Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sitemi swtor üzerine konu alrak kurdum. aşırı bie seo çalışması yapmadığım halde google da 1 nci sıradayım :) sadece türkiye için :) ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 google.com.tr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ne oldum dememek lazım tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bu arada şu ilk resimdeki google sonucunda star gazetesi sonucu var hani, altındaki ufak çaplı site ağacının tam olarak nasıl google sonuunda çıkması sağlanıyor? google robotunun gezebileceği site ağacının ana sayfada bulunması falan mı gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sitemap ile ilgili bir şey. ama yine de buna karar veren google. alt sitelerini sen belirtiyorsun sitemap içinde ama oranın landing page olup olmaması gibi faktörleri hesaplayan google. detaylı yazıyı google blog arşivinden bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 login olduysan da senin önceki tercihlerine göre düzenliyor sonuçları.. yani swor turk diye aradıysan daha önce 5-10 kere o sonuç üstte çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben login değilim ve arkdaşın sitesi en tepede hevesini kırmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bende de 5. sırada fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar