Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rampage'e Migrate


Sawer

Öne çıkan mesajlar

Al'akir'de oynuyorum ve kesinlikle rezalet bir server,ahdeki fiyatlar saçmalık derecesini aşmış.Bazı instancelar dışında group bulmak zor ve nerdeyse hiç türk olmamasından dolayı migrate etmek istiyorum.

Başlıktanda anlaşıldığı gibi rampage battleground'ında bulunan bir servera geçmek istiyorum.En fazla horde türkün ve türk guildinin bulunduğu servera geçmek isterim ve tabiiki serverin full olmaması lazım.Kısacası oyundan keyif alabileceğim güzel bir server arıyorum yardım ederseniz sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Al'Akir gibi horde alliance dengesi güzel olan ve senin dediginin tam tersine ekonomisi oturmuş server sayısı çok azken sen al'akirden gitmek istiyorsun.Ayrıca her türlü raidi pug şekilde yapabilirsin. Tabiki kendine göre sebeplerin var fakat ben tavsiye etmiyorum low pop servera gitmeni.Gideceksen full servera migrate et.Zamanında burning legion fullken maghteridona(migrate için özel açılmıştı) migrate etmiştik wow un ilk zamanlarında o hatadan sonra kesinlikle öle birşeyi kimseye tavsiye etmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...