir zımbırtı açılacak. Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem 'den "Kayıt defteri düzenleme aracına erişimi engelle" ye çift tıklanır. Ayar sekmesinin altında muhtemelen Yapılandırılmadı seçilidir. Devre Dışı seçilir ve tamam'a basılır, grup zımbırtısı kapatıılır. Not: Halen olmadıysa virüs/trojan var demektir. Spybot ile temiz bir tarama önerilir. Edit: "kayır defteri" garip olmuş cidden, "kayıt defteri" olsun bari:P
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 saol spyro. dediklerini uyguladım ve oldu.
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ni dimek, son bir kaç günüm bunlarla geçti artık ezberledim:)
Öne çıkan mesajlar