Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Al'akir'de oynuyorum ve kesinlikle rezalet bir server,ahdeki fiyatlar saçmalık derecesini aşmış.Bazı instancelar dışında group bulmak zor ve nerdeyse hiç türk olmamasından dolayı migrate etmek istiyorum. Başlıktanda anlaşıldığı gibi rampage battleground'ında bulunan bir servera geçmek istiyorum.En fazla horde türkün ve türk guildinin bulunduğu servera geçmek isterim ve tabiiki serverin full olmaması lazım.Kısacası oyundan keyif alabileceğim güzel bir server arıyorum yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rampage realm list verebilirsen, önerelim bikaç yer ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 #Bloodfeather #Darksorrow #Defiasbrotherhood #Frostwhisper #Haumarush #Eu.lightningsblade #Neptulon #Ragnaros #sylvanas #Themaelstrom #Theventureco #Twistingnether #Vashj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 alliance oynuyorsan, frostwhisper a gonul rahatligi ile gidebilirsin eger turk guild/arkadas falan ariyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Al'Akir gibi horde alliance dengesi güzel olan ve senin dediginin tam tersine ekonomisi oturmuş server sayısı çok azken sen al'akirden gitmek istiyorsun.Ayrıca her türlü raidi pug şekilde yapabilirsin. Tabiki kendine göre sebeplerin var fakat ben tavsiye etmiyorum low pop servera gitmeni.Gideceksen full servera migrate et.Zamanında burning legion fullken maghteridona(migrate için özel açılmıştı) migrate etmiştik wow un ilk zamanlarında o hatadan sonra kesinlikle öle birşeyi kimseye tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vendy said: alliance oynuyorsan, frostwhisper a gonul rahatligi ile gidebilirsin eger turk guild/arkadas falan ariyorsan. horde'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 +1 yokmu yaw bir tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 amacın pvp ise farklı pve ise horde türk guildi çok onların sitelerini inceliyip bir bak kafana neresi yatkın.. yoksa daha ne diyelim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hiçbirinde oynamadım ne yazık ki, kabataslak önerim yukarıdaki gibi olur. kalabalık servera git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rampage'da süper pvp vardır söyliyim. hatta frostwhisper'da iyidir horde/ally fark etmez, community olarak güzel bağlar yakalamış bir server. ben ally'dım fw'de ama horde arkadaşlarım da vardı. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 frostwhisper olabilir,eski accountumlada the maelstromda oynuyordum ama allience'dım.Oranında horde/allience oranı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 BG olarak allylar herzaman daha fazla rampage da. genelde Ab, Eots vs kafadan eksik başliyo horde. toparlayabilirse kazaniyo, cogunlukla toparlayamiyo. ben LBde oynuyorum. MS ve populaston ortalama bi server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Sawer said: frostwhisper olabilir,eski accountumlada the maelstromda oynuyordum ama allience'dım.Oranında horde/allience oranı iyiydi. hala alliance acountun varsa gel oyna bizimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ne yazikki sattım o accountu:(.Keko diye bir palam vardı:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar