Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet ehliyeti ciksin. Diger turlu daha cook yipranicam ben ...

di

Öne çıkan mesajlar

Hikayemiz bazi e-postalari alamayan ve sorunun cozumu icin benimle gorusen bir musterinin hazin oykusudur sayin forum sakinleri.

Musteri : Bazi adreslerden e-posta alamiyoruz.

Ben : Size e-posta gonderen kisinin aldigi hata mesaji nedir ?

Musteri : * musteri hata mesajinin alakasiz bir kismini gonderir. daha dogrusu hata mesajini silip yerine ... koyarak ben yaniltir *

Ben : Hangi adreslerden e-posta alamiyorsunuz ?

Musteri : * bazi e-posta adresleri gonderir *

Ben : Bu e-postalar icin herhangi bir engelleme bulunmamakta. Tarafiniza e-posta gonderen kisi ek olarak dosya da gonderiyorsa dosyanin adi veya uzantisi kabul edilmiyor olabilir.

Musteri : Evet, hata mesajinda sizin dediginiz gibi ek dosyanin uzantisini veya adini degistirin diye bir ibare var.

Ben : ... ( bir an dalga geciyor sandim burda )

Hikayenin ana fikri 1 : bilmemek hatta arastirmamak baska, algida sorun olmasi bambaska. bkz: salaklik.

Hikayenin ana fikri 2 : tek bir kisi bile dunyayi degistirebilir, karsisindakine cinnet gecirtip toplu katliam yapmasina sebep olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

staj yaparken benzer bişeye rastlamıştım, aradı bi kısmı gidiyo bi kısmı gitmiyo diye biri.

sonra google a girmeyi denemesini söyleyince bizim bugün internet yok telekom bakım yapıyo dedi hattaki kişi.

giden maillerde şirketin ağındakilere attığı maillermiş sadece :/
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamak veya anlamamak, hatta müşterinin haklılığı değil olay. Algılama sorunu. Aynı sorun "40 yaşında adam nereden bilsin" zihniyetçilerinde de var. Yazıyor işte, uzantı diyor. Problem okumada, okunsa da yetememe, anlayamada.

Üstteki arkadaşa bile ben anlatmak zorunda kaldım 10 satırlık mevzuyu, daha ne diyim. Veya toptan forum botuna mı bağladınız, random laf kalabalığı yazıp geçiyorsunuz, anlamadım.

BİR ZAMANLAR BİR LORD ELVYN VARDI, NEREDESİN YETİŞ, BEN SUSAYIM SEN KONUŞ!!11
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...