Reksa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Arkadaşlar .reg uzantılı bi dosyayı açmak istediğimde "kayıt defteri düzenleme yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış" diye bi hata veriyor.Bunu nasıl düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 işletim sistemin nedir? admin olarak windowsu açtığına emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 virüsümsü bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 notepad le acman gereken bisey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 antivirüsümsü bişe de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vista kullanıyorsan UAC denen naneyi kapatıp dene, başka bir işletim sistemiyse yönetici olarak oturum açıp dene. Anladığım kadarıyla değişiklik yapmanı engelliyor sistem, virüs olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 spybot search and destroy da vardı buna benzer bir olay o varsa kapa derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 vista temalı xp kullanıyorum. ve UAC denilen naneyi nerden bulup nasıl kapatılacağını bilmiyorum. tuto plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 onun yerine sana bir fıkra anlatayım: sana yardımcı olabilmek için uac'yi kendi bilgisayarımda açtım ve şimdi nasıl kapatıldığını bulamıyorum malesef işim olduğundan fazla da bakınamadım şimdi (: akşama birileri yazar belki yazmazsa ben bulur, söylerim edit: yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra arkadaşın "xp" kullandığını farkettim. iş iyice fıkraya döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 msconfigden tools mu ne vardı ordan kapatılıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 durup dururken olduysa virüs bulaşmış muhtemelen, pcyi güvenli kipte açmayı dene bi oda olmuyosa baya baş ağrıtan bi virüs bahsettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Al bakalım sana tutorial: Win + R yapılır (ya da "bu ne lan" deniyorsa Başlat > Çalıştır) gpedit.msc yazılır. Grup İlkesi diye bir zımbırtı açılacak. Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem 'den "Kayıt defteri düzenleme aracına erişimi engelle" ye çift tıklanır. Ayar sekmesinin altında muhtemelen Yapılandırılmadı seçilidir. Devre Dışı seçilir ve tamam'a basılır, grup zımbırtısı kapatıılır. Not: Halen olmadıysa virüs/trojan var demektir. Spybot ile temiz bir tarama önerilir. Edit: "kayır defteri" garip olmuş cidden, "kayıt defteri" olsun bari:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 saol spyro. dediklerini uyguladım ve oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ni dimek, son bir kaç günüm bunlarla geçti artık ezberledim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar