dunno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rüzgar, esiyor bak! ruhum, çatılarda. gölgen, üzerimde dallarım tutuşuyor sanki her nefeste tenime kelebekler, su dokunuyor. yağmur, yağıyor bak! ateş, duruluyor. gölgem üzerinde dalların uçuşuyor şimdi her nefeste tenime dokunuşlar, can getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 deterjan reklamlarını çağrıştırdı başlık "tursilmatik" olabilirmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Vay güzel olmuş, beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 deterjan reklamı mı??? tursilmatik mi??? su ve dokunus dediim icin mi bunlar?=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bir gönderme yapmış arkadaş orda. Tursil aynı zamanda Aydınlanma Devri İskoçya'sında duruluk ve güzellikleri ile ünlü fakat demokrasiye karşı çıkan monarşik aydın bayanları nitelemek için kullanılan bir terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 güzel olmuş.fakat şimdiki zamanın eylemini kullanman sanki biraz şiirin havasını bozmuş.. ''rüzgar esiyor bak!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Dam üstünde saksağan, Vur beline kazmayı! Bune turşu; Bu ne lahana perhizi? tadında olmuş beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DmsR4eva Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 SimapesieL said: Dam üstünde saksağan, Vur beline kazmayı! Bune turşu; Bu ne lahana perhizi? tadında olmuş beğendim. ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar