Odinn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Dün gece çok önemli bir şifreyi çözdüm: Din kitapları: İnsanlar tanrının yansıması olarak yaratıldı. Bilim: İlk insan mağara adamıydı. Sonuç: Tanrı mağara adamına benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben de niye bütün tanrı figürleri hayvan gibi kaslı, saçı sakalı birbirine karışmış şekilde resmediliyo diye merak ediyodum zaten aydınlandım, çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bugün 31 Ocak 2009, saat 14:07 Odinn ilk defa açtığı bir topiğe o çocuğun resmini koymadı. Tarihe not düştüm. Edit: Şubat ne lan, element uydurmayın fdsgdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 roket adam said: Bugün 1 Şubat 2009, saat 14:07 Odinn ilk defa açtığı bir topiğe o çocuğun resmini koymadı. Tarihe not düştüm. Bugün blek metalciliğim tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 roket adam said: Bugün 1 Şubat 2009, saat 14:07 Odinn ilk defa açtığı bir topiğe o çocuğun resmini koymadı. Tarihe not düştüm. 31 Ocak 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 olm tanrı sır değil o heryerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ne içiyosun dostum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 var olduğu kanıtlanamayan bi kavramın sırrını çözmek ilginç tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Odinn said: Dün gece çok önemli bir şifreyi çözdüm: Din kitapları: İnsanlar tanrının yansıması olarak yaratıldı. Bilim: İlk insan mağara adamıydı. Sonuç: Tanrı mağara adamına benziyor. Günah lan çarpılcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 tanrı'yı vs bilmem. tek bildiğim; her usta'nın yanındakileere öğretmediği son bir numarası vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ShadowFury said: ben de niye bütün tanrı figürleri hayvan gibi kaslı, saçı sakalı birbirine karışmış şekilde resmediliyo diye merak ediyodum zaten aydınlandım, çok sağol tanrı cılız olurmu yaa kaslı olcak tabi six pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 peki tanrı senin sırrını çözdü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bence de full upgrade'lidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 fede said: peki tanrı senin sırrını çözdü mü? http://www.mephisto.com.tr/images/covers/small/9789944203043.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 çok gereksiz bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 genlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Hardter said: çok gereksiz bi konu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bir hipotez hakkında konuşmayın. -Pierre Simone de Laplace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 dostum cok afedersin ama tanri diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 koskoca matematikçi bilgisayarcı ben inanırım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Dostum sende kusura bakma ama bu şekilde kestirip atamassın,elinde kanıt belge yada tanrı'nın olmadığını kanıtlayabilicek herhangi bişey olmadıkça HAKSIZSIN. Tanrı varmı yokmu tartışmasına girmek istemiyorum,ama bu tarz ve kesin konuşan insanlar onlara karşı cevap verme güdüsü oluşturuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kanitliyorum bak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Franceskooo said: Dostum sende kusura bakma ama bu şekilde kestirip atamassın,elinde kanıt belge yada tanrı'nın olmadığını kanıtlayabilicek herhangi bişey olmadıkça HAKSIZSIN. Tanrı varmı yokmu tartışmasına girmek istemiyorum,ama bu tarz ve kesin konuşan insanlar onlara karşı cevap verme güdüsü oluşturuyo. Bow down, inferior maggot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oha dory,tamam tanrı yok,tartışmaya da girmiyorum. ip den evimi bulup forumca dalarlar falan.bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 forum olarak kasımpaşalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar