Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Al'akir'de oynuyorum ve kesinlikle rezalet bir server,ahdeki fiyatlar saçmalık derecesini aşmış.Bazı instancelar dışında group bulmak zor ve nerdeyse hiç türk olmamasından dolayı migrate etmek istiyorum. Başlıktanda anlaşıldığı gibi rampage battleground'ında bulunan bir servera geçmek istiyorum.En fazla horde türkün ve türk guildinin bulunduğu servera geçmek isterim ve tabiiki serverin full olmaması lazım.Kısacası oyundan keyif alabileceğim güzel bir server arıyorum yardım ederseniz sevinirim.
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rampage realm list verebilirsen, önerelim bikaç yer ayıpsın
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 #Bloodfeather #Darksorrow #Defiasbrotherhood #Frostwhisper #Haumarush #Eu.lightningsblade #Neptulon #Ragnaros #sylvanas #Themaelstrom #Theventureco #Twistingnether #Vashj
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 alliance oynuyorsan, frostwhisper a gonul rahatligi ile gidebilirsin eger turk guild/arkadas falan ariyorsan.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Al'Akir gibi horde alliance dengesi güzel olan ve senin dediginin tam tersine ekonomisi oturmuş server sayısı çok azken sen al'akirden gitmek istiyorsun.Ayrıca her türlü raidi pug şekilde yapabilirsin. Tabiki kendine göre sebeplerin var fakat ben tavsiye etmiyorum low pop servera gitmeni.Gideceksen full servera migrate et.Zamanında burning legion fullken maghteridona(migrate için özel açılmıştı) migrate etmiştik wow un ilk zamanlarında o hatadan sonra kesinlikle öle birşeyi kimseye tavsiye etmiyorum.
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vendy said: alliance oynuyorsan, frostwhisper a gonul rahatligi ile gidebilirsin eger turk guild/arkadas falan ariyorsan. horde'um.
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 +1 yokmu yaw bir tavsiyesi olan?
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 amacın pvp ise farklı pve ise horde türk guildi çok onların sitelerini inceliyip bir bak kafana neresi yatkın.. yoksa daha ne diyelim ki
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hiçbirinde oynamadım ne yazık ki, kabataslak önerim yukarıdaki gibi olur. kalabalık servera git.
nameless Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rampage'da süper pvp vardır söyliyim. hatta frostwhisper'da iyidir horde/ally fark etmez, community olarak güzel bağlar yakalamış bir server. ben ally'dım fw'de ama horde arkadaşlarım da vardı. tavsiye ederim
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 frostwhisper olabilir,eski accountumlada the maelstromda oynuyordum ama allience'dım.Oranında horde/allience oranı iyiydi.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 BG olarak allylar herzaman daha fazla rampage da. genelde Ab, Eots vs kafadan eksik başliyo horde. toparlayabilirse kazaniyo, cogunlukla toparlayamiyo. ben LBde oynuyorum. MS ve populaston ortalama bi server.
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Sawer said: frostwhisper olabilir,eski accountumlada the maelstromda oynuyordum ama allience'dım.Oranında horde/allience oranı iyiydi. hala alliance acountun varsa gel oyna bizimle
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ne yazikki sattım o accountu:(.Keko diye bir palam vardı:D.
Öne çıkan mesajlar